Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@kata9 teraz mi je zatial fajn.ale nemam zas chut v puse.nieco by som zjedla ale neviem co.ak mi aj nieco napadne tak po chvilke uz na to bemam chut.pasta a zuvacky zas robia problem a vsetko mi smrdi.klasika.uvidime.aj pri synovi prisli horsie nevolnosti az kusok neskor tak ale dufam,ze teraz to bude lepsie.aj ked momentalne mi je tazko od zaludka velmi :-\ ty sa ako citis?
@nivea777 veru uz sa nam to blizi, neviem sa dockat. Dufam, ze vsetko bude ok 🙂
baby, mam ist robit kde je vysoka teplota a vysoka vlhkost.. Nie tazka robota... Myslite ze sa nic nestane ak budem 8 hodin stat??
Dievcata, este velmi opatrne, ale podla testikov k vam budem asi patrit😉 teda dufam ze sa nic zle nestane😇
@dominini v 7tt som nafuknuta vela nejem je mi dost blbo aj tak vaha ukazuje uz kilo hore
@matulindaaa Aj ja sa citim nejako nafuknuto , ale vahu neries, hlavne je aby si ty aj mimi boli zdrave...
@dominini pri prvom tehu som pribrala 28 kilo som z kazdeho navyse na prášky :(
@zaburiatko15 vitaj medzi nami, iste je všetko v poriadku, neboj sa, je tam čiarka, kašli na kvalitu!!!
@kachita dakujem, ale bojim sa, kedze som citala, ked klesa, nevesti to nic dobre
ahojte. zacinam mat pocit, ze ja nebudem mat ranne nevolnosti, ale vecerne... vzdy pred spanim je mi zle 😉 bude to asi nejake specialne dieta 😀
@kvetakinderko mne dva tyzdne nebyvalo zle len vecer..teraz mi je vkuse zle :D teraz som si dala bebe

@nivea777 staci razitko, to je dane zo zákona ak robis na osem hodinové zmeny je to 7 dní co máš ospravedlnene a zaplatene mozes mat aj viac ale to ti uz neplatia