icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

hynuska
22. mar 2017

Hľadám maminu, ktorá čaká chlapčeka v najbližších dňoch a nemá ešte komplet výbavičku. Ja som rodila v máji minulý rok a môžem posunúť snáď všetko, čo vám môže chýbať počnúc monitorom dychu, cez sterilizátor, perinky, oblečenie až po cumlíky. Väčšina vecí minimálne používaná (100% - ný stav) alebo aj úplne nové veci. Na cene sa určite dohodneme, nechcem zarobiť, budem rada, ak veci niekomu poslúžia. Pri nových veciach max. polovica pôvodnej ceny (mám aj super vajíčko maxi-cosi ako nové ešte rok v záruke). Použité no nepoškodené veci za symbolické ceny. Stačí napísať, o čo máte záujem a pošlem foto (ak také niečo mám) 🙂 Mail: miska.sebestova@gmail.com a som z Rovinky resp.BA pre osobný odber - neposielam poštou iba ak peniaze vopred.

moncici7777
22. mar 2017

@nivea777 co novee?🙂

nivea777
22. mar 2017

@moncici7777 nepozeral ma zospodu dnes..Povedal,že šak keď jadro chytí tak ma to chytí :D

dejna20
22. mar 2017

@hynuska nemas k tomu vajcu isofix?

moncici7777
22. mar 2017

@nivea777 🙂 no pekne. Mne tiez pred tyzdnom povedal, ze je to zrele a pojde to a kristusat tyzden presiel a nic 🙂 ja uz neviem. Uz som zufalcek :D

tutu_1
22. mar 2017

@pininka verím. S tym bruškom uz je to zo dna na deň tažšie a tažšie.

@nivea777 to mam teraz taku tematickú literatúru. Pre mna som si objednala "aby porod nebolel" od Lucii Groverovej Suchej a pre malého k 9narodkam som objednala Bella a Sebastián. A môžeme citat. Inak dnes došiel mužovi mail, ze objednávka je pripravená na vyzdvihnutie. Uff padol mi kameň zo srdca. Tie povodne šva týždne to by bolo na nervy 😅

36evina36
22. mar 2017

@tutu_1 nehambis sa ja robim v pante a ty objednavas inde 🙂

tutu_1
22. mar 2017

@36evina36 No inak to nešlo. Muz dostal 20€ poukážku do martinusu z prace, tu by ste asi v pante nevzali 😁😁😁

36evina36
22. mar 2017

@tutu_1 jedina vyhovorka ktoru beriem, poukazky mame svoje 🙂

scales
23. mar 2017

Baby mate aj poslickov? Mne zacali dnes v noci a potom sa mi aj snivalo ze rodim... zvlastne prezit porod, ktory nie je skutocny... muz ma budi so strachom ze co mi je ze tak kricim tieto posledne tyzdne.

pininka
23. mar 2017

@scales aj ja mavam, vcera mi aj stupol tlak, kebyze mi do vecera neklesne,tak uz som sa chystala do nemocnice, najhorsi bol ten tep ze 116, to je aj na mna rekord. Zistila som,ze ked som mala kontrakcie a odmerala som si tlak, tak bol ovela vyssi, cize to urcite ma spojitost,je to akoby druh stresu pre telo. Ked mi prestali poslickovia,aj tlak zisiel dolu, ale az velmi, tocila sa mi hlava a to som sa nepohla z gauca asi dve hodiny. Beriem ze aj pocasie je vselijake,ale ak sa to zopakuje,tak idem radsej.

nacrenyx
23. mar 2017

@scales mne sa zacali poslickovia v nedelu a odvtedy ich mam kazdu noc a kazdu noc tiez sny o porode. Vraj je to hormonmi 🙂 uz to chcem mat za sebou, zavidim babam co uz si mozu pomojkat babo...

farebnymotylik
23. mar 2017

@scales podobne... v noci som mala silne bolesti krizov... ale neskutocne... uz druhykrat...

katusikamatusik
23. mar 2017

@scales ja každý deň mám tvrdnutie bruška, no bez bolesti v krížoch, magnézium som vysadila, je to nepríjemné ale dá sa to vydržať

jollinka22
23. mar 2017

@katusikamatusik ja mam Presne tak isto ...

fatimuska
23. mar 2017

@extempore sex mame 3 x.do.týždna ešte aj teraz a zatiaľ nic 🙂

kata9
23. mar 2017

Hniezdo nachystane😂 tie nalepky mi prisli bez navodu a mali 500 casti tak som to polepila tak ze konar sem,konar tam ale celkom to dobre vyzera 😂😂😂

kata9
23. mar 2017

A tu je foto haha

dominini
23. mar 2017

@kata9 kde si kupovala nalepky?
Mimochodom kraasne to vyzera 🙂

dejna20
23. mar 2017

Hmm ja som tu asi jedina xo nwma poslickov. Alw vraj krcok zmaknuty, tak asi ich ignorujem alebo co 😁

dejna20
23. mar 2017

@dominini na aliexprese ich maju kopec

dominini
23. mar 2017

@dejna20 ja poslickov tiez nemam zajyra zacinam 37tt a zamknuta na sto zamkov 😀 tak to my uz do prichodu maleho nepride ☹

kata9
23. mar 2017

@dominini dakujem na ebay.co.uk som kupila.🙂

biggi014
23. mar 2017
alexandraala
23. mar 2017

Baby aky mate zvycajne tep? Alebo aky by mal byt. Planovala som sa opytat gyn. Ale pri vsetkych otazkach som na to zabudla

pininka
23. mar 2017

@alexandraala ja mam aj za normalna okolo 100 tep, a to je fakt extrem,normalny tep by mal byt do 70, teraz ked sme tehu,moze byt aj vyssi,ale ked mas v norme tep a zrazu ti zacne skakat hore,treba to povedat, nieje to sranda

pininka
23. mar 2017

Dnes mi sestra doniesla veci do kolisky, co objednala malej. Sa vytesujeme.

dominini
23. mar 2017

@biggi014
@kata9 baby dakujem vam ste zlate 🙂

jollinka22
23. mar 2017

@kata9 super ! Veľmi pekne 🙂

kata9
23. mar 2017

@pininka tak to je krasne😍