icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

lilith111
9. apr 2017

@tutu_1 ja stale chodim este k mojmu doktorovi. Tak som v klude 🙂

extempore
9. apr 2017

@pininka ja naňho mám mobil, dokonca je to náš rodinný známy, ale tiež by som mu v noci písala len sme a nech mu volajú až z pôrodnice že už som tam. Počítam, že títo doktori sú zvyknutí, ale aj tak je to blbé...

extempore
9. apr 2017

Baby, mňa teraz začali hrozne bolieť prsia, ľavý prsník akoby mi rezali. NO fakt nepríjemné. Myslíte, že to môže súvisieť s laktáciou?

threetail
9. apr 2017

@extempore tie termíny chápem... Dnes mi je kadejako ale rodiť nemôžem😅... Zajtra musím ešte v robote jednu vec s kolegyňou doriešiť...

Ale fakt mi nie je bohvieako

pininka
9. apr 2017

@extempore asi hej, aj ja to ma,celkovo sa mi zda,ze ich mam nejako naliate.

extempore
9. apr 2017

@pininka keď silno stlačím bradavku, vyteká mi taká hustá tekutina.. asi to už bude kolostrum

extempore
9. apr 2017

@threetail tak ja priebežne stále riešim prácu. Už tam asi týždeň nechodím, ale som na telefóne a mailoch.

threetail
9. apr 2017

@extempore ja som chcela nechodit len nám to dáko nevychádza... Tak na pár hodín chodím a inak z domu tiež fachcim.

Aj vám je tak extrémne horúco? Alebo návaly tepla, alebo čo to mám. Osprchujem sa o desať minút spotena ako keby som v sprche nebola 😕

extempore
9. apr 2017

@threetail hovor mi niečo, úplne zo mňa cícerkom kvapká.. Veľmi nepríjemné to je, hlavne keď sa potrebujem nalíčiť ☹

pininka
9. apr 2017

@extempore
@threetail veruze to horuco je otrasne, trocha daco porobim a katastrofa. Mne vyteka len take priesvitne ale cudo ze vobec daco, lebo pri chlapcoch mi zacalo az po porode.

mia407
9. apr 2017

Takze my ideme na sekciu,maly sa narodi 13.4 a ja mam narodky 14..takze dostanem darcek.ja sa tak bojim sekcie,ze uz 2 dni pomaly nedycham a nespim.potom poslem foto 😍 drzte palce 👍a vsetkym mamickam gratulujem a ostatnym este cakajucim vela stastia 😘🙋

extempore
9. apr 2017

@mia407 neboj sa, všetko bude ok. Aspoň vieš na čom si. Tešíme sa na fotku bábätka ☺ držím palčeky

any05
9. apr 2017

@mia407 ahojky, sme na tom rovnako..Aj mňa čaká sekcia v štvrtok.. tak budem myslieť na teba...Že nie som dnes sama😉do nemocnice idem deň predtým, aj ty? Určite v tú noc ani oka nezazmurim... Držte sa všetky 😊😍

pininka
9. apr 2017

@mia407 neboj,aj ja asi pojdem vo stvrtok a uz tretia sekcia, je to v pohode,sustred sa na babo a na to,ze budes za par dni doma

extempore
9. apr 2017

@any05
@pininka
@mia407 kočky, všetky to s prehľadom dáte 🙂 budeme držať palce. Len zaspíte, prebudíte sa a máte škvŕňatká na svete..

dejna20
9. apr 2017

@mia407
@any05
Uz by som isla tiez. Ja mam sekcii ale az 21.4.
Davam si spinal a vy? U mna spanie neprichadza do uvahy, co ked mi ju vymenia 😂

pininka
10. apr 2017

@extempore
@dejna20 ja sa tiez nenechavam uspat, zle znasam narkozu. Aspon ju skor aj uvidim.

dada200
10. apr 2017

Ahojte,máme to za sebou. Náš Fešák si vybral krajší dátum 😉 ako 29.4. Dnes 10.4. o 01:26 prišiel prirodzene bez komplikacii a nástrihu v Antolskej nemocnici náš Branko. Váži 3000g a meria 50cm. Sme úplne zdravý a plný života. Pôrod bol rýchli. S aniballom dom stihla cvičiť iba 4.dni a nacvicit 25cm,ale pomohlo aj to. Tatinko bol s nami úplne od začiatku ako ma prijali až do pôrodu a ďalšie 2.hodiny aj po. Personál ukážkový,nemám sa na čo sťažovať. Babám čakateľkam prajem rýchli a bezbolestný pôrod a tým čo to majú za sebou ako ja,veľa zdravia,veľa mliečka a rýchle zotavenie.

pininka
10. apr 2017

@dada200 super, ste to zvladli. Nejako sa tie jarne deti ponahlaju na svet.

extempore
10. apr 2017

Ja som dnes bola na kontrole u môjho pôrodníka. Povedal, že to vyzerá až po Veľkej noci. Toto som ale nechcela počuť 😁

pininka
10. apr 2017

@extempore jooooj,tak to by ma riadne nasr...l. Ja dufam ze mne zajtra nepovie to iste, lebo ma klepne.

extempore
10. apr 2017

@pininka však ty už máš termín sekcie, nie?

pininka
10. apr 2017

@extempore nemam,nechcel mi dat,stale to o tyzden posuvak, podla mna si on myslel ze sa to pohne samo ako pri tom druhom,ale zajtra mu uz poviem, ze ziadne cakanie, v kuse zo mna ide ten hlien a nespala som celu noc co ma tak brucho bolelo.

extempore
10. apr 2017

@pininka aj zo mňa idú hlieny rôznej farby 😀 a tiež som toho dnes v noci moc nenaspala, mňa páli záha abolia kríže

extempore
10. apr 2017

@pininka ja som to pochopila tak, že štvrtok tento týždeň už máš istý...

pininka
10. apr 2017

@extempore nie,iste to nemam, my sme sa o tom s nim bavili este davnejsie a on furt ze sa uvidi. Ale ja mu poviem zajtra, ze stvrtok a basta. Len srandujem samozrejme, ale bude to 10 dni do oficialneho terminu,takze uz by sme ozaj nemali cakat,ja sa bojim,ze sa mi to spusti tak,ze potom to nedobre dopadne.

extempore
10. apr 2017

@pininka ja rozmýšľam, žeby som poprosila moju gynekologičku aby mi na poradni v stredu urobila Hamiltona. To by som už mala byť 39plus1. Ale pochybujem, že bude súhlasiť. Náš malý má 22.4 narodky, tak by som chcela byť dovtedy doma z pôrodnice. Ozaj, čítala som, že spoľahlivo zaberá na vyvolanie pôrodu dráždenie bradaviek, vyplavuje sa veľa oxytocinu. Tak to ideme skúsiť 😀
Pini, ja čo viem, tak plánované sekcie robia pred termínom. Neviem načo tvoj dr. čaká. A hlavne, ak máš slabú jazvu. No veď uvidíščo ti povie.

jollinka22
10. apr 2017

@dada200 blahoželám vela zdravicka obom ...

pininka
10. apr 2017

@extempore ved to,ze sa minimalne tyzden pred terminom robia. Bradavky som drazdila aj ja, ale ja ich mam strasne citlive cely zivot, takze neviem ci to ma nejaku efekt,ak je to len chvilka,potom uz mi to vadi. Mne pri druhom pomohol aj skoricovy caj. Urob si caj aky mas rada a supni tam lyzicku skorice, zamiesaj a vypi, ale kazdy vecer, alebo aj dvakrat za den, to mi poradila porodna asistentka.

dada200
10. apr 2017

@jollinka22 ďakujeme