Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@farebnymotylik co som sa docitala tak to znamena ci je chrbatikom doprava alebo dolava..dnes to riesili baby v jednej skupine
@farebnymotylik poloha 2 znamena, ze ma chrbatik vpravo. 🙂
@nivea777 dakujem 🙂
@dadada8388 ďakujem 🙂
@moskova1983 ja pravdepodobne do PN
Tak rozne mesta su tu pisane...ja budem v Banovcach 🙂
Ja Zvolen
Ja robím v Košiciach, nová nemocnica
Rodim samozrejme
Js ba ruzinov
Prešov
Ja Martin
Ja BA ruzinov
Ja tiez Ba Ruzinov
Mne uz dvaja lekári potvrdili, ze maličké je o týžden väčšie. Moja lekárka nic neposúva. Aj prvorodený bol velky, takze je predpoklad, ze jednoducho aj toto babatko bude väčšie.
@pininka Mne to lekárka vysvetlila tak, ze najpresnejšie to je okolo 12tt a potom sa detičky vyvíjajú individuálne. Iste nepozerajú do tabuľky a nerastú podla nej 😁. Takze preto neposúvame nic. No a kedy to bude u nas je vo hviezdach. Dúfam ze sa vypýta samé a v normálnom termíne 🌻
Dnes som bola na poradni, spokojnosť velka, od štvrtku materská, drobček ma 33+5 1934g, krčok dobry 🙂 uz len pozehlit tie jeho drobne vecicky a dokúpiť pár veci
Čaute baby, čože nikto nič nepíše? Konečne je lepšie počasie až na tú clapkanicu, len už fakt ledva chodím. Každý sa ma v kuse pýta že kedy to už bude, nelezie vám to na nervy? Chcem sa opýtať, tie čo si pichate injekcie na riedenie krvi, dávate si ich do bruška, alebo kam?

@nivea777 len ze poloha 2