Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Na teste je vidoet lepsie a s kazdeho uhla 🙂 ale zle sa to foti , dufam ze to bude ono
Baby ja uz len budem musiet nestresovat v sobotu spravim druhy test a potom zacne panika, chcelo by to doma ultrazvuk aby som stale pocula ci bije srdiecko.
Otvorená na špic prsta (ako pred dvoma týždňami), kontrakcie nula bodov, dieťa sa síce zosunulo ale von sa jej asi nechce. Ak do 25.4 nič tak ma hospitalizuju. Tesim sa 😖
Ja som uz po!! Maly Adamko ma vytrapil 12 hodin. Miery: 3330 g a 52 cm. Koniec som uz ani nevnimala tak som bola mimo. Este som ho od 11 tej nevidela :(
@nacrenyx gratulujem a oddychni si pokial mozes..ja som vstala štvrtok o 6,celu noc som nespala zo stvrtka na piatok,maly sa narodil 5:16 a hned ako ma dali na izbu,okolo 9-10,mi ho doniesli..sestricku som prosila ci ho nemozu mat este hodinku,dve u seba nech si trochy oddýchnem a povedala mi,ze som mala spat v noci..takze som isla spat piatok okolo 20-21..po skoro 40 hodinach
@pininka akoze samotny pôrod bol na prvorodicku celkom rychly..ale spat sa nedalo..vysetrenie tam,hentam.. natacanie ctg..a ako mi o 2 praskla voda tak to uz bol des :D o 5:16 uz bol vonku..zaspat som nevedela vobec potom..bola som stastna ze to mam za sebou,ze som to zvladla :D manzel ani nestihol prist..4:53 som mu volala nech dojde,on este chudatko vyplaseny behal po dome ze uz rodim :D a prisiel az ked ma zasivali
@nacrenyx jaj super BALHOZELAM ! Skore zotavenie a vela zdravicka 🙂 tesim sa s tebou ... 🙂
My nadalej nic :( dnes ma tak pobolievalo brusko ale prestalo .. v piatok mam midwife ak sa nic nezmeni tak v pondelok vyvolaju ...
Ahoj dievčatá, tak už sme na svete. Mala Miška ma 3990g a 51cm. Porodili sme spontánne po 16tich hodinách. Som akoby ma prešiel kamión. Ale... Šťastná. Foto bude neskôr. Ahojte 🙂
@tutu_1 super blahozelam tak dałsia to ma za sebou ... krasne mieri na dievcatko ... vela zdravicka a tebe skore zotavenie ... ale ste sa rozrodili ja isto pojdem posledna 😩😩😩😩 No co uz u nas to Asi pondelok isti ... uzivajte si svoje anjeliky ...

@natika045
@dominini mrchu mam mat az piatok ale neak citim ze som tehotna 🙂 tak druhy spravim piatok a uvidime