Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@pininka no cica, ja som ani nevedela, že som tehotná, keď som čakala syna. A to bude mať teraz tri roky. Ale toto tehotenstvo veľmi zle znášam. Po zdravotnej stránke sme zatiaľ ok, ale subjektívne mám pocit, že idem skapať. Brucho mám oveľa väčšie ako pri synovi a škaredá som taká, že sa bojím bez make-upu vyjsť medzi ľudí, že niekomu privodím šok :D
celá som nejaká ubolená, bolia ma kolená, bedrové kĺby a strašne, ale strašne ma po všetkom páli záha... Už aby sme mali po tom 🙂 A už máte vybraté meno?
@extempore no to si mozeme ruky podat, ja som furt tvrdila ze moze byt aj desatkrat tehotna, teraz uz si to rozhodne nemyslim, darmo aj vek nepusti. Len som rada ze su chlapci uz vacsi,ze uz okolo nich nemusim tolko behat. Mala sa asi bude volat Julianne. Nechceli sme klasicku Julku a mladsi syn ju stale vola Dzuly, tak uz jej to prischlo.
Ahojte ja som tu nová, termín mám 7.4 a tiež len čakám 🙂 ešte k tomu som prvorodicka a ten strach čo ma.čaká je.hrozný....už aby to bolo.za mnou a aby sme boli.v poriadku 🙂
@simonka622 vitaj neboj, musis si to hovorit ako moja sestra, ked porodila Britney Spiers, porodim aj ja.😉
@pininka ja si zvyknem hovoriť, že to nemôže byť tak ťažké (dobre: strašné) keď majú ženy aj viac detí 🙂
Ja cca dva týždne do... Včera som si povedala, že mi už naozaj puchnú nohy. Ale zatiaľ vládzem celkom v pohode všetko, až som prekvapená. V stredu idem na kontrolu tak som celkom zvedavá čo mi povedia.
Baby úplne od veci teraz, ale nervózna som a uz hodinu behám ako lev v klietke. Dnes mi syn povedal, ze mu stale jeden chlapec robi zle. Stale ho kope. Učiteľka o tom vie, situáciu údajne rieši, ale výsledok ziadny. Spolužiak stale napáda môjho syna. Ked som bola pre syna minule v skole, boli vonku, bavili sme sa a učiteľka mi to vobec nespomenula. Som strasne nahnevaná. Mám sto chuti tomu krpcovi vyčistiť riadne žalúdok a pani učiteľke tiez. Nechápem preco mi to nepovedala. Moj maly je taký trulko. Doma nic nepovedal, lebo vraj ked s tym nic nevedia v skole spraviť, myslel si, ze ani my mu nebudeme vedieť pomôct. Ja dnes asi nezaspim.
Ženy, mňa už asi porazí. Som zas totálne chorá. Obaja s malým drhneme ako kone a statočne ma škriabe v krku. Po prekonanom zápale dutín vo februári som dúfala, že do pôrodu už mám s chorobami pokoj. ☹
A čo ma štve ešte viac je, že mi kolíše aj tlak. Ráno som mala 140/80, keď zmeriam o chvíľu je už zas 120/70. Tak ja neviem. Opuchnutá nie som, len trošku nohy, ale nič hrozné. Zajtra poradňa, tak už asi počkám. Ach jaj
@tutu_1 urcite treba riesit, ak nic nerobi ucitelka,isla by som za riaditelkou a na rodicovskom by som si odchytila danych rodicov. To nieje sranda, moj druhy je taky partizan,nic nepovie, az prestal chciet chodit do skolky,co vzdy chodil rad a az riaditelka z neho vytiahla ze ho ucitelka ktora bola na zastup chytila pod krk a vytocila mu hlavu, vsetky deti to potvrdili a aj ostatnym vykrucala ruky. Deti sa boja hovorit, urcite to nerobi len tvojmu synovi, treba hned zasiahnut.
@pininka ráno som odchytila mamičku aj s jej synacikom a povedala som jej slušne ze si to neželám a aj malému aby ho kopal, nieto este do rozkroku. A tiez to, ze ak mu bude ktokoľvek robiť zle, sama som mu nakazala sa brániť. Lebo to moje trdlo on nic neurobí, nepovie. Ona samozrejme hovorila, ze to moj syn. Tak som sa jej spýtala ci jej mam ukázať tie modriny na nohách ?! Proste nebudem akceptovať šikanu.
Učiteľke dnes poviem tiez svoje.
Aj ja som chora uz od minulého týždňa .. najprv nádcha a teraz hrdlo a kašeľ ale kloktala som slanou vodou tak uz je to lepšie ... do termínu 6 dni tak snáď budem fit ked sa drobček rozhodne ist von ...
@jollinka22 ja by som tiež kloktala keby som mohla. Mňa ale zo slanej vody strašne napína. Ale to len teraz, keď som tehotná...
Dalsia navsteva doktora za nami, monitor ok, bez kontrakcii, zospodu sa to uz tlaci, ale otvorena nie som, mala ma asi 3800g a ze tyzden vydrzat. Takze zas nic nove neviem, ak mi toto povie aj buduci tyzden tak ma klepne.
Ved to ja som myslela ze na ten koniec ma uz nic nechytí este aj počasie je ok teplo a to naskakalo na mna zase niečo :(

@kata9 ja nezabúdam, že som tehotná, skôr zabúdam, že o chvíľku tu bude malinké bábo. Som zvedavá, ako to budem zvládať pri tom našom malom zbojníkovi. Našťastie, ocino so všetkým pomáha, niekedy až nad rámec. Keby mohol, aj rodiť by šiel on. 😀