Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@36evina36 nápodobne 🙂
@anickaa123 u nas sa teraz zivo diskutuje o mene. Kedze mame vsetci rovnake inicialy aj malej chceme dat meno na J, uz sme dokonca aj zahranicne pozerali, ale tak asi to bude nakoniec Julianka.
@moncici7777 no veď my by sme sa tešili aj chlapčekovi, len keď mi v Hlohovci povedal že dievča, tak som nejak začala nakupovať šatičky a to asi chlapček nevynosí :D :D :D
@petka35 ja kupujem také neutrálne vecičky 🙂
@anickaa123 ja som tiež kupovala neutrálne, biele, žlté, zelenkavé, prvého máme chlapčeka, tak akonáhle povedal doktor na 3d, že to bude dievča, spýtala som sa či na 100%, či môžem začať nakupovať, ukázal mi ešte raz pohlavie, vraj môžem, tak som nevydržala a už sa mi v skrini množia veci ružové :D
@petka35 a druhého budes mat ties chlapčeka ?
@petka35 ked je to 3D tak je to istejsie 🙂 ja som sa to snazila brat s rezervou ale potom ma to zmohlo :D par kuskov ruzovych mam ale nerobim z toho tragediu 🙂 len ma mrzelo ze mimi volam Karolinka a aj nalepku nad postielku som taku kupila :D :D
@anickaa123 niee práveže dievčatko nám povedal, tak preto si užívam nákupy ružových šatičiek, malý má už 8rokov, tak budeme mať väčší rozdiel, chcel brata, ale teší sa aj na sestričku
@moncici7777 my sme malého volali Riško v brušku, potom som mala taký divný pocit, že by to hádam aj dievčatko mohlo byť, tak sme začali volať Ninka a doktor iba potvrdil :D inak Karolínka je pekné meno, len sme sa nezhodli s malým, keďže je veľký brat, vyberali sme spoločne všetci traja, aby sa páčilo všetkým
My tiez mame dilemu z mien nakolko manzel je z PL a este zijeme v UK haha Zatial top:Oskar,Max.Ale asi Oskar tak bude pasovat k nasmu prvemu ktory je Oliver.🙂
@kata9 Presne ako u nas 🙂 a tiez este nemame vybrate meno ... zvazujeme Viktor Filip Max 🙂
@petka35
aj nas Bude Mat v aprili 8 ... nam vysiel Aj ten isty datum ako pri prvom ibaze prvy si to o 11 dni predlzil 🙂 tak uvidime ako druhy 🙂
@jollinka22 to vážne? jak ste to pekne naplánovali, viem, že nie, keby ste plánovali, tak taký dátum nevyjde :D a čo ty vieš, možno si rozmyslí aj druhé babatinko a budú oslavovať spoločne, chlapci sa väčšinou prenášajú, ja som Sebíka tiež prenášala 7dní :D uvidím, ako to bude pri dievčatku teraz, termín máme na Veľkú noc
No sama som teda zvedava co nam druhy drobcek pripravy 🙂
@jollinka22 Viktor je tiez na papieri 🙂
@2_ika_2 nadherny 😲
@anickaa123 moja sestra je Tatiana
@anickaa123
moja sestra aj jej dcéra sú Tatiany 🙂
@2_ika_2 krásny takýto chcm aj ja
@anickaa123 ja si budem musiet este pockat toto tehotenstvo aprilove nevyslo podla mojej predstavy.
Baby,ja som sa vcera uspesne smykla na lade,esteze teraz chodim pomaly vsade, lebo mam strach a spadla som len na koleno,ale aj tak som sa zlakla fajne. Esteze mala si tam poskakuje akoby nic. Ja mam poradnu aj utz az 12 teho, musim dovtedy vydrzat nejako,dufam,ze narastla tak ako mala.
@fatimuska ved preto som sa aj ja nerozcapila poriadne,lebo som sla ako pokakana, ale na tom istom mieste potom spadlo asi 5 dalsich ludi, bolo to v tme, nic nebolo vidiet,az ked sme prisli blizsie tak lad ako na klzisku. Doma si fakt davam pozor, muz ma stale caka, ale mimo uzemia ktore poznam sa to v tomto obdobi moze veru stat.
konecne som nasla tuto skupinu. Ahojte ja cakambmoje druhe dietatko. Opäť tp bude.princezna.tesime sa velmi. Ktora ma termin 8.4. A bude rodit v saci??
Ja mám termín 29.4 🙂 je tu niektorá s takýmto termínom ? A bude rodiť v Čadci ?? 🙂

Baby prajem vam krasny novy rok a krasne a zdrave deticky.