Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Na teste je vidoet lepsie a s kazdeho uhla 🙂 ale zle sa to foti , dufam ze to bude ono
@36evina36 drzim palceky 🙂
Baby ja uz len budem musiet nestresovat v sobotu spravim druhy test a potom zacne panika, chcelo by to doma ultrazvuk aby som stale pocula ci bije srdiecko.
@36evina36 jej super tak drzim
Palce nevh sa to v sobotu potvrdi 🙂
Otvorená na špic prsta (ako pred dvoma týždňami), kontrakcie nula bodov, dieťa sa síce zosunulo ale von sa jej asi nechce. Ak do 25.4 nič tak ma hospitalizuju. Tesim sa 😖
Ja som uz po!! Maly Adamko ma vytrapil 12 hodin. Miery: 3330 g a 52 cm. Koniec som uz ani nevnimala tak som bola mimo. Este som ho od 11 tej nevidela :(
@nacrenyx gratulujem a oddychni si pokial mozes..ja som vstala štvrtok o 6,celu noc som nespala zo stvrtka na piatok,maly sa narodil 5:16 a hned ako ma dali na izbu,okolo 9-10,mi ho doniesli..sestricku som prosila ci ho nemozu mat este hodinku,dve u seba nech si trochy oddýchnem a povedala mi,ze som mala spat v noci..takze som isla spat piatok okolo 20-21..po skoro 40 hodinach
@pininka akoze samotny pôrod bol na prvorodicku celkom rychly..ale spat sa nedalo..vysetrenie tam,hentam.. natacanie ctg..a ako mi o 2 praskla voda tak to uz bol des :D o 5:16 uz bol vonku..zaspat som nevedela vobec potom..bola som stastna ze to mam za sebou,ze som to zvladla :D manzel ani nestihol prist..4:53 som mu volala nech dojde,on este chudatko vyplaseny behal po dome ze uz rodim :D a prisiel az ked ma zasivali
@nacrenyx jaj super BALHOZELAM ! Skore zotavenie a vela zdravicka 🙂 tesim sa s tebou ... 🙂
My nadalej nic :( dnes ma tak pobolievalo brusko ale prestalo .. v piatok mam midwife ak sa nic nezmeni tak v pondelok vyvolaju ...
Ahoj dievčatá, tak už sme na svete. Mala Miška ma 3990g a 51cm. Porodili sme spontánne po 16tich hodinách. Som akoby ma prešiel kamión. Ale... Šťastná. Foto bude neskôr. Ahojte 🙂
@tutu_1 super blahozelam tak dałsia to ma za sebou ... krasne mieri na dievcatko ... vela zdravicka a tebe skore zotavenie ... ale ste sa rozrodili ja isto pojdem posledna 😩😩😩😩 No co uz u nas to Asi pondelok isti ... uzivajte si svoje anjeliky ...

@natika045
@dominini mrchu mam mat az piatok ale neak citim ze som tehotna 🙂 tak druhy spravim piatok a uvidime