icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

tutu_1
11. apr 2017

@pininka no veď práve... a ja ledva stojím, nieto sa ešte zvŕtať pri šporáku 😂

jollinka22
11. apr 2017

Ja dnes cestoviny so syrovo smotanovou omáčkou a kuracím maskom... a inak ja teraz stałe stojim jak najviac aj Ked sa mi nechce len aby sa
Mały com tiskal 😂😂😂

extempore
11. apr 2017

@pininka tak dnes už budeš vedieť kedy bude sekcia?

extempore
11. apr 2017

@jollinka22

@tutu_1 ja som rozmýšľala, že spravím francúzske zemiaky, ale akurát tiež rozmýšľam, či to nie je nad moje sily 😁

any05
11. apr 2017

@tutu_1 tak ja napodobne, včera pečený pstruh...Ten sa robil sám v rúre 😊 akurát ze zemiaky bolo treba čistiť, na to mám manžela 😉a dnes len špagety s mortadelou a syrom...Tiež sa mi nechce nič vyvárať. Takže dnes v noci žiadna nerodila ????

tutu_1
11. apr 2017

@extempore vidíš to by som možno ešte zvládla. Veď pri zemiakoch nemusím stáť, ani pri vajciach keď sa budú šúpať a variť. Jedine keď to všetko nahádžem do pekáča... Super spravím na víkend, to budeme mať na dva dni.

@jollinka22 cestoviny sme mali včera aj na obed, a ostalo aj na večeru. Chudák môj muž, nemôžem mu dnes spraviť opať cestoviny 😅 . A stáť dlho nevládzem bo ma bedrové kĺby bolia, aj kríže už pobolievajú. Niežeby som sa sťažovala, len už toľko nevládzem 😖
Možno spravím sýrniky a bude :-P pri tom netreba až tak dlho stáť

fatimuska
11. apr 2017

@36evina36 druhe babato

pininka
11. apr 2017

Hura hura hura 🙏, v nedelu 16.4 je nas den D. Doktor povedal ze krcok drzi jak zabity, ze pochybuje ze sa rozrodim skor, plucka su tak na hrane, takze vydrzat do nedele,to je presne tyzden pred terminom. Mam vela vody,ze preto citim dolu taky tlak aj mi je tak tazko a mala ma okolo 4020g, ale to uvidime az po porode. Ina ze je spokojny a ja tiez, doma vsetko stiham,este sa aj najem v sobotu.

jollinka22
11. apr 2017

@pininka No parada 🙂 tak vydrzat uz len 🙂

pininka
11. apr 2017

@jollinka22 joj veru, uz len vydrzat

extempore
11. apr 2017

@pininka dnes som aj ja volala dr., že už nevládzem. Tak mi povedal, že mam prísť v pondeok, 17.4, že ak to už aj nebude na spadnutie, že mi pomôže 🙂

pininka
11. apr 2017

@extempore no super potom, tak dufajme ze to bude vsetko ok a buduci tyzden budeme uz doma s babatkami.

extempore
11. apr 2017

@pininka no vieš ale čo? Ja mám teraz výčitky svedomia, že idem malú duriť von, v zásade ešte pred termínom kvôli môjmu pohodliu ☹

kata9
11. apr 2017

@pininka tak budeme bojovat spolu.My sme objednani na nedelu o 12 👍🙂

kata9
11. apr 2017

@tutu_1 my mame slepaci vyvar od vcera a zachvilu idem robit palacinky.Urobim aj na slano s lecom ci syrom lebo ja velmi na sladke niesom 🙂

kata9
11. apr 2017

@jollinka22 aj ja sa snazim stale stat, lebo ja mam potom problem vstat.Mna tak boli uz vsetko ze mi potom trva 10minut tie klby rozhybat😂

extempore
11. apr 2017

@kata9 no my máme síce veľkú, ale nízku sedačku. Tam keď ja raz zasadnem, tak sa pitom pol hodinu odhodlávam vstať, čo ma tak strašne kĺby bolia ☹

pininka
11. apr 2017

@extempore nemaj vycitky, ked sa ty zle citis, urcite aj babu uz je tam tesno. Mne dnes na monitore sestricka hovori, ci som v strese,lebo ze mala ma vysoky tep, ale to mala aj minule. Potom sa vobec nechcela hybat,som sa tam musela krutit. Ale doktor ze je to v norme. Ale sam povedal ze velkym detom je uz ozaj nie najlepsie,ze esteze mam tolko vody.

pininka
11. apr 2017

@kata9 no parada,tak si potom napiseme,ked budeme mat za tym. Mne vravel ze nech ratam az tak po deviatej,lebo ze bude robit vizitu a tak. Ale som rada ze je to nedela, bude tam aspon klud.

extempore
11. apr 2017

🙏@pininka no veď ja viem, ale aj tak.. Keby sa ro rak rozbehlo samo. Ja už sa aj modlím a trošku mi to pomáha na psychiku

extempore
11. apr 2017

@pininka to je naozaj výhoda, že tam nebude behať stádo medikov a kadejakých obchodných zástupcov a čo ja viem koho ešte.
Baby, aký máte názor na prítomnosť medikov? Lebo ja keď som bola v pondelok u svojho pôrodníka, tak mi k vyšetreniu doviedol aj dve mladé medičky, pričom ma vyšetril on a jedna z nich. Celá som ubolená, takže to dvojnásobné vyšetrenie mi práve dobre nespravilo... Ja viem, že na niekom sa učiť musia, ale vidím to tak, že som prispela do zdravotníctva strašnými prachmi na odvodoch, aj ako zamestnanec,aj podnikateľ. Čo keby sa učili na tých, čo neprispeli ničím? Napr. na našich opálených spoluobčiankach?

pininka
11. apr 2017

@extempore a aspon sa ta opytali,ci tam mozu byt? Ja som to zazila pri prvom,ale neboli dve, ale cel druzstvo sestriciek a u zubarky mi pri trhani zuba asistovali este asi piati araby, no nic moc ozaj. Modlenie je super vec, aj ja sa vecer modlim,nech vsetko dobre dopadne.

miriam159753
11. apr 2017

@extempore len som k vám nakukla, inak som júnovka, samozrejme mi udrel do očí posledný komentár a normálne som skoro odpadla. Radšej sa nebudem vyjadrovať k tomu, že prečo. Len Ti poradim. Nabudúce vyšetrenie medikmi môžeš odmietnúť, máš na to plné právo. To ostatné som radšej ani "akože nečítala" , peace

extempore
11. apr 2017

@miriam159753 ja viem, že môžem odmietnuť. Ale keď ich tam už doviedol, čo som tam mala robiť cirkus. A čo som akože tak strašného napísala v závere, keď si to "akože nečítala". Každý predsa môže prispieť iným spôsobom, nie? Nevidím na tom nič zlé..

tutu_1
11. apr 2017

@extempore ak ti to vadilo mala si sa ozvať, teraz už to moc nemá význam. Dá sa aj slušne a asertívne odmietnuť. Oni s tým tiež musia rátať, že nie každý má na to žalúdok.

miriam159753
11. apr 2017

@extempore tak prepáč, len mi to prišlo, že majú sa chodiť učiť najlepšie na ľuďoch do tretieho sveta a potom na vysokej odbornosti sa prísť starať o nás vyššiu kastu. Tiež prispievam vysokanskymi odvodmi a prišiel mi ten argument smiešny až povysenecky a pritom uuuuplne stačí len odmietnuť. Som bývala medička a momentálne tehotná pacientka. Mám skvelého gynekológa, super odborníka,ktorý sa neucil iba na tmavšich spoluobciankach alebo žien bez domova. Z ľudského hľadiska sa mi to zle čítalo.

extempore
11. apr 2017

@miriam159753 veď máme solidarny socialny a zdravotnicky systém. Tak ak niekto do systému prispieva peniazmi, tak druhý by mohol iným spôsobom. Alebo je lepšie sa len viezť?

miriam159753
11. apr 2017

To je pravda a inak každému čo neprispieva alebo prispieva z minimálnej mzdy povinne odoperovat jednu obličku, aspoň prispejú k darcovstvu navyše.

extempore
11. apr 2017

@miriam159753 a prečo to takto vyhrocuješ? Mňa sa nikto nepýta, či chcem platiť obrovské odvody, jednoducho musím... A niektoré spoluobčianky nedajú do systému ani cent a nechávajú sa do nemocnice na pásy voziť sanitkou rýchlej? To je úplne čerstvá skúsenosť. Ja som za humanitu ale zas len odtiaľ potiaľ.

36evina36
11. apr 2017

@extempore vobec by mi nevadilo len nech sa dopracujem k stastnemu koncu