Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
baby, tak ma dnes vytocili v praci :( Zmysleli si, ze pokym odidem este pomenia logiku vsetkeho co robim, cize budem musiet nastavovat vsetky systemy a prerabat vsetky existujuce vysledky..od roku 2012. To mi bude trvat mesiace! A k tomu som chora, ale jak blba, z lojalnosti, robim z domu, kedze vsetko je priorita. Pomoc od sefky cakat nemozem...ona je sice super ako clovek, ale ohladne prace nespravi vobec nic..vsetci to vedia, len si ju nechavaju z dobrej vole vo firme, kedze uz tolko rokov robi vo firme.
Normalne ked mi to povedali, tak sa mi moja teplota zacala zvysovat. ...
Nasa bublinka je najdolezitejsia, takze co stihnem to spravim, no dozralo ma ako sa hraju, ze sa mam setrit a podobne kecy a potom mi nalozia tolko, ze by som nestihala ani keby som bola zdrava a netehotna
@dancura moja, ani nevieš ako ti rozumiem. No u nás od zajtra inventúra, že od 7:00 do neviemekedy, a pozajtra tak isto. A to mi dnes šéfka, že veď len sedieť budete 😀 ! Ale že na inventúru na druhú pobočku nemusíte ísť. A dnes som volala s kolegyňou a ona sa ma pýta, že a ty si v nedeľu v práci ??? Lebo tak jej zas môj šéf povedal. A ja o ničom neviem 😀
Úplne na palicu a v pondelok do práce až do piatka.
@dancura no tak to ti fajne nalozili, faky nechapem. Mne zas nepredlzlili zmluvu,cize moje rozhodnutie nechat si tretie dieta znamenalo ze som prisla o pracu. A to mi nasa hlavna sefka slubovala ze nieje problem ze do marca aspon nemusia hladat novu silu. Ale uz sa nerozculujem. Hlavne ze vsade bedakaju ze sa rodi malo deti,no ani sa necudujem, ked sa takto zachova zamestnavatel,ktorym je mimochodom stat,ani nie sukromnik.
@dejna20 ja si osobne myslim,ze rozhodnutie rodit prirodzene po sekcii by malo byt uplne v kompetencii doktora a vobec nie ci sa to v nrmocke robi alebo nie. Kazde tehu je ine a aj telo a moze sa stat ze sa v druhom tak natiahne jazva,ze by kontrakcie urcite nezvladla,co sa stalo mne. Dakujem mojmu dokimu ze so mnou ani nediskutival,ze zasa cisarsky,lebo uz by som tu asi nebola.
@pininka ja som to s dr riešila, jazva je ok. Sám MuDr. Slezák povedal keď mi ju kontroloval, že on v tom problém nevidí. Len na Antolskú som dostala také referencie aké som dostala (ale nešla by som tam ani tak, ja na tú pôrodnicu nemám dobré spomienky). V Nitre zas nechcú ani počuť, navyše žiadny bonding, vraj na to nie sú vybavení.
Takže ak je žena ok, tak by to nemalo byť len a výlučne v kompetencii lekára. Telo je predsa moje a ak nie je dôvod ho znova rezať podľa mňa to za ten pokus stojí. Ale každý ako sám chce. Ja nikoho nenútim, že musí robiť veci podľa mňa.😉
@tutu_1 ale jasne,nie tak som to myslela, len u mna bola jazva v super stave cele tehu a az pri porode doktor uvidel co uvidel, niektore veci nezachyti ani najlepsi utz, moja sesterka tiez velmi chcela druhe normalne a nechali ju tak rodit ale nepodarilo sa, dva dni sa fajne vytrapila a nakoniec bol z toho aj tak cisarak. Ale moze byt ze to pojde takou rychlostou ze nestihmem cisarak ani ja, predsa tretie dieta😀. Stale myslim na tu kocku co ju doniesli do nemocky ked som isla rodit, ona sa chudiatko chcela len osprchovat este doma a nabralo to taky spad,ze v sprche porodila a este ju muz zdrbal,ze naco sa isla sprchovat.
Ahojte..mam stres.pred pol mesiacom som bola na 3D a ze maly je presne na svoj den velky.
Vcera u svojho doki mi povedal,ze sme tyzden pozadu...mam sa stresovat??strasne sa bojim..ma 670 g.😢
Tie prietoky pozeral na 3d?ved ja som mu beztak nerozumela lebo rozpraval tak potichu popod nos..
@tutu_1 ahoj, tak ja ta sladka voda zle, dala som si tam aj citron, snazila som sa to rychlo vypit, prisla som domov, zaliala caj malej, naraz naval tepla, az som sa potila, potom riadne zle, potom som vracala, lahla som si a hodinu a pol som spala, potom som zasla ku svokre na obed, potom som zasa spala, teraz uz v pohode
🙏😅😘
@ivuss01 to ma mrzí. Mne bolo takto na nic pri prvom. Ale hádam nám výsledky dopadnú dobre.
@pininka pekne, to by som nechcela porodiť doma v sprche. Prvý by zostal v brušku do teraz keby mohol on šiel s vyvolávačkou, ale ani by nepresiel lebo bol veľký. Tak teraz neviem co mam čakať. Na poslednom utz mi dr povedal, ze sme o týžden vacsi. Jedna vec je co by som chcela ja a druha co sa udeje. Ved popíšeme si v apríli 😄
@mia407 moja,to iste som mala aj ja, podla tabuliek optimalna vaha, akurat mala trocha mensi obvod hlavy. Neviem aka si ty vysoka,alebo tvoj muz,mne povedal,ze na zaklade mojej genetiky by mala byt vacsia. Ale aj moja segra a jej muz su vysoki a porodila dve mini deti a uplne zdrave, takze sa vobec nestresujem,buduci tyzden uvidim co mi povie moj doki na utz.
Baby aku velkost oblecenia kupujete pre drobcov?
@rozpravka774 mam 56 a 62.. potom nieco aj 68 a vyssie to skor take tensie veci na jar leto.. 50 som sa bala kupovat kedze neviem aky je velky.. mozno kupim jeden set aj z 50 pre istotu nech mame a ked sa narodi a bude mu to dobre tak si pojdem nakupit
@nivea777 ved to ja sa 50 bojim,ked cakala syna pred 8 rokmi,tak mi dr,ze to bude mensie...drobec mal vsak 53cm a 3,62kg a si pamatam,ze do kompletika vel.50 ho natiahla len v nemocnici.
@rozpravka774 asi kupim jeden set.. nenecham to na chlapa radsej :D
@rozpravka774 ja ma zatiaľ všetko veľkosť 56 ( body,dupacky,pyzamka,tepláčiky,svetriky,teplákové overalik, polodupacky) a 62 budem kupovať už keď sa narodí,lebo neviem do kedy ponosi 56 a nech zbytočne nemám teplé veci,keď 62 bude mozno nosiť v júni.
@rozpravka774 ja mam tiez vsetko 56 a 62, uvidim potom este podla tych poslednych utz ze co mi doki povie,aka bude.

@77kraska od Kamošky..Veľa veci mám z bazaru aj.. nechcela som nové moc lebo to u nás stojí 30€ a použijem ten overal raz možno..V tescu som videla také plyšové alebo v predeti..Len dosť drahe