Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ja tu neplatim za epiduralku.Treba len zakricat😂😂😂 pri prvom som uz kricala neskoro😂 zatial som tak 50/50 uvidim aky bude porod a podla toho sa zariadim.
Ja si ju tento krat zakricim... kedze orientacne ma nas bubinko 4303g tak sa budem trapit tak aspon nech to az tak moc necitim a potom aj to zasivanie 😯
Presne koli tomu nastrihavaniu a zasivaniu nad tym uvažujem, inak si myslím ze by som to aj dala bez, ale neviem ako prvorodička posudit
@kata9 Kati aj ja mam dost silny vytok ... ale nic ma nepali nesvrbi moze to byt ta mykoza tiez ?
Bože, kedy už? ☹
u nás teraz v nemocnici ponúkajú entonox-plyn, ktorý je tiež niečo ako epidurálka, kamoške to pomohlo veľmi pri bolestiach-vravela,že cítila ale že sa zmiernili, proste sa sústredila na dýchanie a tlačenie a pri zašívaní sa smiala -takže plyn to u mňa istí
@jollinka22 ano ak ta nic nepali tak urcite 🙂
@petka35 ja som mala entonox pri prvom ale mne to bolo slabe.To je len taky oblbovak.Prve nadychy trosku pomohli,bola som ako po dvoch pivach ale to je vsetko,potom uz nic nepomohlo.
@jollinka22 este trosku a budeme v majovkach 😂😂🙏
@kata9 😂😂😂😂😯😯😯😯Jezis prestan nestraš...😂😂😂ty to mas aj tak skór ako ja teba vyvolaju 16 a mna ak nic tak az 24 🙄 Ved to ako daleko ...
@jollinka22 mas svatu pravdu,ze este mam v podstate cas, ja sa len desim toho,ze sa mi porod zacne sam, mala je KP a ta jazva je ktovie aka, preto by som to uz radsej mala za sebou.
@pininka presne tak, aj naša sa vrtí, klopká.. No neviem. Ja už meliem z posledného. Nohy opuchnuté, prsty na rukách strpnute, kvôli záhe som dnes v noci ledva spala, muž hovorí, že chrápem ako Rumcajs 😁... Tak sme dnes ráno dali smiešne pohyby, ale veru neviem či to pomohlo....
Ozaj, a máme nové matrace,tak som si pod seba do postele dala takú tú podložku keby mi náhodou v noci praskla voda alebo hlien. zátka
@extempore aj ja makam ako fredka, prehana ma uz statocne, este aj v noci som bola. Muz chory jak pes, takze ziadne pohyby nehrozia. Mne sa zda,ze bud si telo zvyklo,alebo neviem, posledne dva dni ziadne kontrakcie, vyborne spim, dnes dokonca do pol deviatej,co ani nepamatam kedy som spala. A nejako aj dnes viac vladzem, tak ja uz fakt neviem co bude.
@2_ika_2 blahozelam vela zdravicka obom ...

@adia11 ja som pri prvom mala epi zaplatenú, ale dalo sa to predýchať aj bez toho.. Teraz som ju už nezaplatila. Keby bolo najhoršie, manžel dodatočne vybavi. Moja dr. mi ju ale neodporúča, lebo spomaľuje porod a može ho úplne zastaviť.