icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dancura
16. dec 2016

@tutu_1 ano, glukozu si treba doniest z lekarne. Citron mi vravela este moja gynekologicka, ze si mozem doniest. Ten citron to tak zjemni. Mala som pocit, ze pijem len mooooc presladenu limonadu 🙂

pininka
16. dec 2016

@tutu_1 aj ja som si to pri chlapcoch kupovala sama, teraz vsak idem do ineho labaku, tak uvidim,ze ako to bude

kata9
16. dec 2016

Baby ja mam us tiez 7kg hore a to som prve 4 mesiace len zvracala a chudla.No co vam budem hovorit,vynahradzam si to teraz haha 😂

tutu_1
16. dec 2016

@pininka ja som vravela sestričke ze mi minule bolo veľmi zle až na odpadnutie a ona sa prekecla ze sa nic nestane ako to nebudem mat. Ešte uvidím co muž co by šiel somnou. Sama tam nebudem sedieť.

pininka
16. dec 2016

@tutu_1 ja neviem ci muz bude doma, takze uvidime ako to dopadne,moja doki urcite chcela aby som to absolvovala. Vezmem si knihu,nech mi to zbehne.

tutu_1
16. dec 2016

@pininka veru treba sa nejako rozptýliť.
Dievčatá uz nieco aj nakupujete,alebo sa chystáte až po novom roku ?

pininka
16. dec 2016

@tutu_1 ja uz mam vacsinu nakupene,uz mi treba ozaj lrn drobnosti ale veci vela nemam, lebo neviem ci sa ozaj nenarodi malinka a bude mi treba aj mensie cislo ako 56

tutu_1
16. dec 2016

@pininka wau 😁 tak ja musím ešte veľa toho dokúpiť ako postieľku a všetko co do nej patrí, a ešte nejaké bodycka aj pyžamká som chcela. Asi aj nejaký overal na cestu domov z pôrodnice a tak. Tento mesiac je pre mna dosť náročný ale hádam to dám v tom januári 😛

pininka
16. dec 2016

@tutu_1 ja som vedela ze tento mesiac budem mat velmi slabu vyplatu,tak som priebezne nakupovala. Postielka bola jedina vec ktora nam ostala, kocik som vybrala,manzel ho bol vyplatit,od jednej pani. Aj so sedackou nas vysiel na 210 eur a je v perfektnom stave. Komplet oblecko pre babo som kupila nove, cca 50 eur,vanicku mam od sesterky, kresielko vibrujuce od bratranca. Ale to su veci co sa nepouzivaju dlho,tak zbytocne nove.

tutu_1
16. dec 2016

@pininka postieľku mi chcela dať mama ale ma sťahovací bok a to mi vadí. Kde si nakupovala vecicky ? Ja som chcela najmä tie zavinovacie body len okrem H&M som ich nikde inde nevidela 😞. Inak ani ja nebudem mat nový kocik. Aj muž mi to schvaľuje. Vraj kebyže ho ostrie nechce vidieť ako by som vyvadzala. Co uz. Pozná ma.

dejna20
16. dec 2016

@tutu_1 preco nechces postielku so stahovacim bokom? Vsak to je super. Hlavne po sekcii nemusis drepovat nad spruslou.

dejna20
16. dec 2016

@pininka
A aky mala odhad vshovy? To by musla byt fest mala. Kamoska porodila teraz v 35tt maly ma 2100g a45cmm a 44 mu je mla . 50ku mu dava.

dejna20
16. dec 2016
tutu_1
16. dec 2016

@dejna20 Lebo na tom budem mat prebalovací pult. Tak som mala aj pri synovi a vyhovovalo mi to 😊.

tutu_1
16. dec 2016

@dejna20 tie slovníkove su krásne 😍 len my nevieme co čakáme 😁

dejna20
16. dec 2016

@tutu_1 aha ja mamprebalpvak na komode kde bude mat veci
Teraz si nepamatam ty si nechcela vediet ci este nevidel?

tutu_1
16. dec 2016

@dejna20 Necháme sa prekvapiť 😊 je to trosku nepraktické ale vydržíme to 😊
Inak uz len cca 130 dni do pôrodu 😄 a cca dva mesiace aj nieco do odchodu na materskú 🎉

jollinka22
16. dec 2016

@dancura neviem która s vas tu kolko pribrala ale ja Asi vediem 😞 Neviem ani ako ale ja som do tohto momentu 11kg pribrala 😕
Je to moc .. ale tak mam pocit ze teraz sa to ukludnilo .. mozno telo nabrało co potrebovalo .. neviem ale tak Asi teraz sa zacne najviac priberat az sa bojim co ma caka ...

dancura
16. dec 2016

@jollinka22 neboj, poznam kocky, ktore ku koncu tehotenstva nepribrali vobec nic. A pritom ukazkove tehotenstvo. Teraz nas tak bola kolegynka pozret- ta pribrala najviac okolo 2heho trimestra, potom na konci vobec nic a teraz je stihla ako prutik a to len koncom augusta rodila. Mne osobne je jedno kolko priberiem, len uz sa mi zda, ze fucim a som jak slon v porcelane. A najhorsie ked sa uvelebim v pohovke...to mam pocit, ze mi trva aspon 5 minut potom vstat :D:D:D

jollinka22
16. dec 2016

Ved toto ono na mne tak celkovo nevidno ze az 11kg ale Ovela tazsie sa mi hýbe ... ako viem ze každá inak priberie ja pri prvom som 16kg celkovo ale tak zase nieje dobre az ked moc žena priberie .. ale tak hadam to nebude az take strašne 😬 Len ked čítam tie vaše ze + 2-4 kg tak az ma tak zmrazi 😊

tutu_1
17. dec 2016

@jollinka22 ja mam teraz 7+ a kto vie koľko budem mat o dva týždne 😜. Uz sa s tym zmierujem.

pininka
17. dec 2016

@tutu_1 nakupila som cez net na stranke najlacnejsiepredeti.sk ak dobre pamatam,vyborny vyber a dobra kvalita. Ale nieco aj v ca, lebo hm je strasne drahe na moj vkus. A body na spanie v tesco.

pininka
17. dec 2016

@dejna20 moja segra porodila v 38tt a mala mala 2700g a 56 jej bola obria,ono totizto tie cisla nie vzdy sedia,vidim to aj na veciach co som kupila,ze co firma to iny rozmer toho isteho cisla. Nasa je v norme,vahovo bola taka aka mala byt, len si pamatam ze prvy syn mal v 20tt 700g, ona mala 350. Cize polovicka,ale to este neznamena,ze to nedobehne, ale zas 5 kg mat nemusi.

tutu_1
17. dec 2016

@pininka pozriem sa, aj včera som našla peknú stránku. Tak pokukám aj tam.
Bude stačiť hádam 10body 56 a 10body 62 s dlhým rukávom, či ? A teda ešte pyžamká, len to mám tuším veľa od švagrinej tak to nebudem kupovať viac.

pininka
17. dec 2016

@tutu_1 urcite bude, ja mam tusim po 8 kusov z kazdeho a kedze idu do leta kupila som aj tie polodupacky, lebo su prakticke, raz dva babo prebalis. Mam ich radsej ako cele dupacky,tie budem davat iba na noc.

dada200
17. dec 2016

@jollinka22 z váhy si nič nerob,ty si pribrala 11kg a nieje to vidno a ja 4kg a mám pocit že už 20 mám na sebe.

77kraska
17. dec 2016

Caute tehulky,k tomu priberaniu ja som bola na poradni 7.12 a moja vaha je +5kg co dr skonstatovala ze je dost vela a aj fyzioterapeut mi to povedal.ja si z toho nic nerobim papam ako mi chuti ale vraj sa ma pribrat max 2kg za mesiac,no idu vianoce 😀 takze to asi nesplnim

tutu_1
17. dec 2016

@pininka tie sa páčia aj mne popozeram sa aj po tomto. Kupovala si aj body s krátkym rukávom ?

pininka
17. dec 2016

@tutu_1 ano kupovala, maj moze byt horuci, nech sa nepari,alebo ked tak jej dam nejaky svetrik na to.

pininka
17. dec 2016

@77kraska kasli na doktora,kebyze si pribrala 15kg uz teraz tak nevravim,ale 5 to je nic este.