Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dejna20 este som nebola na kontrole v porodnici kde budem rodiť, tak neviem koľko ma nechajú prenášať. Tento štvrtok idem akurát na poslednu prehliadku k svojej lekárke. Ked som bola na utz na prietokoch u súkromného lekára tak nam vždy povedal, ze o 2 týždne je maličké väčšie. Aké veľké je teraz, neviem. Najskôr sa dozviem asi až v nemocnici. Moja lekárka nema utz.
Baby ked pôjdete spinalom a zajednate si nadštandard a bude s vami partner tak babatko môžu nechať aj s vami ? Akože keby dačo postará sa manzel. Myslite, ze to tak ide ?
@tutu_1 ja nechdem nadstandard, lebo tu aj tak je nadstandard ze dve zeny. Nestava sa ani ze je volno a zeby mohol byt pri mne muz. A aj tak nemoze byt muz so mnou. Musi byt v robote a s malym po skolke.
Mne staci ked si tych 12h odlezim, budu mi ju nosit po tych 3 h a potom uz si ju necham, ked sa budem nato citit.
Ja sa neupinam na prve hodiny po porode. Mala som tak aj prveho a mame lepsi vztah ako kopa mamin, co rodila prirodzene a mala dieta na sebe 2h po porode a aj furt.
Pre mna su to blaboly zien zo zenskych kruhov ale nikomu to neberiem. Kazdy ako potrbeuje. Ja sa tesim domov z babtkom a nemocnicu proste preckame.
@nivea777 😂 neboj nie si. Ja som si maleho zobrala k sebe uz dalsiu noc (nemusela som) ale na izbe co boli baby so mnou, rodili den predomnou (tiez sekciou) tsk oni si deti zobrali vtedy kedy ja. Sa mi divili, ze som nevyuzila "babysiting" ze oni by aj na dalsiu noc nechali babatka sestram 😁😂
No tak nie kazdy to tak preziva. Doma si tych nasich pampusikov uzijeme az az.
Ja moju odkladat nejak nechcem. Ale tych 12h po sekcii mi pride zlomovych, treba si riadne odpocinut, potom vstat a chodit a chodit. Mne sa to pri prvom osvedcilo. Bola som rychlo fit, pustili ma kwdy vagi porody a doma mi sekciu uz iba sitie pripominalo.
@dejna20 jaj tak to je iné ked nadštandard su dve ženy. To je onicom. Neviem mne maly strasne chýbal, mne ho na kojenie nenosili. Dali mu glukozu a kebyže si ho na izbu nepytam sama tak neviem kedy ho donesú.
Nemam problem ani keby malo 4kg aj ked o tom pochybujem, ze take bude. Poznám kocku co ma boky ako figurína z výkladu a porodila 5kg dievčatko. Plánujem cvičiť s aniballom tak zatiaľ myslim pozitívne. Nema zmysel robiť si starosti dopredu. Až to pride ze inak to nepojde bude sekcia. Sak nie som blázon. A predpokladanú váhu budem vedieť najskôr o 2 týždne.
@tutu_1 u nas prvy den porodu aj tak davaju na pooperacnu izby, takze ak nadstandard, tak jedine potom, posledne som tam bola dva dni a kedze som maleho nemohla mat pri sebe, nudila som sa jak pes sama. Ja som prvu noc vobec nespala, takze tiez asi necham malu,nech mi ju len nosia a potom na treti den uvidim. Lebo ja som dost odpadavala po porode, tak nechcem nic riskovat,ani to ze ju budem hore dolu dvihat a stehy pojduuuu. No vsetko sa uvidi az v nemocke.
Baby ja uz mam po vsetkom v sobotu sa zacal pytat drobec uzasny pocit 3500g 49cm najkrajsi pocit ❤
@moskova1983 supeeer, gratulujem, krasne miery na to ze 37tt, hlavne nech ste zdravi a vrla mliecka prajem.
@moskova1983 blahoželám nech rastie do krásy
@pininka dakujeme bol o tyzden vacsi takze super laska na cely zivot...prajem Vam baby nech uz aj vy mate svoje lasky pri sebe neopisatelny pocit cmuk
Wau Balhozelam ... vela zdravicka a tebe skóre zotavenie 🙂
@moskova1983 ak si nájdeš chvíľku daj vediet ako to u teba prebiehalo ...
@moskova1983 parada, hlavne ze ste uplne ok. Snad buduci tyzden budem vediet aj ja kedy to uz bude
Gratulujem maminky
@moskova1983 gratulujem želám skoré zotavenie
@dejna20 Zatiaľ ani jeden z troch lekárov toto neriešil. Resp. pozreli jazvu, a zhodnotili, ze vzhľadom na to v akom je stave a koľko rokov ubehlo od prvého pôrodu to stojí za skúšku. Uvidíme co povedia v porodnici.
@pininka Jasne, chápem.
@moskova1983 Gratulujem 😘💗🌹
@moskova1983 gratulujem ❤
@jollinka22 u mna to bolo velke prekvapko he stvrok som isla na pohotovost s bolestami kt.utlmili a ja uz ze no pojdem domou este a sobotu porodna cinnost na pasoch a maly nie a nie zastavit dopovali ma magneziom skrz to ze sme boli 36+4 a nechceli to rodit moc a zial ja otvorenaa na 3cm a pekne sekcia 🙂 ako mala byt museli ma robit chvala bohu ale je to nadhera 🙂
@moskova1983 gratulujem a veľa zdravicka obom 🙂 ako sa zotavuješ po sekcii? Už chodíš v pohode?

@pininka Do 38tt mame este čas. To dame ✊🍀