icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

adia11
17. feb 2017

@moskova1983 aj mne zvykne,ja sa snažím uz nikde ani nechodiť alebo velmi pomaly,tiez beriem magnezium.mne sa to uz robí aj ked chodím iba po byte :(

moskova1983
17. feb 2017

@adia11 tiez robim uz minimalne ale aspon troska pohyb nech mi chrbat neodide z toho lehnenia 🙂 ostane mi take napnute strasne aj tebe???

moskova1983
17. feb 2017

@adia11 a ake beres magnezko prosim ta??

adia11
17. feb 2017

@moskova1983 beriem magnosolv, to je v prášku..a mne doktor minule povedal ze mam malého nízko velmi tak sa aj kus bojim aby sa nezačal pýtať skoro von, ale asi keby to bolo take zle tak by ma dal do nemocnice..a ano aj mne take, nepríjemne je to dost, chodím potom taka skrcena.a uz dnes mi tvrdne poriadne, utorok idem na poradnu tak som zvedavá..a ako dlho ti to take ostane?

moskova1983
17. feb 2017

@adia11 ja berem galvex 3 krat denne ale neviem ci zabera, no ked lezim je to pohode ked sa idem aspon troska prejst tak stvrdne a napne sa...ja ked som mala poradnu mi doky vravel ze maly je o tyzden vacsi tak aj tazsi...uz to inak asi ani nebude musime uz len lezat...a ano keby si to mala take vazne da ta do nemocnice neboj

jollinka22
18. feb 2017

Ahojte Ano aj mne tvrdne aj par x za den Ked nieco robim ale aj Ked len tak łezim ...

nivea777
18. feb 2017

@moskova1983 kúp si magnerot

moskova1983
18. feb 2017

@nivea777 kupim si veru..podla mna ma galvex co berem maly obsah magnezia z 500ml len 51ml a ostatne bohvie co magnerot obsahuje viac nevies?

moskova1983
18. feb 2017

*500mg 🙂

nivea777
18. feb 2017

@moskova1983 mne ho dal dr,je drahší ale na mňa zaberá,klop klop

moskova1983
18. feb 2017

@nivea777 ved aj mne ten galvex dal doktor a mam pocit ze nezabera neviem :(

pininka
18. feb 2017

Mne domu povedal,že keď zle znášajú magnézium v tabletkách, že z neho hnackujem tam nech pijem magnézium vodu, aspoň 2L denne. Zatiaľ ok všetko. Aj mne občas tvrdne brucho,ale zatiaľ to nieje veľmi bolestivé.

farebnymotylik
18. feb 2017

Ja som tiež brala magnezium tabletky, ale porodnik mi vravel, aby som ho nebrala. Vraj cca 5x denne tvrdnutie bruška je v poriadku. Radšej mi tiež odpuručil piť vodu magnezium...

tutu_1
18. feb 2017

My sme magnezko vysadili max si dám magnéziu. Viac oddychujem, alebo hodím nohy hore. Bruško niekedy tvrdne, niekedy je to take nepríjemné, ze sa mi zle chodí. Ale to uz viem, ze si musím oddýchnuť. Muz mi potom masíruje nôžky alebo škrabka chrbátik 😍😁 a musím povedat, ze je to lepsie ako magnezium 😁

denidi
18. feb 2017

Baby,beriem magnézium galvex 2-2-2 No bruško mi tvrdne aj tak,myslim,ze sú to dosť vysoké dávky...Ale teraz rozmýšľam,magnezium sa má brať max do 36tt...a keby náhodou žena porodí v čase,ked ešte užíva magnézium,vraj to má vplyv na narodené bábätko. Vraj moze mať znížený svalový tonus,byt nepokojné,placlivejsie dôsledkom nedostatku magnézia po narodení. Aký máte na to názor?

nivea777
18. feb 2017

@denidi ja beriem 3x 2x 1 ako kedy,podľa toho aký mám dnes a ako sa cítim..Keď chcem vydrzat,tak musím papať... Dr mi povedal že Max do 38tt mám brať

moskova1983
18. feb 2017

@denidi tiez beriem galvex 1-1-1 a ja zas mam pocit ze nezabera 🙂

adia11
18. feb 2017

Ale to musíte byt dlhšie na nohách aby začalo tvrdnut alebo staci aj chvíľka? Lebo mne uz staci stať 5 minút a mam to

denidi
18. feb 2017

@nivea777 šak to áno,ked musíme,tak musíme,ale ja budem asi max do 36tt vzhľadom k tomu,ze moje deti mali pri narodení 4kg,tak by mi ani nevadilo,ze by sa tento drobec narodil aj skôr,ale pravda je taká,ze keď sa mi včera stalo,ze som naobed zabudla vypiť a šli sme preč,tak som z toho bola nervózna,aj keď teda nejak nemam pocit,ze by to nejak extra zaberalo na to tvrdnutie,ale aspom po tej psychickej stránke to pomáha,teda aspom mne

denidi
18. feb 2017

@moskova1983 tiež ti stále tvrdne brusko?

denidi
18. feb 2017

@adia11 mne ako kedy...Ale mne ho dr nasadil aj koli tomu,ze sa mi skrátil krcok,koli tomu som bola aj v nemocnici 5dni pred dvoma týždňami. V januári som mala krcok 5cm a na poslednej poradni už "len" 3 cm.
Môj dr má hneď pratal do nemocnice a tam mi povedali,ze to nieje až taký zlý nález,len krpcek má hlavičku natlačenu na krčku.

moskova1983
18. feb 2017

@denidi hej posledne dni to zacalo tak castejsie tvrdnut 👶

adia11
18. feb 2017

@denidi ja idem utorok na poradnu tak som zvedavá, uz mi pred mesiacom vravel ze je maly nízko a teraz ked sa tvrdnutie stupňuje no som zvedavá 🙂 ale je este maličký tak dúfam ze sa nevypýta von este..a krčok som vtedy mala este dobry

denidi
18. feb 2017

@adia11 verím,ze bude všetko v poriadku a ešte vydržíte 2v1.
A musíš len ležať,ci aj chodíš?

adia11
18. feb 2017

@denidi ležím, aj na pn som, len co po byte prejdem, naposledy mi doktor povedal ze aj umývanie riadu mam nechať niekomu inému.lenze aj ked si chystám jesť tak samozrejme po stojacky.manzel sa snaží chudák až mi je ho ľúto ako ma obskakuje 🙂 a termín mas kedy??ja 6.4.

denidi
18. feb 2017

@adia11 a krcok máš aký dlhý,ked musíš len ležať? Ja mám termin 15.4.
Manžel je moc zlatý😊

adia11
18. feb 2017

@denidi to mi nepovedal.iba ze je dobre zatiaľ..a to ho odmeria na sone alebo ked ma bude pozerať odspodu?on mi vzdy povie ked ma odspodu pozerá ze je dobre noc viac, tak neviem

dancura
18. feb 2017

@denidi ja som za branie magnezia.brala som ho malicko.no tento tyzden ma chytila nejaka virusova pliaga...hnacky,vracania..a z toho sa mi pustili kontrakcie.teraz lezim v nemocke a nalievaju ma magnezkom...vyzera,ze to zabera..teda snad🙂Takze baby,radsej spave babo ako predcasny porod🙂

denidi
18. feb 2017

@adia11 krcok sa kontroluje sonom ale aj ručne odspodu,ale myslím,ze sonom je to presnejšie...Ale ak ti povedal,ze je dobré,tak potom je to fajn

kachita
18. feb 2017

@dancura to co spominas sa mne stalo minuly tyzden, zaludocne krce vyustili do krcov ale magnezko zabralo. Drzim palce.