Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nivea777 gratulujem 😉 👶💐
@dominini
@nikolienko dakujem baby..sice trochu nastrihli ale nevadi..telo vedelo co ma robit a ku koncu uz samo zacalo maleho vypudzovat von
@nivea777 ste na svete?🙂
@moncici7777 ano,myslela som na teba,ze ti napisem..kto ta rodil inak??
@nivea777 gratulujem 😘
Chyba mi to brusko :( zobudzanie sa na kopanceky rano.ale zacina ine obdobie a to bude este krajsie..ak bude posluchat :D
@nivea777 jej tak blahozelam super ze to mas za sebou ... skore zotavenie a obom vela zdravicka 🙂
@nivea777 taka mlada blondina. Teba? Ako sa ti rodilo?
Baby gratulujem k drobcom , mam toho v praci tolko ze nestiham uz vsimat ktora kedy, ale hlavne ze to zvladate😘
@moncici7777 kubalova
Joj baby,co lepsie sa mi mohlo stal ako to ze ma vcera seklo. Resp mi nedosadol poriadne bedrovy klb. Celu noc som nespala, neviem na tu nohu poriadne chodit. Proste fasa. A asi mi zacalo to co mala aj Nivea777, vcera som si uz musela dat vlozku, mokre gatky cely den aj v noci, dnes od rana ulne vlhko,ale zatial ziadny naznak krvi, len uplne cire, no ako voda. Ach jaj.

Mam po.. hrozne bolesti