icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
2. feb 2017

@moskova1983 fakt je to krasne

moskova1983
2. feb 2017

@pininka dakujem 😀

scales
2. feb 2017

baby, odkiaľ ste si kupovali nočné košele do pôrodnice? Kupovali ste aj so županom?

dancura
2. feb 2017

@moskova1983 kraaaasne. A kde ste kupovali?

moskova1983
2. feb 2017

@dancura dakujem...kupila som v Babydream v Partizanskom 🙂

moskova1983
2. feb 2017

@scales ja som kupila dve cez internet a župan v tescu mali tam dobre akcie po Vianocach 🙂

nivea777
2. feb 2017

@scales dve mám z Tesca,jednu od cinana v tej pôjdem rodiť..A beriem si ešte pyžamo,nenávidím nočné kosele

pininka
2. feb 2017

@scales ja budem kupovať zo Slovenky, sú možno troška drahšie, ale vydržia, mám ešte aj tie po druhom synovi, ale tak kúpim iba dve a župan mám tiež.

moskova1983
2. feb 2017

Ozaj baby na nete som videla ze mamicky predavaju detske vahy...tiez si ju kupite ??? Je to treba mat doma???

scales
2. feb 2017

@nivea777
@moskova1983
@moskova1983
@pininka
A v slovenke majú aj tehotenské? Ja tiež neznášam košele, preto chcem takú, že jednu s krátkym rukávom na porod a potom druhú s dlhým rukávom a pod ňu budem nosiť biele legíny ako pyžamo, nech ju aj využijem... tu na koníku sú tiež dbré a lacné, ale zbehnem do slovenky kuk v zv 🙂

moskova1983
2. feb 2017

@scales tiez si beriem dve nocne kosele a jedno pyzamo kojenecke nemusim tiez tie kosele moc 🙂

tutu_1
2. feb 2017

@nivea777 v tescu majú aj košele na kojenie ?

nivea777
2. feb 2017

@tutu_1 takú na gombíky vpredu

tutu_1
2. feb 2017

@nivea777 aha presne taku zháňam, pôjdem pozrieť. 👍👍👍

pininka
2. feb 2017

@scales áno majú tam všelijaké, ja nechcem na gombíky, lebo deti zvyknú byť nervozne kym to rozopnes. Ja si kúpim také čo majú diery na prsia a je to prekryté látkou aby to nebolo vidno, je to potom šup sup

extempore
2. feb 2017

Ja si beriem do pôrodnice košeľu len na pôrod. Odmietam sa tam producírovať v košeli s vložkou keď tam je toľko ľudí. Normálne si vezmem dvoje pekné tepláky a na vrch nátelník.

scales
2. feb 2017

@extempore no len potom aj na vysetrenia co robia treba mat koselu nocnu, lebo ta budu chodit pozerat a ver, ze nebudes mat naladu sa potom prezliekat, budes rada ze lezis... co ta po druhych, ty uz budes matkou, tak ti moze byt cely svet ukradnuty 🙂 ja nocne kosele tiez vobec nenosim, neznasam ich, ale tam to bude asi prakticke

walentinka
2. feb 2017

A nasli ste aj take dake kosele nocne nie macikave? Lebo ja nejdem nikde najst nejake normalne. Vsetky tehotenske su len s obrazkami 🙄 a to v takej tam chodit veru nechcem

scales
2. feb 2017

@walentinka Presne to teraz riesim aj ja, same obrazkove, hrozne je to, ja take tiez nechcem :(

nivea777
2. feb 2017

@scales od cinana mam taku so slonikmi a z tesca mam taku kockovanu a pasikovu :D

pininka
2. feb 2017

@scales v slovenske mali čisté bez akéhokoľvek vzoru

threetail
2. feb 2017

@walentinka ja som v bonprixe našla sivú bez čohokoľvek. Síce som neodhadla veľkosť 😅 Ale nevadí no, aj Do stanu sa zmestím

walentinka
2. feb 2017

@threetail haha :D hlavne ze je daka

walentinka
2. feb 2017

@scales akoze nasla som take co sa mi aj pacia ale jedna kosielka 60 euro 😀 to sa mi na tych par dni zda dako vela 😨

walentinka
2. feb 2017

Nas maly chlapcek 🙂

moskova1983
2. feb 2017

@walentinka krasny je ...a kolko uz vazi? Moj mal pred tyzdnom ked sme boli na 3d 1600g cca 🙂

walentinka
2. feb 2017

@moskova1983 my sme boli dnes a ma okolo 1505 gramov 🙂 tvoj je vacssi macko 🙂

mia407
2. feb 2017

My sme lezali tyzden na rizikovom..podozrenie pre odtok plodovej vody..uz sme doma v poriadku 😙 ale beriem antibiotika pre chripku 😕

fatimuska
2. feb 2017

@mia407 tak sa drzkajte

moskova1983
2. feb 2017

@walentinka hej doky vravel ze sme o tyzden vacsi hlavne ze zdravucky ❤