Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@pininka vieš čo,bola som raz na operacii-maly zákrok ale uspali má..Všetci ma strašili že po intubacii mi dodzubu hrdlo,že mi bude z narkozy zle a budem grckat,vtedy som mala asi 13 rokov a akoze mala som dosť :D a mne po prebratí nakoniec nič nebolo :D Len som celý pobyt nič nejedla lebo v jedení som ako mačka,nezjem hocičo.. Som zvedavá aka strava bude na gyn :D na chirurgii to vtedy bola hrôza
@nivea777 mne sa zas mama smiala že som jediná pacientka čo normálne je v nemocnici, u nás to také hrozné nebolo. Ja som po každej Markíze veľmi grcala a každý pokus ma postaviť a chodiť skončil odpadnutim, mala som neskutočne závraty, proste min tri dni som bola total mimo. Ale po spinalke na druhý deň ok,jasné brucho bolelo,ale inak mi nič nebolo.
Joj toto prepisovanie čo mi robí mobil mi lezie riadne na nervy, miesto narkózy mi napíše Markíza,to čo už je za blbosť.
@pininka ja pevne verím,že pôjdem normálne.. samozrejme,pripravujem sa psychicky aj na sekciu..Neviem či by som spinal zvládla keby ich počujem a som pri vedomí..Na druhej strane by som bola neskutočne nespokojná keby neviem,či je moje bábo zdravé a v poriadku.. uvidíme čo bude už sa to blíži..Baba s rovnakým termínom ako ja už ide rodiť dnes tak to pomaly dolieha na mna
@nivea777 fúha,tak tej babe to závidím, už aj ja by som išla, ale pre bábo je ešte veľmi skoro, musíme vydržať nejako, marec bude zabijak určite. My sme sa na sále smiali, veľmi dobrá atmosféra bola, dokonca sme zistili že anestéziológ je mužov spolužiak,tak sme debatovali. Malého mi hneď ukázali,všetko mi to prišlo veľmi rýchle. Presne že pri prvom neviem čo bolo,že vraj som stratila veľa krvi,ale neviem prečo a pri druhom sa ma aj lekár pýtal či boli nejaké komplikácie lebo že ten prvý rez je vedený neobvykle,že tak sa to nerobí,ale ja som mu nevedela odpovedať.
Baby ake latkove plienky ste kupili, alebo idete kupovat? Ja som kupila balik tychto a som dost sklamana 😖 https://www.feedo.sk/t-tomi-latkove-tetra-plien... Oprala som ich na 90 stupnov a drolili sa z nich ako keby take gulicky pri suseni aj zehleni. Vobec mi nepridu take makke a pevne, ako by som cakala, na to, ze maju jednu z najvyssich gramazi.. Do tych bio a bambusovych sa mi nechce, tri plienky za 15 eur...? 😒
@kvetakinderko ja som kupila Kikko staré časy. Farebne z DM a nebielené z eshopu. Este som ich neprala ale majú vysokú gramáž, takze žiadna gáza, maminy co latkuju si ich chvália. Prať ich vobec nemusíš na 90tke. Stačí na 60tke (tak som prala aj latkovky určené na zadoček, na plienkovanie, čas od času som pridala sanytol do prania), aj tak pozehlíš. Mna vyšli tie nebielené cca do 10 € 5 ks. Keď operiem dám ti vedieť ako sme dopadli. Sama som zvedavá, lebo mam aj po prvom take obyckové a tie su zazmolkovane.
@kvetakinderko tiez odporucam kikko;) uz su oprate na 60 a pozehlene a super,ani sa nazrazili dako a pekne sa zehlenim vratili do povodneho stavu....;) Ostatne viacero znaciek aj "vysoko gramazne" teda hruza.. Po oprati o polovicu mensie a ani po rozzehleni nic moc a su aj take drsne...:/
@pininka potom daj vediet, ze kolko dni pred. Moj sa nejak moc dopredu nechysta 😁
@kachita ten pocit odidenych noh bol pre mna super 😂 ja som este dzigla prstom do stehna a to ako do nejakeho telacieho masa s chladnicky mi to prislo smiesne 😂 myslim ze do spinalu davaju aj nieco na lepsiu naladu, ja som bola pozitivna ako nikdy a to ja som skor traged 😂
Ja osobne sa bojim naviac toho spinalu...
@martinocka9 termin mam 3.4. v Trenčíne🙂
Aj mna na Antolskej dvíhali po 12h po spinale. Inak ak to pichá odborník ani cítiť to nie je. Ak ste mali niektorá epidural, tak aplikácia je ta istá, do chrbtice.
@nivea777 aj u nás v KE sa po cisaraku v Markíze máš čo najskôr postaviť,ale po spinalke určite nie skôr ako po 12 hodinách, ja som nemala vankúš, ale dvihli mi trocha posteľ a ja sama som sa asi po hodine pretočila na bok, lebo ma strašne bolel chrbát, a sestrička tiež,že to ste nemala,ale som jej povedala,že ma to bolí,tak ma nechala tak a už som sa potom pomaličky otacala.
@biggi014 ja mam 7.4. v Martine

@dejna20 myslela som v druhom tehu ako to bolo,ale ja dúfam,že môj dokonca bude robiť na zelený štvrtok, teda 13.4, to je 10 dní pred termínom, dohodnem sa s ním asi tento týždeň.