Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
A krásny den MDŽ ženičky 🌺💐
@jollinka22 napodobne aj tebe 🙂
@jollinka22 aj tebe a všetkým babám. Ja dnes vravím mužovi,že každé ráno si hovorím,že ten mesiac dám ešte v pohode a na obed už mám chuť umrieť,fakt si zaslúžime aby nás aspoň pomyselne nosili na rukách.
že 25 dní do pôrodu, tak som sa teda dala na žehlenie a chystanie pre bábo, už len aby sa otočil, ja nechcem žiadny cisársky🙏
U mna je to dneska, ze 50 dni do porodu 🙂
Baby ja som vcul dosla z nemocnice este len doma je doma...he poperem posušim a pobalim sa znova...este nejake tri tyzdne a narodi sa laska mojho zivota chiii 🙂
Drzim palce nech sa otočí ..
ja mam 31 dni 🙂 vsetko uz mame len postieľku nam treba zložit a čakáme 🙂
@biggi014 drzim palce,aby sa otocil. U nas este 29 dni do porodu.A caka nas nakupovaci vikend...treba aspon kocik a postielku kupit,uz ked som si nechala vsetko na poslednu chvilku🙂
Perem zajtra a zehlim buduci tyzden.Len nech este malicka vydrzi v brusku.
A dnes mi lekarka povedala,ze asi pojdem cisarskym:(:(:(ja taaaak nechcem.Mala je dobre otocena,tak nechapem. Uvidim co mi povedia buduci tyzden v nemocnici
@dejna20 neviem presne...dlho sme sa snazili.Ja mam tiez nejaku mutaciu v krvi,no vsetky vysledky su ok.Ved vela zien si aj fraxiparin picha a rodia prirodzene.Ja si nemusim ani nic pichat.A este som velmi chuda, drobna a fakt uzka tam dole,ale to si nemyslim,ze by hralo rolu.....ci moze byt?.....hmm,ved uvidim,co povie lekarka v nemocnici.
@dancura určite to hraje rolu, keď si dolu úzka, to už za socíku také ženy nenechali rodiť normálne. Nieje to sranda keď sa ti tam zasekne bábo. Moja spolužiačka rodila v Brne, kde trvali na normálnom pôrode lekary,ona útla,nízka chudá a mala sa jej tak zasekla,že jej celé oddelenie skákalo po bruchu, mala výška čela pridusena. A to ťa nechcem vôbec strašiť,ale tvoja doktorka to určite zhodnotila,ak ti vravela že cisársky.
Baby zazmluvnujete si porodnikov, alebo to nechavate na nahodu... pride mi to asi zbytocne, vyhodit 300 eur...
Joj dneska vonku sa ma 4 ludia pýtali že kedy mám termín, kolko sa budem ešte kotúlať, už mi s tým dosť lezú na nervy, ledva sa už vlečiem ale pre maleho do školky a na chlebik treba ísť a aj pre mnňa cudzí ludia sa vypytujú denno denne to isté, vrrrr. Asi si napíšem na bundu že dajte mi všetci svätý pokoj a neotravujte, ked to bude tak to bude😈
@dancura ja som bola s muzom vcera dat opravit auto a medzitym sme do nakupneho centra a kazdu chvilu som hladala nieco kde si mozem sadnut, ale ziadne lavicky. Nakoniec sme skoncili v kaviarni, uz som myslela ze ani nevstanem a neodidem odtial a to som nemala ziadne tazkosti doteraz.
@farebnymotylik ja keďže idem na cisársky, tak si nemusím svojho zazmluvnovat, keď bude v robote prídem a pôrodime. Ale potom mu určite niečo odnesiem,som s ním veľmi spokojná,stojí mi to za to.
Baby komentare kedy porodite musia dobre liest na nervy u mna je to zas otazka a kedy to skusis zas. Uz by som zatu vetu vedela normalne ublizit.

Ja som sa uz dlhšie nevazila ale kolo 18 kg som pribrala takze do konca tehu počítam do 20kg 🙂