icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

petka35
6. apr 2017

@nacrenyx ja som začala včera 39tt, pondelok som sa pýtala doktorky, že mi došli tabletky magnézia, či kúpiť, ale tiež odporučila už nedávať, vraj nech sa nespomalí príchod pôrodu

nacrenyx
6. apr 2017

@petka35 @pininka ďakujem vam, tiez som nieco take zacula ze by som si mohla oddialit porod. Tak krce pretrpim...

petka35
6. apr 2017

@nacrenyx aj ja mávam kŕče, ale prišla som na to, že ich mávam vždy nadránom, keď sa chcem už tak ponaťahovať a vtedy dostanem do lýtka, niekedy aj do oboch postupne, tak s tým vybabrávam, že keď sa už prebúdzam, nenaťahujem sa a ono to fakt zaberá 🙂

pininka
6. apr 2017

@petka35 to je super,ked ti to zabera,lebo mne nic, ak je to velmi zle,musim sa ist trocha poprechadzat

petka35
6. apr 2017

@pininka no zo začiatku som chytala také kŕče, že som vždy vykríkla bolesťou a zobudil sa aj manžel, hneď mi naťahoval nohu a neviem čo a nič nepomáhalo, jedine sa ihneď postaviť pri stenu a robila som také pohupovacie podrepy ako baletka, to mi uľavilo od kŕčov, prípadne muž s alpou rýchle masíroval 🙂 ale potom som prišla na to, že základom je nenatiahnuť si ráno ten lýtkový sval....proste nevyrovnať prudko nohu- vieš ako myslím, keď sa idem ponaťahovať ako mačka po spánku 🙂

fatimuska
6. apr 2017

@tutu_1 a ten chlapec ho sikanuje?a nic prosi tomu nerobia?jas om.hodila rec aj s rodicmmi,ale na.chvilu bol pokoj,

tutu_1
6. apr 2017

@fatimuska vyzerá to tak, dnes som chcela ist za učiteľkou ale odišla skor než mi povodne písala SMS. Tak o tom tiez neviem co si mam myslieť. Uvidím zajtra. Skúsim sa za ňou zastaviť. S mamickou toho chlapca som sa bavila. Maly mi hovoril, ze odvtedy je pokoj. Tak hádam bude kľud. Len učiteľku nechápem.

fatimuska
6. apr 2017

@tutu_1 no u nas.to bolo tak,ze prestal jeden,zacaldruhy,zakazdym som.isla do skoly,je to.malotriedka,detimi aj same nazalivali a ozrejmili ako to bolo,triedna sa ospravedlňovala atd,na teraz je pokoj,tak držím palce

nacrenyx
6. apr 2017

@petka35 ano presne vtedy ich mavam aj ja, ale to natahovanie je take podvedome ze si to uvedomim uz ked je neskoro, ale asi je to o zvyku

tutu_1
6. apr 2017

@fatimuska ďakujem, mam pocit, ze to tie učiteľky nevedia efektívne riešiť.

kata9
6. apr 2017

@petka35 presne aj ja to takto mam.Raz som kricala na cely dom akoby ma mucili 😂 mm myslel ze uz rodim 😂

petka35
6. apr 2017

@kata9 skús naozaj iba nenatahovat, chce to cvik ale zaberá to

kata9
6. apr 2017

@petka35 ano,ja sa zacnem natahovat a ked si to uvedomim tak ma to nechyti.Uz na to postupne daako prichadzam.😎

extempore
6. apr 2017

@kata9 to aj ja mávam a tiež ráno po prudkom natiahnutí. Ty už koľko prenášaš?

pininka
7. apr 2017

@petka35 ja som tieto krce mala v druhom trimestry, feraz to nemam,ale ta nervozita noh je hrozna, uz aj cez den. Proste musim s tou nohoj stale nieco robit,je to taky hnusny nutkavy pocit. Dnes bol nastastie pokoj, spala som celkom dobre.

petka35
7. apr 2017

@kata9 keď na to prídeme, bude po pôrode 😁
@pininka fuuuha tieto nepokojné nohy mávam k večeru keď idem spať, koľkokrát ani ľahnúť neviem a uložiť sa, len sa neviem, chudák muž 😅

kvetakinderko
7. apr 2017

Mám odrodené ;) včera o 13:49 sa narodil ďalší Lukáš do skupiny, miery v 37+2 - 3400g a 50cm. Pôrod vyvolávaný, lebo mi začala zlyhávať pečeň. Zatiaľ vyzerá byť s malým všetko ok, ja čakám na výsledky. Držím palce všetkým, ktoré to ešte čaká ;)

pininka
7. apr 2017

@kvetakinderko wau, krasny je maly, drzim palce,aby bolo s tebou vsetko ok.

petka35
7. apr 2017

@kvetakinderko zlatunky je, gratulujem a veľa zdravia

farebnymotylik
7. apr 2017

@kvetakinderko Blahoželám a skoré zotavenie prajeme 🙂

rebeka89l
7. apr 2017

Baby a klby vas nebolia? Mna posledny tyzden neskutocne kolena a klbiky na prstoch ruky...

any05
7. apr 2017

@kvetakinderko kraaaaaasne bábätko 😉 veľa zdravicka obom a tebe skore zotavenie 😉

any05
7. apr 2017

@rebeka89l ahoj 😊tak mňa bolia kĺby už dobré 2-3 mesiace...Aj kolená aj zápästia, no to bude zrejme tou váhou čo som nabrala..Cez 25 kg, moje telo nie je zvyknuté na takú záťaž. Ale už len týždeň..Mám plánovanú sekciu na bud.tyz. štvrtok, stredu nastupujem do nemocky..Už sa začínam báť...Neviem čo je lepšie, či vedieť- či nevedieť kedy nás to čaká ...Má tú ešte niektorá naplánovaný cisársky?

rebeka89l
7. apr 2017

@any05 tak ja som pribrala 15kg ale aj to polovicu v poslednom mesiaci tak mozno fakt preto... Ja vraj ak neporodim do pondelka tak vo stvrtok do nemocnice ca na vyvolanie

any05
7. apr 2017

@rebeka89l jej takže ak nepodpísali do pondelka, budeš mať pôrod v štvrtok ako ja 😀 ja mám inak pôvodný termín až 1.5. ale čakám dvojičky, tak preto vraj počkajú do ukončeného 37 týždňa...A môžu prísť na svet. Dúfam, že budú mať dobrú váhu aj veľkosť lebo posledné 2 poradne mi robili len ctg ani krcek ani ultrazvuk 😑

rebeka89l
7. apr 2017

@any05 ja si neviem ani predstavit mat dvojicky to musi byt asi narocne 🙂... Inak ani ja netusim jaka bude velka posledne som bola na sono v 30tt odvtedy uz nic a ti mala 1.66kg...

kata9
7. apr 2017

@extempore uz tri dni.Ale teraz ani nechcem porodit lebo som tak chora ze som takto nebola hadam 15 rokov.😢 ledva zijem. @petka 35 tak to ano,to je typicke. @kvetakinderko gratulujem je krasny a drzim ti palce 🙏🙂

tutu_1
7. apr 2017

@kvetakinderko Ta pusinka 😍😘, srdečne blahoželám 🌸🌸🌸💗💗💗

pininka
7. apr 2017

@any05 jeeej,tak to by sme mali rodit v ten isty den. Ja mam tiez planovany cisarsky,v utorok idem na kontrolu a chystam sa presvedcit doktora,ze ziadne o tyzden. Uz budem tesne pred 39tt podla lekarskych prepoctov.

any05
7. apr 2017

@rebeka89l 😂 pravdupovediac ani ja si to neviem predstaviť, uvidíme, snáď to nejako dáme 😉 poviem ti o týždeň. Ja som zatiaľ nemala žiadne iné komplikácie (okrem opuchov nôh, teh.cukrovky) nez by bolo jedno, akurát tá váha, no....Mám čo nosiť 😀
@pininka jeeeeeeeej fajne, aspoň si môžeme písať naše dojmy pred a po 😉