Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@jollinka22 pekne pekne, to aj ta moja bambula bude taka ked este tyzden potiahnem. Ty si mala aj predtym problem s cukrom?
Tak ja som po kontrole,termín zajtra, otvorená na špičku, krčok zmaknuty, drobec ani náhodou nevyzerá ze by chcel ist von..ze vraj mame poriešiť s manželom ak ho uz chceme
Ja som mala dnes poradňu. Krčok spotrebovaný, ale vraj zavretý. A malú mám stále vysoko, skoro až v hrdle 😀 dr. vravela, že ešte min. týždeň vydržím ...
@pininka Nie praveze Nie ale nemala som este ten test ... Len podla krvi a mocu a historii v rodine ... tak vraj Vsetko ok som mala ... tak neviem no uvidime v Piatok 🙂 tak som
Ale riadne zaskocena tou vahou ... ale viem ze to tak nemusi byt 🙂
@extempore ha ha dobre som sa zasmiala ze v hrdle 😂
Zienky namiesto oddychu Asi musime riadne zabrat teraz a Makat ... domace prace zahrada 🙂 prechadzky ... ja by som aj ale mna tak strasne bolia dole tie kosti ze mne az do placu niekedy :( ja prejdem ale potom aj dva dni mam problem dvojmasobnej bolesti :(
@jollinka22 no mas pravdu, nemusi to tak byt, moze to byt aj viac,hehe. A to ta nechcem strasit.
@pininka my sme v sobotu to... 😀 ale no čo ja viem.... Môj muž najprv na mňa pozeral, že ako by som si to predstavovala, obzeral si ma zo všetkých strán, nakoniec skonštatoval, že to teda nejako skúsi... 😀 technicky sa to (nakoniec) 😀😀😇😇 podarilo, ale no žeby som z toho aj niečo mala, to sa nedá povedať.
😩😩😩😩
@extempore ved to, aj my sme minule,ale muz sa ma v kuse pytal ci ma to neboli. Tiez som z toho vela nemala,pritom pri chlapcoch az do konca a uplne v pohode. Sme sa s muzom smiali ze po sestonedeli to dozenieme kedze idem aj na tu sterilizaciu, tak budem moct bez obav, aspon dufam.
Ta co baby,nejak sa nam to rodenie zastavilo.
Tak ja uz som po poradni. 37tt+3d a odhad váhy 3,5kg, prietoky ok, hlavičkou dole, otvorená na 1,5prsta, o týžden opäť na kontrolu. Lekar milý, ústretový. Och zas budem mat obrika ak neporodime cez víkend 😅😅😅
Ahojte no veru ze akosi sa nam do rodenia naše drobce nehrnú ... 🙂
@fatimuska no len my už sme zvažovali aj psychológa, lebo na polroku sa mu zhoršil prospech, veľmi sa mu zhoršilo aj čítanie, mal problémy so správaním. Nejak sme si to doma nedali do súvisu. Najviac ma hnevá, že učiteľka to vedela, že sa to deje a nič nepovedala, a x krát sme riešili jeho správanie a tieto veci. Veľmi sa hnevám na seba, že ma to nenapadlo. Mohlo ma to napadnúť. Celá som z toho nešťastná.
Baby, ešte beriete magnezium? Mne sa minulo a zvazujem ci si kupit este kvolo krcom v nohach... Mam pocit ze sa tu nieco rozoberalo davnejsie ze by sa takto ku koncu nemalo uzivat

Ahojte babule ziadna nerodi ???
Ja som sa prave vratila z scanu tak tie ich vypocty vysli na to ze mały ma 4303g 😯😯😯😯
V piatok idem na ten glukozovy test tak som zvedava .. inak sa u nas nic nedeje ziadne bolesti nic ticho .. jak pred burkou 🙂