icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
6. jan 2017

@tutu_1 moj prvy mal 4650 a 54 cm, cislo 56 nehrozilo ani nahodou, ked mi ho nosili na kojenie, sestricka sa stale smiala ze mi nesu toho dvojmesacneho, ale mne sa s nim super manipulovalo kedze bol tak velky, akurat s kojenim bol problem, stale mu bolo malo.

tutu_1
7. jan 2017

@pininka hej aj mne sa s drobcom lepsie manipulovalo. Nepôsobil až tak krehucko ako niektoré detičky. Ale nikdy nezabudnem na prvú vizitu. Lekárka sa pozrela na malého a vraví mi, ze co tu robíte s trojmesačným dieťaťom, toto je oddelenie pre novorodencov ! Pozerala som na ňu ako puk, veď on sa narodil včera. Tak chytro pozrela do karty a potom sa mi ospravedlňovala 😂😂😂😂😂

pininka
7. jan 2017

😀😀 ja som toto zazila ked mu isli kontrolovat klby, doktor mi vravi,vy ste tu uz boli, ze? A ja ze nie,ma len tri mesiace, no nechcel verit. A potom ma este nastvala jedna blba lekarka,maly hrozne soplil a nevedeli sme z coho a na krcnom doktorka,ze preboha,to preco je taky velky a moj muz to uz nevydrzal a povedal jej ze sa narodil v cernobile. Pritom nasa suseda dlho drzala rekord,ked jej mala sa narodila a mala 6kg. To uz je velke dieta.

deniska96
7. jan 2017

Ahojte, je tu niektora mamicka ktora sa chysta rodit v Presove v polke alebo koncom aprila?

tutu_1
7. jan 2017

@pininka To si neviem predstaviť a radšej ani nechcem 😳😳😳😳 6kg ? To je strašne vela na novorodenca.

pininka
7. jan 2017

@tutu_1 oni su obaja s muzom taki velki, maju tri dcery,prva mala 5kg ked sa narodila,druha 6 a posledna ze najmenej 4kg a tiez s nou robili caviky,ze cukor a neviem co a pritom vsetky vysledky mala v norme.

tutu_1
7. jan 2017

@pininka fíha, no ja som zvedavá co ten cukor ci mi bude sestrička volať na budúci týžden ci nie. Hádam nie. Pozerala som sa aj do kalendára. Chcela by som pred materskou dovcu este tam mam za dva týždne, bola by som v práci len do konca februára. Co by bolo fantastické. Ja uz sa neviem dočkať materskej 😁

pininka
7. jan 2017

@tutu_1 ja uz som doma a poviem ti,som rada, lebo zacinam mat dost, tazko sa mi uz dycha, neviem sa poriadne postavit a som jak spomaleny slon. Ja mam asi cukor ok,lebo sa nikto neozval.

tutu_1
7. jan 2017

@pininka ani nevrav aj ja uz fucim ako lokomotíva. Ale hovorím si ze veď bude aj horšie ze si na topánky nedosiahneme 😂

pininka
7. jan 2017

@tutu_1 svata pravda, to bude zabava sa obuvat

dancura
7. jan 2017

@leila2015 🙂 ja som este neni na 100%ista...ziadneho lekara nepoznam vlastne ani v jednej nemocnici;) mozno sa na kramaroch stretneme;) ja mam termin 7.4 no oficialny 12.4

katusikamatusik
8. jan 2017

@deniska96 ahoj ja mám termín 11.4.

deniska96
8. jan 2017

@katusikamatusik Ahoj ja mam az 28.4. ale myslim si ze to bude skor. Prvy syncek sa tiez narodil o tyzden skor. 🙂 a chystas sa do starej alebo do novej porodnice?

kata9
8. jan 2017

My dnes 4D 😍

walentinka
8. jan 2017

Tak uz sme kupili aj my dnes kocik. Nieco podobne ako tie vase 🙂 camarelo carera new 2016. Je velky ale nie je az tak prehnane tazky ale tak zase ani najlahsi nie je :D

tutu_1
8. jan 2017

@walentinka pekný kocik pozerala som na YouTube a ozaj sa im vydaril 👍

@kata9 neuveriteľne co dnes technické vymoženosti dokážu, krásne babuliatko 😍

walentinka
8. jan 2017

@tutu_1 dakujem od rana sa z neho vytesujem asi ma to bude este par dni drzat :D

linda2985
8. jan 2017

@walentinka krasny je, ja idem objednávať Camarelo pireus PR1, je veľmi podobný 🙂

bodka87
8. jan 2017

@deniska96 ahoj pravdepodobne asi budem rodiť v Prešove

walentinka
8. jan 2017

@linda2985 tak to je naozaj skoro rovnaky. Len malinke odlisnosti to ma 🙂

deniska96
8. jan 2017

@bodka87 Ahoj v starej ci v novej? A kedy mas termin?

1312
8. jan 2017

@katusikamatusik ja mam taky isty termin 🙂

fatimuska
8. jan 2017

@kata9 krásne

petka35
9. jan 2017

sa podelím aj ja o 4D, naša bambulka v 22 tt :D

nika14121
9. jan 2017

Tak už mám výsledky z OGTT....meranie nalačno 3,9 a 2 hodiny po vypití 5,7....takže sa teším že to dopadlo super a nemusím behať po doktoroch 😉

pininka
9. jan 2017

@nika14121 vyborne vysledky,som zvedava aj ja vo stvrtok ze ake budem mat.

petka35
9. jan 2017

@nika14121 dobré výsledky po sviatkoch 🙂 ja som mala podobné

kata9
9. jan 2017

@petka35 vyzera spokojne, krasne 🙂

petka35
9. jan 2017

@kata9 ďakujem, dúfam bude spokojná, aj keď sa narodí 🙂 lebo kope stále :D

bodka87
10. jan 2017

@deniska96 termín mám 20.4. ty kedy? No ešte som sa nerozhodla že kde,ty uz vieš?