icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dominini
21. mar 2017

@walentinka bahozelam a prajem vela zdravia ❤🍀🍀

kata9
21. mar 2017

@adia11 ja mam tiez mykozu len tu v UK to nikto neriesi,tak tiez som z toho nervozna.Musime mysliet pozitivne,hadam to bude ok ❤

mia407
22. mar 2017

Takze 6 tabliet na tlak denne..kazdy den beham do nemocnice na rizikove aby mi zmerali tlak a stale kazdy obden zbieram 24 hod.moc...plan na sekciu nikde.ako existuje este nieco horsie ako nemocnica v TT??kebyze mi aspon daju datum kedy tak som kludnejsia,takto sa bojim,ze ma to chyti kazdy den..spytam sa na to a odpoved ziadna.a to este stale prerabame byt a hybem sa ako keby som bez bruska 😂a maly sa mi vobec nepretocil,polohu mam KP,sedi ako princ 😙ja uz to chcem mat za sebou 😩a vsetkym mamickam uz "po"velka gratulacia ❤😇😍

moskova1983
22. mar 2017

@dejna20 nie bol aj o tyzden vacsi takze je uplne super 🙂

nivea777
22. mar 2017

@mia407 pôrodnica v TT je veľmi dobrá..Aj ja som tam chcela ísť ale asi by som to nestihla

moncici7777
22. mar 2017

@nivea777 este drzis moja? Ja som mala v noci poslickov. Teraz rano zas citim bolest no neviem..nechcem to zakriknut :D

nivea777
22. mar 2017

@moncici7777 ja mám bolesti už týždeň a nič zatiaľ ... Stále mám pocit,že už to ide..Dnes mám ísť poobede na poradňu

moncici7777
22. mar 2017

@nivea777 tak drzim.palce nech maju pre teba pozitivne spravy 🙂

nivea777
22. mar 2017

@moncici7777 mohlo by ťa to chytiť v Nitre :P ak tam máš cestu

moncici7777
22. mar 2017

@nivea777 🙂))))) nevzdavas to ;)

tutu_1
22. mar 2017

@walentinka gratulujem 💗💗💗🌸🌸🌸

@alexandraala vitaj 🌷🌷🌷

nivea777
22. mar 2017

@moncici7777 srandujem samozrejme,ale tak aspoň by som sa tam sama nenudila :D ja mám normálne strach ako to tam vydržím 4dni,za ideálnych okolností

adia11
22. mar 2017

@kata9 ja do seba vkuse nieco pcham,je to des. moj lekar vravi ze to vzdy treba preliecit, tak neviem. radsej by som to neriesila ale neviem co to s nami spravi pri porode.a hlavne s malym

pininka
22. mar 2017

Mna vcera tak vystrasila ta moja skakalka. Vecer sa neskutocne pretacala, brucho mi skakalo zo strany na stranu,ani zaspat som nevedelaa v noci zrazu nic,ani pohyb, bola som dvakrat na wc a nic, som sa krutila na posteli do rana a ona asi fakt spinkala, lebo rano uz sa hybe normalne, zato mne tvrdne brucho, tak som zvedava,ci sa ona uz niekam nechysta.

pininka
22. mar 2017

Joj este som sa chcela opytat, tie co chodite na hematologiu, co vam povedali,ze dokedy si budete pichat? Mna vcera privitala,ze vysledky su super, ale ze dalej injekcie, potom 12 hod pred porodom vynechat a po porode vraj este 4 tyzdne si mam a potom sa uvidi. Ale na tych mojich injekciach je napisane ze nevhodne pri dojceni, tak teraz fakt neviem. Lebo hodnoty som vzdy mala v ramci normy a nechcem aby mala cez mliecko taku chemiu dostavala

tutu_1
22. mar 2017

@pininka Ale nas vedia "potrápiť" tie naše deturence. Držím palce nech este vydrží týžden, dva. Ja zas neviem prejsť dlhšiu trasu. Fucim a stojím každú chvíľu. Brucho na kameň stvrdnute. No dohováram, ze este nie je čas. Objednala som si knihy z Martinusu a prísť majú o 2 týždne. Tu jednu by som chcela prečítať este pred porodom 😅😅😅

pininka
22. mar 2017

@tutu_1 no ja tiez dufam,ze este aspon dva tyzdne potiahneme, vcera az na bolesti hlavy som sa citila v pohode. Tak snad este potiahneme,idem az buduci utorok na kontrolu, sa mi to teraz tak vlecie.

nivea777
22. mar 2017

@tutu_1 čo citavas?

yanka88
22. mar 2017

@pininka mne povedal, ze ak sa podari dojcit, tak hned ako sa budem citit fit (idem sc), dobre chodit a pod. napr. po tyzdni mam vysadit. Aby neslo do mliecka. Inak este minimalne cely april pichat a kontrola v juni.

any05
22. mar 2017

@walentinka gratulujem ďalšej mamičke 😉 rýchle zostavenie a malému veľa zdravicka 😊
@moskova1983 nádherný je 😋a veru krásna váha. Držte sa 😉

dancura
22. mar 2017

Baby,ja by som uz aj rada rodila...teda skor mala to uz za sebou🙂V 33tt som chvilku lezala v nemocnici,co sa malicka zacala pytat na svet.A teraz sa jej vobec nechce.Este prenasat budem🙂Dokonca aj krcok,ktory sa vtedy otvaral sa zamkol na vsetky zamky🙂🙂🙂
A to sa vobec nesetrim.Asi zacnem fakt aj okna umyvat🙂🙂🙂🙂

pininka
22. mar 2017

@yanka88 super,dik za odpoved

biggi014
22. mar 2017

@dancura ja som umyla všetky okná a nič, včera mi na kontrole povedal že som uplne zavretá, rovnako ako pred týždnom, žiadna zmena. tiež by som to už rada mala za sebou, ledva chodím, ešte to moje 3 ročné splašené dieťa ma vobec nešetrí, hrôza. každý sa furt vypytuje, že jakto že ešte nič, šak už mám brucho spadnuté a blablabla, už mi ludia lezú desne na nervy😈

36evina36
22. mar 2017

Baby moje je to paradne citat ako s tym bojujete. Vzdy mi vycarujete usmev aj ked ma v robote hnevaju 🙂. Ja som konecna dostala 3x mrchu tak Od aprila sa budeme snazit aby som to tento rok dala aj ja

jollinka22
22. mar 2017

@36evina36 drzim palce silno ... veru aj ja uz by som šla aj dnes 🙂 uz sa gúlam a gúlam ... och ale tak este nejakých 19 dni do termínu +- ... snad prenasat nebudem lebo ja si to neviem predstavit ... ale vydrzime co treba 🙂

walentinka
22. mar 2017

Este raz vsetkym dakujeme 😘

extempore
22. mar 2017

Na spustenie pôrodu pomáha sex 🙂 a mám to odskúšané na vlastnej koži. Ja som rodila syna pred tromi rokmi v 38tt+3. Pravidelný sex aj uľahčuje pôrod, lebo prostaglandíny v semene spôsobujú zmäkčovanie krčka. Môj pôrod bol v zásade rýchly a bolesti minimálne. Vyskúšajte... Môj muž sa síce trochu bál že ublíži mne alebo malému pri sexe v takom vysokom štádiu tehotenstva, ale som mu to vysvetlila, že ideme spojiť príjemné s užitočným :D
Ja som bola dnes v poradni a doktorka skonštatovala, že malá je ešte vysoko, že odhaduje, že skôr ako za dva týždne to nebude.

extempore
22. mar 2017

@walentinka Chrústik malinký, krásny 🙂 veľa zdravíčka a čím skôr von z inkubátora!

nivea777
22. mar 2017

@extempore ja už krcok ani nemám poriadne :D

kata9
22. mar 2017

Ahojte,my dnes utz. 2850g /som 38 +1tt malicky je zevraj. Hlavku sa nedalo zmerat lebo je uz velmi nizko.