icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

extempore
8. apr 2017

@adia11 ja som pri prvom mala epi zaplatenú, ale dalo sa to predýchať aj bez toho.. Teraz som ju už nezaplatila. Keby bolo najhoršie, manžel dodatočne vybavi. Moja dr. mi ju ale neodporúča, lebo spomaľuje porod a može ho úplne zastaviť.

adia11
8. apr 2017

@extempore ja som sa rozprávala len s anesteziologom ktorý bol velmi za použitie, ale ktovie ci daco z toho ma alebo preco nas tak nahováral..od neho to znelo ako celkom fajn vec..asi to bude individualne

dominini
8. apr 2017

@adia11 ja som si ju tiez nezaplatila 🙂

kata9
8. apr 2017

Ja tu neplatim za epiduralku.Treba len zakricat😂😂😂 pri prvom som uz kricala neskoro😂 zatial som tak 50/50 uvidim aky bude porod a podla toho sa zariadim.

jollinka22
8. apr 2017

Ja si ju tento krat zakricim... kedze orientacne ma nas bubinko 4303g tak sa budem trapit tak aspon nech to az tak moc necitim a potom aj to zasivanie 😯

dada200
8. apr 2017

@extempore epiduralka zastavuje pôrod iba v prípade,že sa poda v zlej dobe a príliš skoro. Ja som mala pri dcére a pôrod mi skôr urýchlila a plánujem ju využiť opäť.

adia11
8. apr 2017

Presne koli tomu nastrihavaniu a zasivaniu nad tym uvažujem, inak si myslím ze by som to aj dala bez, ale neviem ako prvorodička posudit

adia11
8. apr 2017

@kata9 a na tu mykozu si nic nedavas?

kata9
8. apr 2017

@adia11 mala som tabletku asi tri krat lenze jeden den a bolo to naspat.Mne lekar povedal ze niektore zeny to tak v tehu maju.Pri prvom to iste a akonahle som porodila tak bolo po tom. Ja chodim s vlozkou skoro cele tehu,no nic prijemne.

jollinka22
8. apr 2017

@kata9 Kati aj ja mam dost silny vytok ... ale nic ma nepali nesvrbi moze to byt ta mykoza tiez ?

extempore
8. apr 2017

Bože, kedy už? ☹

pininka
8. apr 2017

@extempore moja,kladiem si tu otazku aj ja v kuse, prestala som uplne jest magnezko, vobec sa nesetrim a aj tak figa. A ona si tam skace,akoby som bola v 6 mesiaci,ja nechapem kde tam ma miesto.

petka35
8. apr 2017

u nás teraz v nemocnici ponúkajú entonox-plyn, ktorý je tiež niečo ako epidurálka, kamoške to pomohlo veľmi pri bolestiach-vravela,že cítila ale že sa zmiernili, proste sa sústredila na dýchanie a tlačenie a pri zašívaní sa smiala -takže plyn to u mňa istí

jollinka22
8. apr 2017

@extempore
@pininka baby vy mate este cas 🙂 Ci mame my povedat 😂😂😬 ale naozaj tie posledne tyzdne a dni su velmi dłhe.. ale uz je to coraz blizsie uz su to len dni nie mesiace a na cely zivot 🙂 dobru noc cakame która bude dałsia

kata9
8. apr 2017

@jollinka22 ano ak ta nic nepali tak urcite 🙂
@petka35 ja som mala entonox pri prvom ale mne to bolo slabe.To je len taky oblbovak.Prve nadychy trosku pomohli,bola som ako po dvoch pivach ale to je vsetko,potom uz nic nepomohlo.

kata9
8. apr 2017

@jollinka22 este trosku a budeme v majovkach 😂😂🙏

jollinka22
8. apr 2017

@kata9 😂😂😂😂😯😯😯😯Jezis prestan nestraš...😂😂😂ty to mas aj tak skór ako ja teba vyvolaju 16 a mna ak nic tak az 24 🙄 Ved to ako daleko ...

petka35
8. apr 2017

@kata9 ono asi záleží, ako komu čo zaberie, ja zas mám kamošku čo jej nezabral ani epidurál, že mala neskutočné bolesti a to mi už je naozaj divné 🙂

pininka
9. apr 2017

@jollinka22 mas svatu pravdu,ze este mam v podstate cas, ja sa len desim toho,ze sa mi porod zacne sam, mala je KP a ta jazva je ktovie aka, preto by som to uz radsej mala za sebou.

2_ika_2
9. apr 2017

Ahojte dievčatá tak už aj my to máme za sebou. Náš Jakubko sa narodil dnes o 3.35 hod. S mierami 3250g a 49cm 😍😍😍 Láska na prvý pohľad

any05
9. apr 2017

@2_ika_2 juuj aký je rozkošný, veľa zdravia obom 😉😊😃

extempore
9. apr 2017

@pininka presne tak, aj naša sa vrtí, klopká.. No neviem. Ja už meliem z posledného. Nohy opuchnuté, prsty na rukách strpnute, kvôli záhe som dnes v noci ledva spala, muž hovorí, že chrápem ako Rumcajs 😁... Tak sme dnes ráno dali smiešne pohyby, ale veru neviem či to pomohlo....

extempore
9. apr 2017

@2_ika_2 v dobrom závidím a želám všetko dobré 😘

extempore
9. apr 2017

@pininka včera som uvarila obed, prezliekla všetky obliečky, oprala dve várky bielizne, vysávala, večer sme ešte boli s mužom v reštike na pizzu. Akurát mi z toho opuchli členky.

extempore
9. apr 2017

Ozaj, a máme nové matrace,tak som si pod seba do postele dala takú tú podložku keby mi náhodou v noci praskla voda alebo hlien. zátka

pininka
9. apr 2017

@extempore aj ja makam ako fredka, prehana ma uz statocne, este aj v noci som bola. Muz chory jak pes, takze ziadne pohyby nehrozia. Mne sa zda,ze bud si telo zvyklo,alebo neviem, posledne dva dni ziadne kontrakcie, vyborne spim, dnes dokonca do pol deviatej,co ani nepamatam kedy som spala. A nejako aj dnes viac vladzem, tak ja uz fakt neviem co bude.

tutu_1
9. apr 2017

@2_ika_2 gratulujem

sticker
dejna20
9. apr 2017

@pininka a tebe este sekciu nenaplanovali? Pozeram, ze uz 39tt ti kon pise

jollinka22
9. apr 2017

@2_ika_2 blahozelam vela zdravicka obom ...

pininka
9. apr 2017

@dejna20 v utorok idem ku doktorovi,a dufam ze v stvrtok ideme na to. V skutocnosti som 38tt. Kon pise o tyzden viac.