icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
13. okt 2016

@dejna20 no mne sa uz prvy porodnik smial,ze ja male deti rodit nebudem,ze je to genetika. Ja som mala cez 4 kg a moja mama tiez. A mm tiez nebol najmensi. Aj teraz uz mi hovoria ze bude vacsie,naposledy uz bolo vyse tyzdna vacsie ako by malo byt,ale ja to beriem relevantne az po 20tt.

tutu_1
13. okt 2016

@dejna20 na mna sa osopila detská dr na vizite ze co robím s trojmesačným dieťaťom na novorodeneckom 😅 Tak jej vravím, veď sa narodil včera. Pozrela na mna ako na blázna išla ku karte, číta, a potom hovorí " prepáčte mamička" 😀 😀 😀

pininka
13. okt 2016

@tutu_1 mne sa toto iste stalo ked som isla s malym na kontrolu klbov, doktor mi vravi,ze vy uz ste tu bola,ze? A ja ze nie,to sme prvykrat,tak skoro odpadol,o polovicu vacsi bol jak ostatne deti.

dejna20
13. okt 2016

@pininka no ja som mala 3,2kg a muz 3,7kg tak neviem co sa nam podarilo 😂

dejna20
13. okt 2016

@tutu_1 😂😂😂 tk to je moc. Mojho ked obliekali pri odchode, ze on je ako mesacne dieta, ze aj hlavicku sa snazi drzat 😂

dejna20
13. okt 2016

@pininka
@tutu_1
Ale v roku uz mal 10kg a teraz je v skolke, ma 3roky. Tenky nie je, taky skurat ale vyskovo mi pride jeden z najmensich. 😂

atenna
13. okt 2016

ja som pribrala +23kg a mala mala 3,5kg. 8kg ale hned zostalo v nemocke, potom to uz islo tazko dole. ale po roku som uz bola na +2kg od povodnej vahy vdaka macingovej..to chudnutie je potom fakt narocne.. u mna bohuzial kojenie vobec nepomahalo, kazde jedno kilo bolo vybojovane pevnou volou a zdravou stravou. Pecivo, psenicu a cukor som polroka nevidela! Teraz ma to isto caka znovu.. 😒

dejna20
13. okt 2016

@atenna mne kojenie pomohlo. Po pol roku bolo 21kg dole a potom do dalsich 3 mes som isla este 3kg do minusu. Tak dufam, ze aj teraz to tk pojde aj ked do 15kg pribrt by mi stacilo 😜

atenna
13. okt 2016

@dejna20 noooo to si mala super! ja som kojenim este viacej jedla ako pocas tehu..furt som bola hladna...a z kamosiek nepoznam skoro ziadnu co by jej kojenie ku chudnutiu pomohlo..ale fakt zavidim takym zenam..

dejna20
13. okt 2016

@atenna no ja som tiez jedla aj v noci lebo vsak on ss kojil prve 2-3mesiace kazde 3 hodiny ci bol den ci bola noc. A moje kamosky vsetky hned schudli kojenim ale zase ziadna nemala viac ako plus 13kg, to len ja hladna a pahltna 21kg 😂

ivuss01
13. okt 2016

@atenna ja som pri dcerke pribrala 17kg a v priebehu mesiaca som mala spat svoju vahu, mala na prsniku bola stale 🙂 mala som 21, teraz som zvedava, ako to bude zatial +4kg a jem vsetko, co mi pride pod ruky, okrem sladkeho,

36evina36
13. okt 2016

Ja uz jem vsetko aj sladke vsak aj tak polku toho co zjem vyvracam 🙂

pininka
13. okt 2016

No uspesne mam za sebou zubara,som myslela,se mi len da plombu,co mi vypadla, ale tak preco by mi uz dasno nevrastlo, takze mi ho musel vypalovat a dat mi taku jemnu anestezu,len tesne pod dasno,ale aj tak to bolo dost neprijemne. Kebyze som tam pred mesiacom, urcite ho ogrcam,teraz som to nejako predychala. Ostatne zuby nastastie v pohode.

nivea777
13. okt 2016

@pininka lokalna anesteza je v pohodicke,neskodi.. mne odpaloval minule 3 zuby pri sebe a skoro ma porazilo ked presla injekcia :D este tyzden ma to bolelo

pininka
13. okt 2016

@nivea777 no aj mna to potom fajne bolelo, ale nastastie sa to ukludnilo.

dancura
13. okt 2016

Kocky, tak aj mna to uz laplo;(Nejaka viroza, ci co....zaludok ako na vode, hnacka, bolesti hlavy, slaba horucka:(Po spanku je to este horsie.Dufam,ze krpcekovi to neublizi.

pininka
13. okt 2016

@dancura je to vsade, starsi syn prisiel vcera zo skoly a len hnacka a grcanie, celu noc som postele prezliekala,len sa modlim, aby to ten mensi, abo ja sme nechytili.

nivea777
13. okt 2016

@pininka ja by som grcala s nim :D neznasam take vidiet.ani pocut nemozem

dancura
13. okt 2016

@pininka dufam, ze teba to obide...no, neni to nic prijemne:(aj davas synovi lieky alebo mu to uz prechadza?

36evina36
13. okt 2016

@nivea777 ani ja staci ked vracam ja je mi len pri spomienke porad zle

dominini
13. okt 2016

Baby mam taku otazocku kedy sa da zistit pohlavie?? .. Lebo ked som bola u grochala v pondelok bola som nakonci 13 tt a povedal ze pohlavie sa bude vediet zistit za dva tt, co je v 16tt u mna .. Ale vsade citam inak niekde v 20tt niekde uz v 13tt vedeli... Tak sa pytam Vas ci neviete ako to teda ozaj je..

dancura
13. okt 2016

Cely den lezim kvoli tej viroze...teraz som sa tak prudsie postavila a hrozna bolest v brusku na pravej strane...preslo to, no co to moze byt?tak sa o krpca bojiim

nivea777
13. okt 2016

@dominini mne v 16tt povedal,ze je skoro na to este..ale nema 3D.. keby mal 3D tak to uz asi vidi podla mna

dejna20
13. okt 2016

@dominini
http://www.vlasatica.sk/vyvoj-pohlavnych-organo...
Toto je vcelku zujimavy clanok k idemtifiacii pohlavia 😂
Mne pri prvom povedsl dr z 2d v 16tt chlapca a tak aj bolo

atenna
13. okt 2016

@dominini mne pri prvom povedala v 17.tyzdni. Ale mala som kamosku kt az do 30.nevedela, bo babo sa nechcelo ukazat 🙂

nivea777
13. okt 2016

@dejna20
@atenna dost to asi zalezi aj od lekara.. ale ked mi v 21 tyzdni nepovedia tak si asi zaplatim urcenie pohlavia :D budem nedockava

petuskaa12
13. okt 2016

@dancura aj mna zvykne boliet ked sa sprudka postavim..alebo ked mam zapchu a nejde to..vsade mi povedali ze je to sposobene roztahovanim maternice..niekedy mam pocit ze ma az tak divne taha v slabinach..akoby svalovka

nela429
Odpoveď bola odstránená
dejna20
13. okt 2016

@nivea777 tak moj povedal, ze hovori, len ked si je isty. Keby bol maly zle natoceny a nevidel by tak by nehovoril. Ale moj na kazdom sone sa otrcal 😂😂😂

dominini
13. okt 2016

@nivea777 moj doky nema 3D... Tak som zvedava ze co mi povie ked sa ho nato opytam v pondelok 😊