Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Tak už sa konečne môžem pochváliť novou fotkou drobca. Má približne 5,3cm a keď ho zobudili tak to vyzeralo akoby sa riadne rozčuloval, takže s ním určite bude veselo 🙂 tehotenskú knižku stále nemám, dá mi ju až o 4 týždne na ďalšej poradni aj s výsledkami z krvi. Na moje naliehanie mi dr vystavila papier ako potvrdenie pre zamestnávateľa, takže už aspoň môžem oznámiť.
@martuliiik v kolkom tyzdni si ked stale nemas knizku
@36evina36 v 12tt. Robila aj NT, to bolo ok. A sestrička len povedala že knižku mám založenú v karte a bude do nej zapisovať ako budú chodiť výsledky z krvi. V 16tt ju konečne dostanem do ruky. Je to divné že tak neskoro ale niesom tu jediná. Aspoň že mi dala ten papier...
@martuliiik to ano kazdy doktor po svojom mne vysledky z krvy zaklada do karty a ked pridem prepise do knizky
@36evina36 ja chápem že pre nich je to takto menej roboty, nemusia 2x prepisovať.. Ani v tej knižke zatiaľ toho iste veľa nemám.. Len sa už neviem dočkať 😇
@martuliiik ja v tej knizke tiez vela napisaneho nemam :D
@martuliiik nepise to dva krat papier z labaku tam len zalozi a vypise mi do knizky a este mi tam do obalu dava aj oreginal z labaku
Ako tak po sebe čítam, slovo "už" som si nejak veľmi obľúbila.. Pardón...
@martuliiik ja este brusko nemam ☹ ja idem na poradnu 19. A neviem sa dockat
@36evina36 bruško vykuka, ale je to aj tým že som pribrala 2kg.. Musím sa začať trošku kontrolovať, inak sa po pôrode nebudem stíhať čudovať... Vždy si hovorím ako je ďaleko ďalšia kontrola a ani sa nenazdam a sedím v čakárni.. Určite to aj tebe ubehne 😉
@martuliiik trraz ked lezim doma bude to trvat dlho
Keď som bola PN tak mi ubiehal čas v pohode, lebo som bola ako medveď 😀 Spala som cely deň keď sa dalo a zvládala som spať aj večer. Ja by som to vydržala asi až do apríla 😀
To sa mi stavalo zo začiatku o 3tej hore a potom nie a nie zaspať. Teraz by som mohla spať stále 😀
Dnes som mala návštevu moje krasne krsnstka a ta staršia na mna pozera roky v bok vazny pohlad ze vsak a keby budes mat to babo este nemas ani brucho 🙂 no laska moja rozkosna
Ma 3 a pol roka mudrlantka mala.
Neviete ako to je ak by som dala v praci vypoved (roky odrobene mam) tak dostanem podporu ked som tehotna ci nie? Lebo som kazdu chvilu chora a doktor povedal ze si to musim v praci nejak zariadit
baby najnižšia materská (som nezamestnaná momentálne a nepracovala som ešte na zmluvu, len na dohody) je 285,40 eur?????? a prídavok na dieťa je 23,52e?

@tutu_1 hehe, tu si mozeme napisat vsetko,ved sme tu nato,aby sme si pomohli, podporili sa. Ozaj je kazdy organizmus iny,takze nikto nemoze tvrdit,ze babo sa da citit az od 18tt.