icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

daakotaa
26. feb 2017

Hlasim: 8:35 - sekcia, 2200g a 44cm....33+3tt. Nedalo sa dlhsie držať, Tamarka sa uz pytala von. Dycha sama ale je v inkubatore.

moskova1983
26. feb 2017

@dancura vsak prave ze nemam vkuse taky vysoky klesne potom a zasa vyskoci atak neviem co...nohy ruky mi nepuchnu nic zatial

kachita
26. feb 2017

@daakotaa vela zdravia prajem, nech ste doma v zdravi a bez problemov. Urcite sa pochval neskor ;)

kachita
26. feb 2017

Baby, a vase dietky su uz spravne otocene? Moja mala je stale v priecnej polohe.

tutu_1
26. feb 2017

@daakotaa gratulujem k malej princeznej 👑🍼💖 a prajem vela zdravicka nech ste čím skor doma 🍀🍀🍀

farebnymotylik
26. feb 2017

@daakotaa blahoželám 🙂 nech ste zdravučké 🙂 tak už to máš prvá za sebou 🙂

nivea777
26. feb 2017

@farebnymotylik už je asi 5 aprilovciat na svete.

farebnymotylik
26. feb 2017

@kachita náš malý je už hlavičkou dole

farebnymotylik
26. feb 2017

@nivea777 ja kde žijem 🙂

mia407
26. feb 2017

@daakotaa gratulujem 👶😇👍

dejna20
26. feb 2017

@daakotaa tak vela zdravicka malej kočke 😍 a mamine rychlu rekonvalesceniu po sekcii 💐

threetail
26. feb 2017

@daakotaa gratulujem 🙂 krásne meno ste vybrali. Nech ste čím skôr zdravé doma 🙂

dejna20
26. feb 2017

@farebnymotylik v skupine su uz 5ti 👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼

farebnymotylik
26. feb 2017

@dejna20

moskova1983
26. feb 2017

@daakotaa blahoželam a prajem vela zdravia a skore zotavenie 🍼👶

tutu_1
26. feb 2017

Hlavne nech su drobciatka zdravucke 🍀🍀🍀 ale ked tak pozerám niektorým maminám sa to vazne kráti, ved od 37 tt sa babatko považuje za donosené. Takze je pravdepodobne ze v marci to uz bude odsypat 🌸🌸🌸.
No a ja mam popratu a pozehlenu len polovicu veci 🙊. Uvažujem ci to postiham. Tašku som este nebalila iba nachystala narýchlo veci. OMG tento týžden to musím dotiahnuť ! Este niekto je v strese ako ja 😆 ?

nivea777
26. feb 2017

@tutu_1 ja este ani nemam vsetko poprate :D stvrtok musim este poprat bodycka..pozehlene vobec nic,akurat som dala dole zo susiaku veci a zehlit budem az stvrtok

tutu_1
26. feb 2017

@nivea777 no ja som tento víkend dala 7 práčok. Este, ze mame sušičku. Aj tak mi ostali dva kopcovite koše prádla co treba poprat, ale to uz nesmie ist do susicky. A ja zas nemam odvahu to tam šupnúť, ked na vysačke je to zakázané. Mozno poviem mužovi nech poperie a povesia aspon biele prádlo. To su tak 3-4 pracky 😄. Aspon budem mat menej stresu. A este kocik a autosedacku OMG. Hádam to postíhame 🌷🍀🌷

threetail
26. feb 2017

@tutu_1 ja som si vravela, že začnem byť v strese keď padne 30TT, potom že na začiatku marca... No a volako ten stres zatiaľ neprichádza 🙂 viac ma stresuje robota ako to ideme urobiť, aby dobre bolo 😀 možno práve preto ma obchádza panika z týchto posledných týždňov. Hádam je to aj dobre.

dancura
26. feb 2017

@daakotaa gratulujem a obom zelam vela zdravicka🙂

walentinka
26. feb 2017

@daakotaa gratulujem a drzkajte sa. Vela zdravicka 🍼 🍀

dancura
26. feb 2017

@moskova1983
Aha, tak pre istotu zbehni k lekarke. A pre kazdy pripad dones aj moc...pri preeklamsii by ti nasli v nom bielkoviny.Mozno to nic nie je, no pre istotu radsej.

moskova1983
26. feb 2017

@dancura diky vybehnem za nou radsej 🙂

dancura
26. feb 2017

@tutu_1 hihi...ja nemam poprate vobec, nic nachystane, kocik ci postielka este nekupene....baby, tusim by som mala zacat stresovat ked vas tak citam🙂

nivea777
26. feb 2017

@tutu_1 to máš až tak veľa oblečenia?? Ja som veľa nekupovala :D na 2 susiaky asi len

dominini
26. feb 2017

@kachita nas chlapcek je KP stale ☹

zabka12
26. feb 2017

@daakotaa prajem veeeela zdravicka 🙏❤

pininka
26. feb 2017

@daakotaa celý víkend som na teba myslela, určite bude všetko ok, mala super váhu na taký týždeň. Gratulujem

pininka
26. feb 2017

Ja mám stále nízky tlak,ale od soboty neskutočne opuchnuté nohy, ale že ako melóny. Je pravda že som toho veľa neoddychla, už muž na mňa kričal,že nech si idem ľahnúť. Ak sa mi to zajtra nestiahne, zbehmem k svojej dokonalosti,že čo s tým.

pininka
26. feb 2017

Doktorke