Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Baby poradte mi prosim velmi velmi pekne .... Uz od soboty som akasi prechorena, hrdlo ma bolelo len zo soboty do nedele cmulala som stale antikol a uz ma nastastie neboli.. Len stale mi tecie z nosa, som ale rada ze ho nemam upchaty kycham a bolia ma uzliny.. Vcera boleli najviac cely den som mala zabaleny krk a octanovou mastou potrety.. Dnes mam pocit ze uz ta bolest ustupuje len stale mam tie sople... Lezim cele dni zababusena, pijem vela vela cajov s medom aj s citronom jem vela ovocia☹ dokopca som vcera vypila 2×ten hnusny cibulova caj s ktoreho som sa skoro povracala a mam pocit ze nezabralo ☹ co mam este robit ☹ k doktorke ist nechcem.. teraz ked som tehu nechcem do seba pchat ziadne lieky ☹ ☹ poradte uz som zufala
@nivea777 idem presne buducu stredu 19.10...na morfo idem 10.11..ternim som mala najprv 31.3. Potom 28.3. A dr sa vyjadril ze to moze byt aj koncom februara, lebo ze dvojicky..tak uz neviem..najradsej by som bola, ak by drobatka vydrzali v brusku co najdlhsie
@petuskaa12 ja uvidim na buducej kontrole na kedy mi naplanuje sekciu,ak sa mi to nepopravi ale co baby pisali tak davaju tak tyzden pred TP..na morfo musim zavolat lebo maju terminy na objednavanie 7:00-8:00 a 12:00-13:00.. medzi tym asi maju nejake vykony alebo co .. a ten prvy cas som nejak prepasla :D
@nivea777 panecku ako som to po sebe precitala a ze koniec februara..vsak to uz len 4 a pol mesiaca ak by...jeminku nejak to leti, vsak zachvil uz 17 tt..si pamatam ako som sa vytesovala ze jupiii 13tt za mnou, riziko u mna uz minimalne..akoby to bolo vcera...
@petuskaa12 mne to ide hrozne pomaly.. ja by som uz aj bola rada keby malinke kopalo ale este si pockam.. ohladom toho tesenia.. som taka ze ja moc netesim lebo stale tu citam ako baby potratili v 17tt 25tt a tak..ale ked sa ma stat tak sa stane skor ci neskor..znama potratila v 8 mesiaci..takze ja sa budem tesit az ked sa mi narodi zive a zdrave babo
@petuskaa12 jej aj ja idem 19. Na poradnu
@dominini podľa mňa keď ti to nechce ustúpiť choď k doktorke. Ja som síce iný prípad, ale užívam dokonca atb, lebo pre drobca je to menej škodlivé, ako nosiť v sebe zápal. No a hlavne ja som mala vysokú teplotu a nedalo sa ju ničím zraziť takže som v noci bola na pohotovosti, tak tam ma takto poučili. Len pekne choď k lekárke, ona bude určite prihliadať na zdravie drobca. Ja za seba by som na pohotovosť určite nešla ale mm má presvedčil že toto už neni o mne a mám si nechať poradiť odborníkmi.
@nivea777 a veci ohladom potratov a takych veci som si zakazala citat a znepokojovat sa..co sa ma stat, stane sa..odkedy som bola v nemocnici som sa nejak pozitivne nastavila, snazim sa nerozculovat sa, i ked je to tazke lebo som prchla levica..iba si uz uzivam tehotenstvo, tesim sa, ako su mi nohavice kazdym dnom mensie a tak 🙂
Baby už ste zacali priberať?
@petuskaa12 u mna sa bude asi preberat moje spinenie
Ja som zacala na 85 som proste kus baby 🙂 a este drzim vahu
Ja uz som 2kg pribrala no co uz so mnou 😁
@dominini ja ked som bola v prvom tehu chora tak mi dr. Odporucila kalciovy sirup, ze ten neskodi a ten jediny sa dava v tehu..tak neviem..nebrala som ho vtedy..ale ze sa moze

@petuskaa12 kedy ides najblizsie??? termin ti stale nechali na marec ci posunuli uz?