Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Tak vcera to bol sialeny vecer... bola svagrina teda na pohotovosti v jednej neslavnej nemocnici na vychode, kde jej povedali, ze ma cystu 4 cm a plod nevidia... mala ist domov po veci na hospitalizaciu, a ze ak jej hcg bude klesat, tak ide na operaciu... nedalo nam to, a tak sa nevratila na hospitalizaciu, ale isli na krajsku pohotovost... tam ju lekarka vysetrila, ukazala jej ako pekne bije srdiecko babatku, ziadnu cystu, ani krv nevidela, nasadila jej duphaston, ukludnila ju a ma k nej prist o 2 tyzdne na kontrolu... uuuplne iny pristup... este ju doktorka pohladila, ze nema stresovat a ze ona ziaden problem nevidi...
Strasny pristup niektorych lekarov z tejto strany po tom co zazivam nemozem povedat nic zle na gynekologiu v pn uzasny pristup sestriciek Ked tu clovek lezi a aj lekari su zlati vsetko sa snazia vysvetlit aj ked niektore veci a vysetrenia su neni.prijemne
@farebnymotylik to je hrozne toto, to ako mna na usg presviedcali ze mam uz vybraty slepak lebo ona ho tam nevidi.
@farebnymotylik
😵 toto sa môže stať?! ja tomu nemôžem uveriť, či to len na východe sa takéto deje? 😎
Dnes ma riadne stiahli z krvi,ze 9 skumaviek na hematologii. Ale vysledky,teda tie podstatne boli o hodinu a vsetko super,ziaden problem, nemusim nic brat, kontrola pre istotu o mesiac.
Ahojte..noo takze bola som v pondelok na internom a beriem lieky na tlak..fakt parada.a dnes sa mi uz 2.krat spustila krv z nosa ale bolo toho vela.zmerala som si tlak a vsetko ok.baby co mi je??mam ist k lekarovi?
@pininka fiiiha 🙂 ja by som uz asi omdlela 🙂 to je vela skumaviek 🙂 ale tesim sa s tebou, ze je vsetko ok 🙂
@farebnymotylik no celkom som to zmakla a to som bola do 9.30 ohlade. Ale cely den ma boli hlava a som taka slabsia,no mala si tam skace ako opicka.
@nacrenyx ja som mala nieco podobne ale nebola to gynekologia ale pohotovost v Leviciach!Prisla dom tam s 13mesacnou dcerkou s 40,7teplotami.poslali na domov ze virusove a mam len znizovat teplotu!Celu noc sme oka nezatvorili co jej teplota ani cipkami zrazit nesla.Na druhy den som ju hodila do auta s 39 a letela domov do Viedne!Tu na pohotovosti angina a zapal stredneho uska,okamzite antibiotika!
@pragmaticka to je ale dosť smutné. Ja našťastie veľa skúseností s lekármi nemám ale už teraz sa bojím ak budem musieť niečo riešiť.
Veru, su lekári a lekári. Dievčatá ja mam poslednú dobu doslova vlci hlad 😣 normálne by som vyjedná chladničku a to napriek tomu ze jem celkom pravidelne. Co mam s tym robiť ? Nechcem byt ako guľa 😞
@tutu_1 aj ja uz riadne jem a navyse uz mi chuti aj sladke, ale zahanam hlad najcastejsie ovocim, vcera som zjedla pol ananasa a veruze som uz potom mala dost, no zatial som pribrala 0,8 kg, skor sa bojim aby aj na dalsom utz nebolo babo mensie,neviem ako to mam ovplyvnit,kedze v krvi problem nieje. Vcera som to hodiny citala na nete,ale na nic som neprisla v podstate.
Strasne dufam ze ma dnes konecne pustia domov
@tutu_1 presne takyto hlad mam aj ja... stale by som len jedla a jedla... miesam sladke a slane 🙂
@36evina36 drzim palceky nech si uz doma... predsa doma je najlepsie....
@fatimuska
@pininka
@farebnymotylik veď to, uz aj mne začalo chutiť sladké. Snažím sa jesť skor ovocie. Lenže keď som sa postavila na váhu ze 7 kg navyše 😔. Asi s tym nic nenarobím.
@36evina36 ❤️❤️❤️
@tutu_1 ja mam zatial 2kg navyse od zaciatku tehotenstva, ale nejako velmi rychlo naberam teraz na vahe 🙂
@pininka aj mne to povedal doky.. ale sa mi to nezdalo a napisala som do forum aprilovky a baby mi tam radili radsej to brat, jedna maminka aj pisala ze tiez prestala brat a potom v neskorsom stadiu tt sa jej zacali vyskytovat problemy... Tak predsa je to na prirodnej baze 100% tak to brat radsej budem

@nacrenyx daj vedieť ako to skončilo