icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

jollinka22
8. mar 2017

Ja som sa uz dlhšie nevazila ale kolo 18 kg som pribrala takze do konca tehu počítam do 20kg 🙂

jollinka22
8. mar 2017

A krásny den MDŽ ženičky 🌺💐

farebnymotylik
8. mar 2017

@jollinka22 napodobne aj tebe 🙂

pininka
8. mar 2017

@jollinka22 aj tebe a všetkým babám. Ja dnes vravím mužovi,že každé ráno si hovorím,že ten mesiac dám ešte v pohode a na obed už mám chuť umrieť,fakt si zaslúžime aby nás aspoň pomyselne nosili na rukách.

biggi014
9. mar 2017

že 25 dní do pôrodu, tak som sa teda dala na žehlenie a chystanie pre bábo, už len aby sa otočil, ja nechcem žiadny cisársky🙏

farebnymotylik
9. mar 2017

U mna je to dneska, ze 50 dni do porodu 🙂

moskova1983
9. mar 2017

Baby ja som vcul dosla z nemocnice este len doma je doma...he poperem posušim a pobalim sa znova...este nejake tri tyzdne a narodi sa laska mojho zivota chiii 🙂

pininka
9. mar 2017

@biggi014 držím palce nech sa otočí. Naša už je dávno dolu hlavou, ale hlavne stále leží na mojom ľavom boku, už ma ta strana celá boli a na pravej strane mám normálne svalovku, tiež jej dohovaram nech sa prevalí na druhú stranu, ale zatiaľ nič.

jollinka22
9. mar 2017

Drzim palce nech sa otočí ..
ja mam 31 dni 🙂 vsetko uz mame len postieľku nam treba zložit a čakáme 🙂

dancura
9. mar 2017

@biggi014 drzim palce,aby sa otocil. U nas este 29 dni do porodu.A caka nas nakupovaci vikend...treba aspon kocik a postielku kupit,uz ked som si nechala vsetko na poslednu chvilku🙂
Perem zajtra a zehlim buduci tyzden.Len nech este malicka vydrzi v brusku.
A dnes mi lekarka povedala,ze asi pojdem cisarskym:(:(:(ja taaaak nechcem.Mala je dobre otocena,tak nechapem. Uvidim co mi povedia buduci tyzden v nemocnici

dejna20
9. mar 2017

@dancura a aky je dovod na sekciu? Vsak to sa nemoze len tak 😱

dancura
9. mar 2017

@dejna20 neviem presne...dlho sme sa snazili.Ja mam tiez nejaku mutaciu v krvi,no vsetky vysledky su ok.Ved vela zien si aj fraxiparin picha a rodia prirodzene.Ja si nemusim ani nic pichat.A este som velmi chuda, drobna a fakt uzka tam dole,ale to si nemyslim,ze by hralo rolu.....ci moze byt?.....hmm,ved uvidim,co povie lekarka v nemocnici.

pininka
9. mar 2017

@dancura ja som rada že už všetko mám, lebo fakt už nevládzem chodiť po obchodoch. Teraz sme maľovali a prekladali izby, trebalo prať, vyberať a ukladať veci do skríň, ja som bola totálne hotová. Dnes konečne trocha oddych.

pininka
9. mar 2017

@dancura určite to hraje rolu, keď si dolu úzka, to už za socíku také ženy nenechali rodiť normálne. Nieje to sranda keď sa ti tam zasekne bábo. Moja spolužiačka rodila v Brne, kde trvali na normálnom pôrode lekary,ona útla,nízka chudá a mala sa jej tak zasekla,že jej celé oddelenie skákalo po bruchu, mala výška čela pridusena. A to ťa nechcem vôbec strašiť,ale tvoja doktorka to určite zhodnotila,ak ti vravela že cisársky.

nacrenyx
9. mar 2017

@pininka
@dancura veru, nieje najlepšie si to nechávať na poslednú chvíľu. Už by sme mali len oddychovať 😉

farebnymotylik
9. mar 2017

Baby zazmluvnujete si porodnikov, alebo to nechavate na nahodu... pride mi to asi zbytocne, vyhodit 300 eur...

dejna20
9. mar 2017

@dancura hmm divne. Moja kamoska rodila normalne a cele tehu si pichala fraxiparin. Ma 160cm a 48kg. Porodila chlapca 3600g.
Kvoli utlosti to asi nebude, ved to by ta nechali skusit klasicky a az ked to nikam nevedie sa robi sekcia.

nivea777
9. mar 2017

@dancura ak ti merali panvu a máš ju úzku tak ti nedovolia rodiť normálne

dancura
9. mar 2017

@pininka
@dejna20
@nivea777 dakujem vam kocky...no, ani som nevedela,ze to moze hrat rolu. Uvidim ako to zhodnoti doktorka v nemocnici, lebo teda radsej by som sla prirodzene.No ak lekarka povie, ze nie, tak to budem samozrejme respektovat.

dancura
9. mar 2017

@pininka
@pininka
@nacrenyx hihi...no, veru uz ledva predychavame;) Ja vsak presne viem co kupime a v ktorom obchode.To snad bude rychlovka....aj ked,,zena v obchode je nevyspytatelna🙂🙂🙂

biggi014
9. mar 2017

Joj dneska vonku sa ma 4 ludia pýtali že kedy mám termín, kolko sa budem ešte kotúlať, už mi s tým dosť lezú na nervy, ledva sa už vlečiem ale pre maleho do školky a na chlebik treba ísť a aj pre mnňa cudzí ludia sa vypytujú denno denne to isté, vrrrr. Asi si napíšem na bundu že dajte mi všetci svätý pokoj a neotravujte, ked to bude tak to bude😈

nacrenyx
9. mar 2017

@dancura ja som bola s muzom vcera dat opravit auto a medzitym sme do nakupneho centra a kazdu chvilu som hladala nieco kde si mozem sadnut, ale ziadne lavicky. Nakoniec sme skoncili v kaviarni, uz som myslela ze ani nevstanem a neodidem odtial a to som nemala ziadne tazkosti doteraz.

kachita
9. mar 2017

@biggi014 buď rada, že sa ťa pomaly nepýtajú, na koľko si už otvorená :D :D

kachita
9. mar 2017

@pininka Tak to som rada, že nie sme jediní, ktorí teraz vo veľkom prerábajú, myslím, že cez víkend už bude hotové, mne dnes až do plaču bolo, lebo som chcela oddychovať a nie naháňať prach a prekladať veci a riešiť. Už budem taká šťastná, keď budeme mať všetko hotové.

pininka
9. mar 2017

@kachita no presne, mne až do revu bolo a ešte muž si chcel návštevu pozvať,mu vravím či je normálny, ja nevládzem už a doma bordel. Ale oni to tak nevidia,jemu je to jedno

pininka
9. mar 2017

@biggi014 presne to iste mám ja denno denne. Už mám také nervy na to. Šak raz pôrodim, tak čo tí ľudia riešia.

pininka
9. mar 2017

@farebnymotylik ja keďže idem na cisársky, tak si nemusím svojho zazmluvnovat, keď bude v robote prídem a pôrodime. Ale potom mu určite niečo odnesiem,som s ním veľmi spokojná,stojí mi to za to.

kachita
9. mar 2017

@pininka detto, aj navsteva, aj vsetko. podla neho mam len vacsie brusko.

36evina36
10. mar 2017

Baby komentare kedy porodite musia dobre liest na nervy u mna je to zas otazka a kedy to skusis zas. Uz by som zatu vetu vedela normalne ublizit.

pininka
10. mar 2017

@kachita a ešte si srandu zo mňa robí že koľko mi trvá vstávanie a chodenie, reku môj zlatý si priviazať 10kg piesku vo vreci na brucho a choď tak celý deň,že ako sa budeš FASA cítiť.