Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dancura vsak prave ze nemam vkuse taky vysoky klesne potom a zasa vyskoci atak neviem co...nohy ruky mi nepuchnu nic zatial
Baby, a vase dietky su uz spravne otocene? Moja mala je stale v priecnej polohe.
@daakotaa blahoželám 🙂 nech ste zdravučké 🙂 tak už to máš prvá za sebou 🙂
@farebnymotylik už je asi 5 aprilovciat na svete.
@kachita náš malý je už hlavičkou dole
@nivea777 ja kde žijem 🙂
@farebnymotylik v skupine su uz 5ti 👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼
@dejna20 ❤
@daakotaa blahoželam a prajem vela zdravia a skore zotavenie 🍼👶
Hlavne nech su drobciatka zdravucke 🍀🍀🍀 ale ked tak pozerám niektorým maminám sa to vazne kráti, ved od 37 tt sa babatko považuje za donosené. Takze je pravdepodobne ze v marci to uz bude odsypat 🌸🌸🌸.
No a ja mam popratu a pozehlenu len polovicu veci 🙊. Uvažujem ci to postiham. Tašku som este nebalila iba nachystala narýchlo veci. OMG tento týžden to musím dotiahnuť ! Este niekto je v strese ako ja 😆 ?
@nivea777 no ja som tento víkend dala 7 práčok. Este, ze mame sušičku. Aj tak mi ostali dva kopcovite koše prádla co treba poprat, ale to uz nesmie ist do susicky. A ja zas nemam odvahu to tam šupnúť, ked na vysačke je to zakázané. Mozno poviem mužovi nech poperie a povesia aspon biele prádlo. To su tak 3-4 pracky 😄. Aspon budem mat menej stresu. A este kocik a autosedacku OMG. Hádam to postíhame 🌷🍀🌷
@tutu_1 ja som si vravela, že začnem byť v strese keď padne 30TT, potom že na začiatku marca... No a volako ten stres zatiaľ neprichádza 🙂 viac ma stresuje robota ako to ideme urobiť, aby dobre bolo 😀 možno práve preto ma obchádza panika z týchto posledných týždňov. Hádam je to aj dobre.
@daakotaa gratulujem a drzkajte sa. Vela zdravicka 🍼 🍀
@moskova1983
Aha, tak pre istotu zbehni k lekarke. A pre kazdy pripad dones aj moc...pri preeklamsii by ti nasli v nom bielkoviny.Mozno to nic nie je, no pre istotu radsej.
@dancura diky vybehnem za nou radsej 🙂
Ja mám stále nízky tlak,ale od soboty neskutočne opuchnuté nohy, ale že ako melóny. Je pravda že som toho veľa neoddychla, už muž na mňa kričal,že nech si idem ľahnúť. Ak sa mi to zajtra nestiahne, zbehmem k svojej dokonalosti,že čo s tým.
Doktorke

Hlasim: 8:35 - sekcia, 2200g a 44cm....33+3tt. Nedalo sa dlhsie držať, Tamarka sa uz pytala von. Dycha sama ale je v inkubatore.