icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

extempore
29. mar 2017

Tak aj ja som zavretá, malá je ešte vysoko. Dr. odporučila prechádzky rýchlejšou chôdzou aby padla nižšie. Jaj, len keby som vládala 😀 este stále pracujem a už mám všetkého plné zuby

nivea777
29. mar 2017

@extempore pracuješ??Nie si ešte na MD?

senta_sofia
29. mar 2017

@nivea777 ak je to slizovite, skor zatka, plodova voda ma ozaj vodovu konzistenciu, inak ak si das vlozku a zachytis to, tak tzv. Temesvaryho testom to vedia zistit, iba sa to obleje takym roztokom 😉 cize ked by si isla na tu pohotovost, nemal by byt problem zistit to

pininka
29. mar 2017

@extempore ja som uz vcera muzovi nakazala sex, kukol na mna ci som spadla z visne. Uz mam dost fakt, tak nech sa to aspon trocha pohne, hoci pri chlapcoch mi ani sex nepomohol.

nivea777
29. mar 2017

@pininka nie že porodis skôr ako ja :D moc to s tým sexom nepreháňaj :D

pininka
29. mar 2017

@nivea777 hehe, no tak popravde to uz so sexom vela spolocneho nemalo. Uz si fakt ako mamut pripadam. Bola som sa objednat na predoperacne, no tlak dobludu, ale to bola asi len nahoda, doma uz zas normal, ale ma hned na interne poslala.

extempore
29. mar 2017

@nivea777 papierovo som na MD, ale v skutočnosti makám ako fretka... Manažérka, no...😀

dancura
29. mar 2017

Cavte kocky.Tak my sme sa presunuli z apriloviek do marcoviek.Este v piatok ma doktorka strasila,ze prenasat budem.Tak som zacala inak neposluchat...hnend v ten den som bola 6 hodin na nakupoch,potom sme este doma robili.V sobotu rano som este 3 pracky prala,vesala,natahovala sa a ked som sla na zahradu,tak mi uz odtiekla plodova voda🙂
Takze kocky,opatrne s tym pokusanim🙂

dancura
29. mar 2017

A tu je nasa bambulka🙂

tutu_1
29. mar 2017

@dancura gratulujem a želám vam obom vela zdravicka 💗💗💗💗💗🌹🌹🌹🌹🌹

farebnymotylik
29. mar 2017

@dancura Blahoželám 🙂

dejna20
29. mar 2017

@dancura gratulujem k babike a miery? 😍

nikcabb
29. mar 2017

@dancura gratulujem 😍

pininka
29. mar 2017

@dancura supeeer,gratulujem. Tiez som dnes sadila a zajtra som chcela este okna umyt. Krasna je.

jollinka22
29. mar 2017

@dancura balhozelam vela zdravicka Krasna JE 😊

extempore
29. mar 2017

@dancura a ako pôrod? miery malej? nenechávaj nás v takomto informačnom vákuu :D

walentinka
29. mar 2017

@dancura gratuluje :-*

dancura
29. mar 2017

@tutu_1
@farebnymotylik
@dejna20
@nikcabb
@pininka
@jollinka22
@extempore
Kocky,dakujeme krasne.Miery na 38+1 mala 3080g a 50cm. Porod bol fajn...akoze kontrakcie som mala riadne,no mala som stastie na uzasny personal.Najskor som chcela ist bez epiduralky,ale holt to bola bolest jak svina🙂 bez nej som vydrzala 6hod,potom to trvalo dalsie 3hodky.No je pravda,ze sa mi zda,ze po epidu sa to spomalilo.
Ale vseobecne mam na to super spomienky kvoli tomu personalu.
Strasne dlho ma sili,tak sme sa smiali,ze krizikovu vysivku mi robia🙂
Mala som problem s dojcenim zo zaciatku...snad je to uz za nami. Stresujem jak spravna prvorodicka🙂No ta mala bublinku je tym najlepsim,co nas mohlo kedy stretnut.
Babulky,drzte sa..uz za vhvilku budete drzat svoje uzlicky v rukach.

tutu_1
30. mar 2017

@dancura až mi slzy vybehli, joj, tak nech vam to ubehne v tej porodnici, nech ste čím skor doma všetci spolu 🌷🌷🌷
Čím viac báb rodí, tym viac som na mäkko. Furt by som revala pri každom bábätku 😅

pininka
30. mar 2017

@tutu_1 veru tak,aj mne vzdy slzia oci ked citam ako to baby krasne opisuju a ked pozeram babyboom prerevem to cele. Holt hormony su uz raz take. Ale sa neviem dockat tej mojej kocky.

extempore
30. mar 2017

@dancura no tak veľa zdravia 😀 ja dnes čakám na ctg a pôjdem aj za dr., ktorého by som chcela k pôrodu. Epi si predplatím, ale dúfam, že nebude potrebná, prvého syna som porodila aj bez nej.

extempore
30. mar 2017

@pininka nemyslíš vážne, že to pozeráš... A ešte v n

extempore
30. mar 2017

@pininka a ešte v našom stave 😀 sa nedivím, že to stiahli z vysielania. Chudery tie ženy čo sa na to dali ukecať. Za 500 eur honoraru....

pininka
30. mar 2017

@extempore hehe,no ja tieto formaty vobec nemusim, nepozerala som ani jednu cast v siedmom nebi, svokra a pod. Toto pozeram preto,ze sa mi paci ten koniec ako sa to babo narodi a mozno aj preto ze nikdy normalny porod nezazijem a vzdy mi to bolo luto.

nivea777
30. mar 2017

@pininka môj chlap sa ma pýtal či mi nevadí to pozerať :D lebo že jemu meraveju nohy keď to vidí a počuje ako vzdychaju

pininka
30. mar 2017

@nivea777 moj muz to odmieta pozerat,jemu je z toho zle,viem ze k porodu by nikdy nesiel a ani by som ho nenutila. Ja to pozeram ked som sama.

tutu_1
30. mar 2017

@pininka Ja tiez reality show moc nemusím, ale toto sme pozerali. Paradoxne sa na to tešil viac moj muz. Dokonca mi povedal, ze chce strihať pupočnú šnúru, nech teda opravím pôrodné želania 😅

pininka
30. mar 2017

@tutu_1 to je super,ze to chce sam. Aj moj svagor bol pri oboch porodoch a stale vravel ze to bolo super zazitok,pamatam ako plakal po porode. Aj moj muz bol hotovy, nevedel ani rozpravat.

tutu_1
30. mar 2017

@pininka Moj najprv nechcel o tom ani počuť, vraj, budem na chodbe 😂. Ale videla som, ze nema cenu ho presviedčať. Zajednala som si dulu. Zahlásila nas na predporodny kurz... A muz ze načo tam ma byt ??! Ved mam dulu. Som mu vysvetlila, ze sa moze stat, ze dula nepríde ak nas bude viac. Aby som tam potom nebola sama, aspon bude v obraze. Nuž a pomabsolvovani kurzu otočil o 180stupnov. Dokonca mam pocit, ze sa na to teší. Ale ako to bude vyzerať v deň D 😅 ? Kto vie ? Ha, mozno aj odpadne 😁

dejna20
30. mar 2017

Moj bol pri prvom porode, teda zaciatku a v pohode by bol aj do konca, akurat sekcia. Ale babyboom mu pride nechutne 😂
Teraz povedal, zeby bol aj pri sekcii. Doktor povedal, ze to moc neodporuca ale vraj sa to da. Tak uvidime, zatial to nesilim 😂