icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
7. okt 2016

@tutu_1 hehe, tu si mozeme napisat vsetko,ved sme tu nato,aby sme si pomohli, podporili sa. Ozaj je kazdy organizmus iny,takze nikto nemoze tvrdit,ze babo sa da citit az od 18tt.

martuliiik
8. okt 2016

Tak už sa konečne môžem pochváliť novou fotkou drobca. Má približne 5,3cm a keď ho zobudili tak to vyzeralo akoby sa riadne rozčuloval, takže s ním určite bude veselo 🙂 tehotenskú knižku stále nemám, dá mi ju až o 4 týždne na ďalšej poradni aj s výsledkami z krvi. Na moje naliehanie mi dr vystavila papier ako potvrdenie pre zamestnávateľa, takže už aspoň môžem oznámiť.

36evina36
8. okt 2016

@martuliiik v kolkom tyzdni si ked stale nemas knizku

martuliiik
8. okt 2016

@36evina36 v 12tt. Robila aj NT, to bolo ok. A sestrička len povedala že knižku mám založenú v karte a bude do nej zapisovať ako budú chodiť výsledky z krvi. V 16tt ju konečne dostanem do ruky. Je to divné že tak neskoro ale niesom tu jediná. Aspoň že mi dala ten papier...

36evina36
8. okt 2016

@martuliiik to ano kazdy doktor po svojom mne vysledky z krvy zaklada do karty a ked pridem prepise do knizky

martuliiik
8. okt 2016

@36evina36 ja chápem že pre nich je to takto menej roboty, nemusia 2x prepisovať.. Ani v tej knižke zatiaľ toho iste veľa nemám.. Len sa už neviem dočkať 😇

nivea777
8. okt 2016

@martuliiik ja v tej knizke tiez vela napisaneho nemam :D

36evina36
8. okt 2016

@martuliiik nepise to dva krat papier z labaku tam len zalozi a vypise mi do knizky a este mi tam do obalu dava aj oreginal z labaku

martuliiik
8. okt 2016

@36evina36 hm, ok. Potom už fakt nerozumiem prečo mi už nedala. V každom prípade už vydržím a najbližšie už budem mať aj ja 🙂
@nivea777 veď toto 😀 ale aspoň mám ten papier čo môžem dať zamestnávateľovi, nech nemusím schovávať rastúce bruško 😉

martuliiik
8. okt 2016

Ako tak po sebe čítam, slovo "už" som si nejak veľmi obľúbila.. Pardón...

36evina36
8. okt 2016

@martuliiik ja este brusko nemam ☹ ja idem na poradnu 19. A neviem sa dockat

tutu_1
8. okt 2016

@36evina36 no a ja mám ale zatiaľ su v práci take fofre, ze si to zatiaľ nevšimli. Len to ze som pribrala 😀 ja by som bola rada keby som toľko nepriberala aby som zas nebola ako slon ☹

martuliiik
8. okt 2016

@36evina36 bruško vykuka, ale je to aj tým že som pribrala 2kg.. Musím sa začať trošku kontrolovať, inak sa po pôrode nebudem stíhať čudovať... Vždy si hovorím ako je ďaleko ďalšia kontrola a ani sa nenazdam a sedím v čakárni.. Určite to aj tebe ubehne 😉

36evina36
8. okt 2016

@martuliiik trraz ked lezim doma bude to trvat dlho

tutu_1
8. okt 2016

Keď som bola PN tak mi ubiehal čas v pohode, lebo som bola ako medveď 😀 Spala som cely deň keď sa dalo a zvládala som spať aj večer. Ja by som to vydržala asi až do apríla 😀

nivea777
8. okt 2016

@tutu_1 ja spat nemozem :D v noci ledva zaspim a rano o 6-7 hore

36evina36
8. okt 2016

@tutu_1 ja nemozem spat ani v noci nie nie este cez den

pininka
8. okt 2016

@36evina36 ja som dnes po neviem akej dlhej dobe spala do deviatej. No ako vzdy som bola o stvrtej hore a babo si veselo kopkalo,dufam ze mu to neostane aj po narodeni

tutu_1
8. okt 2016

To sa mi stavalo zo začiatku o 3tej hore a potom nie a nie zaspať. Teraz by som mohla spať stále 😀

36evina36
8. okt 2016

@tutu_1 aj ja by som chcela spat

tutu_1
8. okt 2016

@36evina36 chápem je to na prášky keď by človek chcel a nedá sa 😒 ale spať všade tiez nie je výhra. Pri synovi som raz zaspala pri stole v kuchyni 😀

36evina36
8. okt 2016

Dnes som mala návštevu moje krasne krsnstka a ta staršia na mna pozera roky v bok vazny pohlad ze vsak a keby budes mat to babo este nemas ani brucho 🙂 no laska moja rozkosna

36evina36
8. okt 2016

Ma 3 a pol roka mudrlantka mala.

pininka
8. okt 2016

@36evina36 moji sa uz nevedia dockat,ten mensi uz v skolke zahlasil,ze tam bude chodit nase babatko

jakales
9. okt 2016

Neviete ako to je ak by som dala v praci vypoved (roky odrobene mam) tak dostanem podporu ked som tehotna ci nie? Lebo som kazdu chvilu chora a doktor povedal ze si to musim v praci nejak zariadit

nivea777
9. okt 2016

@jakales preco ta nevypise na PN ??? alebo chod ku obvodnej a nech ta ona da na PN... PP ti bude trvat a je to pre teba ovela vyhodnejsie..

jakales
9. okt 2016

@nivea777 zajtra idem k obvodnej ale menila som koli zmene bydlisla tak neviem co mozem cakat... Ci ma nevypise na tyzden potom zas do prace do prievanu a zas som chora

nivea777
9. okt 2016

@jakales ked jej povies ze tam mate prievan,bolia ta krize,nachladnes alebo ze ti byva zle vkuse..tak ta podla mna vypise.. povedz jej ze ta gyn nechce vypisat

dominini
9. okt 2016

baby najnižšia materská (som nezamestnaná momentálne a nepracovala som ešte na zmluvu, len na dohody) je 285,40 eur?????? a prídavok na dieťa je 23,52e?

nivea777
9. okt 2016

@dominini 203 a 23 ... cele daco presne neviem.. kedze si nepracovala mas narok len na rodicovsky a po porode,vyplaca sa spatne..