Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby, mňa teraz začali hrozne bolieť prsia, ľavý prsník akoby mi rezali. NO fakt nepríjemné. Myslíte, že to môže súvisieť s laktáciou?
Takze my ideme na sekciu,maly sa narodi 13.4 a ja mam narodky 14..takze dostanem darcek.ja sa tak bojim sekcie,ze uz 2 dni pomaly nedycham a nespim.potom poslem foto 😍 drzte palce 👍a vsetkym mamickam gratulujem a ostatnym este cakajucim vela stastia 😘🙋
Ahojte,máme to za sebou. Náš Fešák si vybral krajší dátum 😉 ako 29.4. Dnes 10.4. o 01:26 prišiel prirodzene bez komplikacii a nástrihu v Antolskej nemocnici náš Branko. Váži 3000g a meria 50cm. Sme úplne zdravý a plný života. Pôrod bol rýchli. S aniballom dom stihla cvičiť iba 4.dni a nacvicit 25cm,ale pomohlo aj to. Tatinko bol s nami úplne od začiatku ako ma prijali až do pôrodu a ďalšie 2.hodiny aj po. Personál ukážkový,nemám sa na čo sťažovať. Babám čakateľkam prajem rýchli a bezbolestný pôrod a tým čo to majú za sebou ako ja,veľa zdravia,veľa mliečka a rýchle zotavenie.
Ja som dnes bola na kontrole u môjho pôrodníka. Povedal, že to vyzerá až po Veľkej noci. Toto som ale nechcela počuť 😁
@extempore nie,iste to nemam, my sme sa o tom s nim bavili este davnejsie a on furt ze sa uvidi. Ale ja mu poviem zajtra, ze stvrtok a basta. Len srandujem samozrejme, ale bude to 10 dni do oficialneho terminu,takze uz by sme ozaj nemali cakat,ja sa bojim,ze sa mi to spusti tak,ze potom to nedobre dopadne.
@pininka ja rozmýšľam, žeby som poprosila moju gynekologičku aby mi na poradni v stredu urobila Hamiltona. To by som už mala byť 39plus1. Ale pochybujem, že bude súhlasiť. Náš malý má 22.4 narodky, tak by som chcela byť dovtedy doma z pôrodnice. Ozaj, čítala som, že spoľahlivo zaberá na vyvolanie pôrodu dráždenie bradaviek, vyplavuje sa veľa oxytocinu. Tak to ideme skúsiť 😀
Pini, ja čo viem, tak plánované sekcie robia pred termínom. Neviem načo tvoj dr. čaká. A hlavne, ak máš slabú jazvu. No veď uvidíščo ti povie.
@dada200 blahoželám vela zdravicka obom ...
@extempore ved to,ze sa minimalne tyzden pred terminom robia. Bradavky som drazdila aj ja, ale ja ich mam strasne citlive cely zivot, takze neviem ci to ma nejaku efekt,ak je to len chvilka,potom uz mi to vadi. Mne pri druhom pomohol aj skoricovy caj. Urob si caj aky mas rada a supni tam lyzicku skorice, zamiesaj a vypi, ale kazdy vecer, alebo aj dvakrat za den, to mi poradila porodna asistentka.
@jollinka22 ďakujeme

@tutu_1 ja stale chodim este k mojmu doktorovi. Tak som v klude 🙂