Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nivea777 ak je to slizovite, skor zatka, plodova voda ma ozaj vodovu konzistenciu, inak ak si das vlozku a zachytis to, tak tzv. Temesvaryho testom to vedia zistit, iba sa to obleje takym roztokom 😉 cize ked by si isla na tu pohotovost, nemal by byt problem zistit to
Cavte kocky.Tak my sme sa presunuli z apriloviek do marcoviek.Este v piatok ma doktorka strasila,ze prenasat budem.Tak som zacala inak neposluchat...hnend v ten den som bola 6 hodin na nakupoch,potom sme este doma robili.V sobotu rano som este 3 pracky prala,vesala,natahovala sa a ked som sla na zahradu,tak mi uz odtiekla plodova voda🙂
Takze kocky,opatrne s tym pokusanim🙂
@dancura Blahoželám 🙂
@dancura balhozelam vela zdravicka Krasna JE 😊
@dancura gratuluje :-*
@tutu_1
@farebnymotylik
@dejna20
@nikcabb
@pininka
@jollinka22
@extempore
Kocky,dakujeme krasne.Miery na 38+1 mala 3080g a 50cm. Porod bol fajn...akoze kontrakcie som mala riadne,no mala som stastie na uzasny personal.Najskor som chcela ist bez epiduralky,ale holt to bola bolest jak svina🙂 bez nej som vydrzala 6hod,potom to trvalo dalsie 3hodky.No je pravda,ze sa mi zda,ze po epidu sa to spomalilo.
Ale vseobecne mam na to super spomienky kvoli tomu personalu.
Strasne dlho ma sili,tak sme sa smiali,ze krizikovu vysivku mi robia🙂
Mala som problem s dojcenim zo zaciatku...snad je to uz za nami. Stresujem jak spravna prvorodicka🙂No ta mala bublinku je tym najlepsim,co nas mohlo kedy stretnut.
Babulky,drzte sa..uz za vhvilku budete drzat svoje uzlicky v rukach.
@pininka Moj najprv nechcel o tom ani počuť, vraj, budem na chodbe 😂. Ale videla som, ze nema cenu ho presviedčať. Zajednala som si dulu. Zahlásila nas na predporodny kurz... A muz ze načo tam ma byt ??! Ved mam dulu. Som mu vysvetlila, ze sa moze stat, ze dula nepríde ak nas bude viac. Aby som tam potom nebola sama, aspon bude v obraze. Nuž a pomabsolvovani kurzu otočil o 180stupnov. Dokonca mam pocit, ze sa na to teší. Ale ako to bude vyzerať v deň D 😅 ? Kto vie ? Ha, mozno aj odpadne 😁
Moj bol pri prvom porode, teda zaciatku a v pohode by bol aj do konca, akurat sekcia. Ale babyboom mu pride nechutne 😂
Teraz povedal, zeby bol aj pri sekcii. Doktor povedal, ze to moc neodporuca ale vraj sa to da. Tak uvidime, zatial to nesilim 😂

Tak aj ja som zavretá, malá je ešte vysoko. Dr. odporučila prechádzky rýchlejšou chôdzou aby padla nižšie. Jaj, len keby som vládala 😀 este stále pracujem a už mám všetkého plné zuby