Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nivea777
@dominini nejako to neriešim,pocjam na piatok,ale myslím si,ze ak boli výsledky z krvy všetky negatívne,tak aj to by sa malo pri NT meraní nejako zohľadniť. Veď uvidím,zatial nestresujem. Piatok sa snáď ukáže lepšie. Inak dnes ani jeden skreening čo robila doktorka,nemala ľahký. Dnes sa bábätká nechceli ukazovať a to sme sa aj prechádzali aj poskakovali a nepomohlo 😊
@dada200 v marcovkach boli baby ktore mali dobre NT aj vsetko a tripple bum vysoke.. potom tie stresy a dalsie testy a vsetko je ok u nich nakoniec.. tiez neviem ako by som to brala ale tieto merania,to su vsetko len tabulkove odhady.. najistejsia je amnio alebo morfologicky..takze kvoli tymto testom sa netreba stresovat
@pininka mne bude cukrovku moja zistovat o tyzden :D lebo idem na preventivku co sa chodi kazde 2 roky ..ale to mi vezme krv a thats all.. takze to ani nepovazujem za test na cukrovku :D a na tu hnusnu vodu sa tesim.. ja pojdem asi az neskor lebo 21tt idem na poradnu a lekar mi nehovoril nic este ze sa mam objednat.. v takom 24tt pojdem asi
Aky citron na co zas mi nieco utieklo . A pazravka presla zas vracam to moje deco je iny expert
Mne to z citronom chutilo. Vsak citronada. Akurat po par minutach mi prislo divno, som myslela ze ma sekne o zem, ale predychala som to. Teraz si berem vejar a sacok na tycku. Lebo neviem ci sa stihnem odgulat ku dveram.

@dominini super, u chalanov je to trocha lepsie vidiet,teda aspon u mojich bolo.