Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@pininka hej aj mne sa s drobcom lepsie manipulovalo. Nepôsobil až tak krehucko ako niektoré detičky. Ale nikdy nezabudnem na prvú vizitu. Lekárka sa pozrela na malého a vraví mi, ze co tu robíte s trojmesačným dieťaťom, toto je oddelenie pre novorodencov ! Pozerala som na ňu ako puk, veď on sa narodil včera. Tak chytro pozrela do karty a potom sa mi ospravedlňovala 😂😂😂😂😂
😀😀 ja som toto zazila ked mu isli kontrolovat klby, doktor mi vravi,vy ste tu uz boli, ze? A ja ze nie,ma len tri mesiace, no nechcel verit. A potom ma este nastvala jedna blba lekarka,maly hrozne soplil a nevedeli sme z coho a na krcnom doktorka,ze preboha,to preco je taky velky a moj muz to uz nevydrzal a povedal jej ze sa narodil v cernobile. Pritom nasa suseda dlho drzala rekord,ked jej mala sa narodila a mala 6kg. To uz je velke dieta.
Ahojte, je tu niektora mamicka ktora sa chysta rodit v Presove v polke alebo koncom aprila?
@pininka fíha, no ja som zvedavá co ten cukor ci mi bude sestrička volať na budúci týžden ci nie. Hádam nie. Pozerala som sa aj do kalendára. Chcela by som pred materskou dovcu este tam mam za dva týždne, bola by som v práci len do konca februára. Co by bolo fantastické. Ja uz sa neviem dočkať materskej 😁
@deniska96 ahoj ja mám termín 11.4.
@katusikamatusik Ahoj ja mam az 28.4. ale myslim si ze to bude skor. Prvy syncek sa tiez narodil o tyzden skor. 🙂 a chystas sa do starej alebo do novej porodnice?
Tak uz sme kupili aj my dnes kocik. Nieco podobne ako tie vase 🙂 camarelo carera new 2016. Je velky ale nie je az tak prehnane tazky ale tak zase ani najlahsi nie je :D
@walentinka pekný kocik pozerala som na YouTube a ozaj sa im vydaril 👍
@kata9 neuveriteľne co dnes technické vymoženosti dokážu, krásne babuliatko 😍
@tutu_1 dakujem od rana sa z neho vytesujem asi ma to bude este par dni drzat :D
@walentinka krasny je, ja idem objednávať Camarelo pireus PR1, je veľmi podobný 🙂
@linda2985 tak to je naozaj skoro rovnaky. Len malinke odlisnosti to ma 🙂
@katusikamatusik ja mam taky isty termin 🙂
Tak už mám výsledky z OGTT....meranie nalačno 3,9 a 2 hodiny po vypití 5,7....takže sa teším že to dopadlo super a nemusím behať po doktoroch 😉

@tutu_1 moj prvy mal 4650 a 54 cm, cislo 56 nehrozilo ani nahodou, ked mi ho nosili na kojenie, sestricka sa stale smiala ze mi nesu toho dvojmesacneho, ale mne sa s nim super manipulovalo kedze bol tak velky, akurat s kojenim bol problem, stale mu bolo malo.