Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@pininka dakujem 😀
baby, odkiaľ ste si kupovali nočné košele do pôrodnice? Kupovali ste aj so županom?
@moskova1983 kraaaasne. A kde ste kupovali?
@dancura dakujem...kupila som v Babydream v Partizanskom 🙂
@scales ja som kupila dve cez internet a župan v tescu mali tam dobre akcie po Vianocach 🙂
Ozaj baby na nete som videla ze mamicky predavaju detske vahy...tiez si ju kupite ??? Je to treba mat doma???
@nivea777
@moskova1983
@moskova1983
@pininka
A v slovenke majú aj tehotenské? Ja tiež neznášam košele, preto chcem takú, že jednu s krátkym rukávom na porod a potom druhú s dlhým rukávom a pod ňu budem nosiť biele legíny ako pyžamo, nech ju aj využijem... tu na koníku sú tiež dbré a lacné, ale zbehnem do slovenky kuk v zv 🙂
@scales tiez si beriem dve nocne kosele a jedno pyzamo kojenecke nemusim tiez tie kosele moc 🙂
Ja si beriem do pôrodnice košeľu len na pôrod. Odmietam sa tam producírovať v košeli s vložkou keď tam je toľko ľudí. Normálne si vezmem dvoje pekné tepláky a na vrch nátelník.
@extempore no len potom aj na vysetrenia co robia treba mat koselu nocnu, lebo ta budu chodit pozerat a ver, ze nebudes mat naladu sa potom prezliekat, budes rada ze lezis... co ta po druhych, ty uz budes matkou, tak ti moze byt cely svet ukradnuty 🙂 ja nocne kosele tiez vobec nenosim, neznasam ich, ale tam to bude asi prakticke
A nasli ste aj take dake kosele nocne nie macikave? Lebo ja nejdem nikde najst nejake normalne. Vsetky tehotenske su len s obrazkami 🙄 a to v takej tam chodit veru nechcem
@walentinka Presne to teraz riesim aj ja, same obrazkove, hrozne je to, ja take tiez nechcem :(
@walentinka ja som v bonprixe našla sivú bez čohokoľvek. Síce som neodhadla veľkosť 😅 Ale nevadí no, aj Do stanu sa zmestím
@threetail haha :D hlavne ze je daka
@scales akoze nasla som take co sa mi aj pacia ale jedna kosielka 60 euro 😀 to sa mi na tych par dni zda dako vela 😨
@walentinka krasny je ...a kolko uz vazi? Moj mal pred tyzdnom ked sme boli na 3d 1600g cca 🙂
@moskova1983 my sme boli dnes a ma okolo 1505 gramov 🙂 tvoj je vacssi macko 🙂
My sme lezali tyzden na rizikovom..podozrenie pre odtok plodovej vody..uz sme doma v poriadku 😙 ale beriem antibiotika pre chripku 😕
@walentinka hej doky vravel ze sme o tyzden vacsi hlavne ze zdravucky ❤

@moskova1983 fakt je to krasne