icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

tutu_1
11. okt 2016

Nuž my sme mali svadbu s dvoma svedkami a ich partnermi a toľko. Ešte by sme mali mat aj v kostole ale k tomu sme sa nedostali a asi sa ani nedostaneme - teda mne ta jedna úplne stačila. A som rada lebo nemusím nikomu v pôrodnici vysvetľovať co za chlapa to prišiel za mnou 😀
Jedna švagriná tiez je takto na divoko a majú dve deti ale teda majú to doma cudne. Ja by som tak nevedela byt. On ten papier nie je úplne odveci.

dominini
11. okt 2016

@nivea777 hej jasne to mas pravdu.. Ale ja som zas taky typ ze s muzom s ktorym sa rozhodnem mat dietatko, by som v zivote nerozmyslala nad tym ze sa rozideme, ukoncime nas vztah. Ja som taky typ, pre mna je to ta najhorsia nocna mora a nikdy nechcem aby sa to stalo tak preto nad tym ani nerozmyslam... 😔

nivea777
11. okt 2016

@dominini ja nato myslim lebo viem coho su chlapi schopni a ze im hocikedy moze prepnut. a proste ten papier je istota v niecom..svagrovci su spolu 14rokov tusim.. a preplo mu po 13 rocnom vztahu a po 4 rokoch manzelstva.. ked svagrina potrebovala jeho pomoc tak sa vykaslal na nu lebo to uz nebola taka atraktivna zena aka pred porodom..mala problemy lebo jej udrelo mlieko do hlavy a musi brat lieky na psychiku z ktorych proste nevie schudnut a pritom je uplne normalnej postavy... nevravim ze sa to stane kazdej ale moze sa stat ze hociktora z nas bude mat taky problem s mliekom a vtedy vacsina chlapov sa zmenia na nepoznanie.. ja pevne verim ze s mojim budeme spolu do smrti.ale musim mysliet aj na moznost ze nie a hlavne preto lebo budem zodpovedna nielen za seba ale aj za dieta

dada200
11. okt 2016

@nivea777 tak ja mám tmavohnedé oči,muž zelenohnede a dcéra má nebeský modré oči,tak je tu možnosť ,že aj tvoje bábätko bude modroočko 😉

nivea777
11. okt 2016

@dada200 inak to som aj videla niekde ze hnede a zelene = modre :D je to vtipne lebo keby sa ma niekto opyta tak poviem ze vzniknu hnede.. nechame sa prekvapit,po kom to dieta bude :D

dominini
11. okt 2016

@nivea777 pekne napisane, to s tymi svagrovcami mi je naozaj luto ☹ nedokazem si to predstavit a pre tu zenu to muselo byt hrozne.. Viem aki su chlapi dnes.. ☹ Ja len hovorim ze v mojom pripade som si s tym mojim ista, je velmi dobre vychovany, a uz len to ako sa teraz sprava mi dava istotu do buducnosti.. Keby som si nebola ista, tak by som svadbu neplanovala, lebo ja svadbu beriem sko nieco krasne a jedinecne.. Nieco do coho chcem vstupit len raz a nikdy nevyjst.. Preto si to planujem s niekym koho milujem viac nez svoj zivot.. A do svadby by som sa ja osobne nehrnula keby som si chcela chalapa poistit alebo financne seba a dieta do buducnosti... Mozno som mlada a mam skreslene predstavy.. Ale som uz raz taka.. Nedokazem si prestavit ze by sme sa s priatelom rozisli, obaja citime ze sme si sudeni a velmi sa milujeme.. Bez neho si moj zivot predstavit nedokazem a ani nechcem.

dominini
11. okt 2016

@nivea777 A takisto nemienim odsudzovat zeny ktore to citia inak sko ja s tou svadbou. Kazdy si zijeme svoj zivot a riadime podla svojich predstav. Aby si si nemyslela ze ta odsudzujem za tvoj nazor, ja som len napisala ako to citim ja😊

dada200
11. okt 2016

@nivea777 tomu by som ani ja neverila,ze z tejto kombinácie môžu byť modré. Ale celé tehotenstvo som si hovorila,ze by sme mohli mať dcérku blonďavú s modrými očami a podarilo sa. Som zvedavá na druhé mimi ake bude.

nivea777
11. okt 2016

@dominini ja to beriem velmi rozdielne ako ty..mozno aj kvoli svojmu detstvu a mozno to je majetnicke ale pre mna je dolezite,mat istotu ze ak nahodou tak s dietatom nezostanem sama a bez penazi..laska je krasna..ale z tej sa nenajem a preto mam v tomto trochu viac realne zmyslanie a neriadim sa len citmi.. ale je pekne ako to vnimas..prajem ti len to najlepsie a aby ste boli do smrti stastni

dominini
11. okt 2016

@nivea777 kazdy ma iny zivot ine starosti a problemy a tieto skutocnosti ho ovplyvnuju aj v jeho rozhodovani, preto nemienim nikdy nikoho odsudzovat ... Dakujem velmi pekne, aj ja tebe prajem nech s priatelom zijete navzdy v harmonickom vztahu a ked sa narodi male aby ste boli jednou z tych milion stastnych rodin na svete 😊

fatimuska
11. okt 2016

@dominini vidim sa v Tebe pred 17 rokmi☺presne takto som zmýšlala aj ja

fatimuska
11. okt 2016

@nivea777 premýšlaš správne

dominini
11. okt 2016

@fatimuska a ja tak budem zmyslat navzdy 😊 predsa som sa rozhodla priviest na svet dietatko a musim si byt na 100% ista ze je to s tym pravym.. Lebo ja som zodpovedna za to aby babo vyrastalo v kompletnej a stastnej rodine a hlavne malo dobreho otca... Lebo na tom mi zalezi najviac aby bolo dieta stastne a malo aj mamku aj ocka ktori su stastni 😊Preto som si vybrala partnera na cely zivot 🙂

pininka
11. okt 2016

My mame obaja hnede oci, starsi syn ma zelene a mladsi modre ako more,som zvedava ake bude toto babo. Co sa tyka vztahov, je to vzdy zlozite, ked ma ma sklamat,tak to urobi hocikedy,ale su situacie,ktore mozu nastat a tam len partnerka nema narok na nic, a nedomoze sa nicoho,preto som za svadbu,ale my mame napr kazdy svoj ucet a nikto nikoho nekontroluje,lebo za 15 rokov ma nikdy nesklamal.

fatimuska
12. okt 2016

@dominini áno..to Ti držím palce..ja som to irobila lresne tak isto..9 rokov to vydržalo..

nivea777
12. okt 2016

@fatimuska som rada,ze suhlasis ..mozno sa to dakomu zda sebecke alebo majetnicke,ale viem aki su chlapi,pride mladsia,krajsia a uz to ide... laska je pre mna dolezita ,urcite by som nemala dieta s niekym koho nelubim a s kym nechcem stravit zvysok zivota..ale ako som povedala..musim mysliet aj na svoje dobro a potreby a hlavne na dieta,aby sa malo dobre..takze radsej chcem istotu ako sladke recicky a duplom po tom,vsetkom co tu citam ake situacie zeny zazivaju s chlapmi

fatimuska
12. okt 2016

@nivea777 je pravda ze v iboch pripadoch som sa ja rozhodla lre ukoncenie manzelstva..ale nebola som dalej schopna tolerovat iste veci....bola som tak naivna ako domini pri rozvodoch aj ten najsladkejší sa zmení na nenásytneho...v prvom manzelstve ma ani nenapadlo pozadovat aby sa mieco prepisalo aj na mna..tak to aj dopadlo..pri druhom samou laskou som darovala polku domu..jasne ze pri rozvode neodisiel skor kym som mu ju nevyplatila..a ake to boli lasky...aj napriek tomu som som v tom 3x a uz extra opatrna

nivea777
12. okt 2016

@fatimuska tentokrat to dopadne dobre... do tretice vsetko dobre.. prajem ti len to najlepsie.. inak,chapem aj dominini..ja som bola tiez taka este pri byvalom a si aj priznam ze som vdacna za kazdy rozchod,za kazde sklamanie vo vztahu a ich klamstva.. lebo zo mna spravili uplne inu ako som bola predtym..my sme kupovali pozemok spolocne.. nie je sice na polku a preto som si povedala ze dom az ako manzelia.nech mam na vsetko narok

fatimuska
12. okt 2016
36evina36
12. okt 2016

Konecne som toho mojho drobca nasla

nivea777
12. okt 2016

@36evina36 ja idem teraz pocuvat.. :D pocuvala si aj svoje srdce ??

36evina36
12. okt 2016

@nivea777 ano ale velmi slabo cez prsa 🙂

nivea777
12. okt 2016

@36evina36 svoje srdce pocujes aj na bruchu.. preto si dost bab myli s babatkom..ale tep je rozlicny... ja som par dni pocuvala svoje srdce a potom mi cvaklo ze to nie je babo :D

petuskaa12
12. okt 2016

@nivea777 cauko dopocuvane? Sme cca v rovnakom termine a chcem vediet kde mas babo 🙂 viem ze putuje, aj moje putuju, ale zaujima ma to, lebo sa mi zda ze moje su nejako vysoko uz 😉

nivea777
12. okt 2016

@petuskaa12 babo mam cca tam kde mi koncia nohavicky... presne pod pupkom.. vcera bolo vyssie o nieco

petuskaa12
12. okt 2016

@nivea777 tak potom ok..ja ich mam jedneho napravo druheho nalavo od neho tak vo vyske asi na dlan od pupka 😉 jaj, nech nam len rastu 🙂

nivea777
12. okt 2016

@petuskaa12 moje bude asi stale nizsie.. kvoli placente.. vcera som bola u neho a nevedel mi este pohlavie povedat..fnuk

petuskaa12
12. okt 2016

@nivea777 alee..ja tiez nepocitam s tym ze mi povie, aj ked ho poprosim..a ides na ten morfo utz vsak? Tam sa dozvieme 🙂 len nech je babatko zdrave a bude vsetko OK..

nivea777
12. okt 2016

@petuskaa12 na morfo chcem ist..ale tam pojdem az po poradni..na morfo tak v 22 tt asi.uvidim ako ma daju este som tam nevolala..zas cim vacsie babo tym lepsie ale som nedockava :D

petuskaa12
12. okt 2016

@nivea777 joj poznam to, ja sa uz neviem dockat na odhalenie pohlavi 😀 vsak len ratam dni do poradne 😉