Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
ja som pribrala +23kg a mala mala 3,5kg. 8kg ale hned zostalo v nemocke, potom to uz islo tazko dole. ale po roku som uz bola na +2kg od povodnej vahy vdaka macingovej..to chudnutie je potom fakt narocne.. u mna bohuzial kojenie vobec nepomahalo, kazde jedno kilo bolo vybojovane pevnou volou a zdravou stravou. Pecivo, psenicu a cukor som polroka nevidela! Teraz ma to isto caka znovu.. 😒
Ja uz jem vsetko aj sladke vsak aj tak polku toho co zjem vyvracam 🙂
No uspesne mam za sebou zubara,som myslela,se mi len da plombu,co mi vypadla, ale tak preco by mi uz dasno nevrastlo, takze mi ho musel vypalovat a dat mi taku jemnu anestezu,len tesne pod dasno,ale aj tak to bolo dost neprijemne. Kebyze som tam pred mesiacom, urcite ho ogrcam,teraz som to nejako predychala. Ostatne zuby nastastie v pohode.
Kocky, tak aj mna to uz laplo;(Nejaka viroza, ci co....zaludok ako na vode, hnacka, bolesti hlavy, slaba horucka:(Po spanku je to este horsie.Dufam,ze krpcekovi to neublizi.
Baby mam taku otazocku kedy sa da zistit pohlavie?? .. Lebo ked som bola u grochala v pondelok bola som nakonci 13 tt a povedal ze pohlavie sa bude vediet zistit za dva tt, co je v 16tt u mna .. Ale vsade citam inak niekde v 20tt niekde uz v 13tt vedeli... Tak sa pytam Vas ci neviete ako to teda ozaj je..
Cely den lezim kvoli tej viroze...teraz som sa tak prudsie postavila a hrozna bolest v brusku na pravej strane...preslo to, no co to moze byt?tak sa o krpca bojiim
@dominini
http://www.vlasatica.sk/vyvoj-pohlavnych-organo...
Toto je vcelku zujimavy clanok k idemtifiacii pohlavia 😂
Mne pri prvom povedsl dr z 2d v 16tt chlapca a tak aj bolo
@dancura aj mna zvykne boliet ked sa sprudka postavim..alebo ked mam zapchu a nejde to..vsade mi povedali ze je to sposobene roztahovanim maternice..niekedy mam pocit ze ma az tak divne taha v slabinach..akoby svalovka

@dejna20 no mne sa uz prvy porodnik smial,ze ja male deti rodit nebudem,ze je to genetika. Ja som mala cez 4 kg a moja mama tiez. A mm tiez nebol najmensi. Aj teraz uz mi hovoria ze bude vacsie,naposledy uz bolo vyse tyzdna vacsie ako by malo byt,ale ja to beriem relevantne az po 20tt.