Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Dnes zas otras noc,od druhej som nespala, chrbát ma strašne bolel,nijak som nevedela späť a aj brucho nič moc.
@pragmaticka
@scales Som rada, že v tom sama nie som. Myslela som, že to len môj chlap má život gombičku a že ja som prehnane vystresovana. Detské veci tiež v škatuliach, set do postieľky a kočík mám v robote odložené...Postieľka u bratranca pripravená...všetko všade a nič doma 😀
@pininka - presne som vravela, že neviem ako to chce stihnúť ale musí lebo ak nie tak po pôrode sa sťahujem ku rodičom . Odkedy vieme, že čakáme to (ne)riešime. Neviem načo bolo, že to odložil na posledný termín.
My chceme toez este malovat v spalni ale to bol moj napad 😂
Postielku mam u svagrinej. Mamtinel este neobjednany ale ja si vrvim ze do polky marca casu dost 😂
Kocik este nepbjednamy, ale keby nieco mam este po prvom
Ahojte baby 🙂 ako sa citite? Na mna prisla choroba tak som sa liecila a teraz nejaky vyrus lebo ma uz tyzden boli hlava.Este do toho neskutocna unava.A tu este 7tyzdnov.Hadam sa to zlepsi lebo v takomto stave rodit och joj drzte palce.
My to mame tiez zaujímavé. Najprv chorý muz, potom syn, navyše ja so stredne ťažkou anémiou. No nech sa paci 😁 a do toho som chytila bolesť hrdla od jedného a soplíky od druhého. Ledva som sa vyhla tranfuzii, a aj tak ležím v posteli, lebo sa nemôžem hýbať. Ale nejako to zvládneme dievčatá. Za chvíľku tu bude jar 🌷🌷🌷
@nivea777 chápem keď má človek takéto problémy, ja som tiez pred dvoma rokmi bola na prvej väčšej prechádzke na tom zaujímavo. Miesto dýchania som sypela. Celé zle. Ale mne sa alergia postupne upravuje (klop, klop). Jedine co mi robi este problem je prach, a keď veľmi hladkám našich psov. To potom utekám zmývať poriadne ruky, tvar. Ale uz to nemam take hrozne. A to uz rok nie som na liekoch. Som zvedavá co so mnou spravia pele.
@nivea777 no mne sa alergia zlepšila ked som porodila prve dieťa a kojila som ho, nemala som až také problémy a to som po 15 rokoch vysadila lieky na alergiu a odvtedy som si už nezačala dávať, a to chodím na jar na turistiku a bikujem kolko sa len dá, ono telo si zvykne, týžden-dva pokýcham a potom mám pokoj👍
@pininka hm zápal priedušiek, chúďatko. Držím palce nech sa čím skor da do poriadku. Keď mal moj maly zápal priedušiek nespali sme niekoľko noci, co ho drhlo. Mama kupila taký balzam na hrudník pre deti a to mu potom pekne zabralo. Držím palce nech to nenachytáte od seba ✊✊✊
@biggi014 toto mi povedal aj jeden lekar, ze tehotenstvo moze spustiť alergiu, ale ju aj "vypnúť". 👍
@tutu_1 on práveže v noci spí super,možno preto že som mu dávala štvrť dithiadenu. Mne v druhom tehu zistili alergiu na kopec stromov a doktorka mi kazala prísť po pôrode,že má nastaví na lieky, no ja som nešla až keď som otehotnela tretíkrát a zrazu niesom alergická na nič, chvalabohu. Ale je fakt, že v tom druhom tehu som mala v kuse zapchaty nos a bez spreja od doktorky by som to nezvládla.
Ahojte baby, pridávam sa k vám, sedím doma, už nepracujem, ... som druhorodička, a termín mám začiatkom apríla.
chcem sa opytať,kolko ste už pribrali? kedy idete chystať veci pre bábätko a do porodnice?
... a cvičí niektorá z vás na panvové dno? či iba ja som taká zaneprázdnená?
@martinocka9 nepribrala som nic,schudla som a teraz mam -3kg,veci mam zbalene,este musim oprat detske veci..necvicim nic,zvladli to ine musim aj ja.. :D
@martinocka9 pribrala som 20kíl (pred mesiacom som sa tým prestala zaoberať, zdravšie a inak už jest neviem) veci pre bábätko do pôrodnice a pre mňa prichystané tak na 60%... Nič necvičím, vidím to ako @nivea777 🙂
Izba nachystaná na 0% 😀
@martinocka9 ahoj,ja som pribrala 4kg, cvičím,teda sa skôr natahujem ako mačka len kvôli chrbtici, inak sa mám šetriť. Veci mám nad hlavu, ale izba vôbec nenachystana,zabalená ešte niesom.
@martinocka9 Este mi treba nieco dokúpiť. Ale to su uz len drobnosti. Zbucham to do konca tohto týždňa. Prať budem začiatkom marca. To budeme mat prací deň. Vsetko posušíme čo sa bude dať, ostatné sa bude sušiť na sušiaku. Na další deň si požehlím a šup všetko do komody, pobalím tašku sebe, pobalím do tašky na kočík veci pre bábätko. Nachystám autosedačku s dekou, a postieľku prikryjem zatiaľ plachtou a kočík tiež.
Dievčatá chcem sa spýtať koľko plienociek beriete do porodnice ? 28 ks balenie xs od 2 do 4kg bude stačiť ? Na doma by som kupila uz skor tie od 3kg, hm ? A prebaľovacia podložky si beriete tiež ?

@scales
@threetail
baby pridavam sa k vam.u nas totalny chaos!Kedze prichodom druheho dietata prideme o hostovsku izbu,rozhodli sme sa vystavat podkrovie ked nam vznikne nova 35m2 podkrovna izba.no ukoncene to ma byt koncom februara.az potom mozem presuvat hostovsku. nasledne na to som si vymyslela vymenu podlah a malovku v 2x detskych izbach.Takze periem niekedy zaciatkom/ v strede marca 😂