Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@pininka no zo začiatku som chytala také kŕče, že som vždy vykríkla bolesťou a zobudil sa aj manžel, hneď mi naťahoval nohu a neviem čo a nič nepomáhalo, jedine sa ihneď postaviť pri stenu a robila som také pohupovacie podrepy ako baletka, to mi uľavilo od kŕčov, prípadne muž s alpou rýchle masíroval 🙂 ale potom som prišla na to, že základom je nenatiahnuť si ráno ten lýtkový sval....proste nevyrovnať prudko nohu- vieš ako myslím, keď sa idem ponaťahovať ako mačka po spánku 🙂
@fatimuska vyzerá to tak, dnes som chcela ist za učiteľkou ale odišla skor než mi povodne písala SMS. Tak o tom tiez neviem co si mam myslieť. Uvidím zajtra. Skúsim sa za ňou zastaviť. S mamickou toho chlapca som sa bavila. Maly mi hovoril, ze odvtedy je pokoj. Tak hádam bude kľud. Len učiteľku nechápem.
@kvetakinderko wau, krasny je maly, drzim palce,aby bolo s tebou vsetko ok.
@kvetakinderko zlatunky je, gratulujem a veľa zdravia
@kvetakinderko Blahoželám a skoré zotavenie prajeme 🙂
Baby a klby vas nebolia? Mna posledny tyzden neskutocne kolena a klbiky na prstoch ruky...
@kvetakinderko kraaaaaasne bábätko 😉 veľa zdravicka obom a tebe skore zotavenie 😉
@rebeka89l ahoj 😊tak mňa bolia kĺby už dobré 2-3 mesiace...Aj kolená aj zápästia, no to bude zrejme tou váhou čo som nabrala..Cez 25 kg, moje telo nie je zvyknuté na takú záťaž. Ale už len týždeň..Mám plánovanú sekciu na bud.tyz. štvrtok, stredu nastupujem do nemocky..Už sa začínam báť...Neviem čo je lepšie, či vedieť- či nevedieť kedy nás to čaká ...Má tú ešte niektorá naplánovaný cisársky?
@rebeka89l jej takže ak nepodpísali do pondelka, budeš mať pôrod v štvrtok ako ja 😀 ja mám inak pôvodný termín až 1.5. ale čakám dvojičky, tak preto vraj počkajú do ukončeného 37 týždňa...A môžu prísť na svet. Dúfam, že budú mať dobrú váhu aj veľkosť lebo posledné 2 poradne mi robili len ctg ani krcek ani ultrazvuk 😑
@extempore uz tri dni.Ale teraz ani nechcem porodit lebo som tak chora ze som takto nebola hadam 15 rokov.😢 ledva zijem. @petka 35 tak to ano,to je typicke. @kvetakinderko gratulujem je krasny a drzim ti palce 🙏🙂
@kvetakinderko Ta pusinka 😍😘, srdečne blahoželám 🌸🌸🌸💗💗💗
@rebeka89l 😂 pravdupovediac ani ja si to neviem predstaviť, uvidíme, snáď to nejako dáme 😉 poviem ti o týždeň. Ja som zatiaľ nemala žiadne iné komplikácie (okrem opuchov nôh, teh.cukrovky) nez by bolo jedno, akurát tá váha, no....Mám čo nosiť 😀
@pininka jeeeeeeeej fajne, aspoň si môžeme písať naše dojmy pred a po 😉

@nacrenyx ja som začala včera 39tt, pondelok som sa pýtala doktorky, že mi došli tabletky magnézia, či kúpiť, ale tiež odporučila už nedávať, vraj nech sa nespomalí príchod pôrodu