Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nivea777 už som bola,najzaj úžasný zážitok to bol💚🌼💝
Len už som čítala,ze niektorým babam robili aj screening zároveň robili aj testy z krvi...ale to som si asi z niečím pomýlila😃
Teraz za 2 týždne idem k mojmu na ten afp test,tak strašne verím,zd všetko bude v poriadku...ides ku Grochalovi aj v 20tt?
@denidi nezmylila si si to lebo prvotrimestralny skrining ma 2 casti.. meranie NT cize ultrazvuk a potom biochemicky skrining cize odber krvi,ale krv neberie kazdy lekar..niektori beru niektori nie.. a dokopy sa to vola kombinovany skrining.. ja byvam az za Nitrou,Martin mam tak 150 km asi
@denidi ano minuly tyzden mi brali krv,cakam na vysledky.. sestricka nevola ked su dobre vysledky tak dufam ze nebude volat :D ale keby boli zle vysledky tak neviem co by som spravila..amnio je najpresnejsia takze... ale zas na druhej strane je tam riziko potratu a pri trisomy a prenascnae nie..Vsetko bude ok,musi :D
@nivea777 jasne všetko bude v poriadku,budeme mať zdravé detičky😊 hej ta amnio,to je taký strašiak,co sa týka toho 1% že môže žena o dieťatko prísť,no neviem....a vraj trisomy test vraj často vychádzajú falošné výsledky,tak len veriť,ze afp bude v poriadku a nič nebudeme musieť riešiť😉
Dakujem za srdiecko
Teda neuverite mi co sa mi dnes stalo u internistu. Nebudem popisovať všetko co sa udialo len som skoro prehltla jazyk jedna pani napadla starsiu ženu hodila do nej fľašu chcel ju zbiť kabelkou, nikto sa jej nezastal, tak som sa jej zastala sa rozbehla na mna som ju zhaltovala ze som tehu tak kľud. A ona na to ze nech ti to skape ty k.... špinavá a pod. Ako chápete to ??? No ja som úplne mimo z toho.
@tutu_1 jeda, az ma mrazi z toho. Musel to byt hrozny zazitok. Je smutne, ze taketo veci sa stavaju a niektori ludia takto 'jazykom' dokazu ublizit. Snaz sa na to nemysliet. Nestoji to za to, iba ti to bude privadzat negativne myslienky...
Pohladkaj brusko- babatko je isto rado, ze ma taku dobru maminku, ktora sa neboji zastat slabsich a je v dobrych rukach. Dobro sa dobrym odplaca
@dancura Kašlem na to len nerozumiem ako sa niekto môže pustiť do staršej ženy ?! A ešte tak hrubým spôsobom. Bola by aj do mna skočila ale ja som sa jej nebála tak si nebola istá aspoň mi vynadala. Pritom nic zle som jej nepovedala ani len hlas som nedvihla. Úplne ze labilná žena. A vraj ona ma Ing. tak je inteligentnejšia ako my všetci co tam sedíme. Ach jaj....
@36evina36 Vies neželám nikomu nic zle, ale ak sa takto niekto sprava iste na to doplatí. Raz tak vychyti nejakého muža v čakárni, ju preplieska a bude asi spokojnejšia.
@tutu_1 to ju z nicoho nic napadla alebo to bol nasledok nejakej hadky? keby sa do mna pusti nejaka zenska a moj chlap je tam so mnou tak ten ju tam asi u*ebe :D este by aj svojich kamaratov policajtov do toho zapojil nech jej ukazu :D ja som tiez zazila minule nieco v cakarni ale bolo to skor na smiech,debata dvoch mladych bab :D
@nivea777 Vies co došla ze ju ma dr vyšetriť na občiansky a nie na zdravotnú kartu lebo neviem preco ale nemá ju zo sebou. Vyhrážala sa sestre ze na nich ide volať políciu a ta jej zabuchla dvere pred nosom. No a ta pani jej vravela ze bez karty sa im to asi neda ak je urgentná tak treba ísť na pohotovosť tam sa da aj bez karty. Ako myslela som si ze zbytočne jej rozpráva lebo zjavne je mimo, kebyže ju nechá tak tak odíde a bude kľud. No mlátiť ju zas nemusela a ešte ju aj opľula. Ako celé zle. Žiadny chlap tam nebol vsetky babky tam z nej boli mimo. Ale takto sa fakt medzi dospelými neriešia.

Baby ktoré ste boli u Grochala na prvotrimestralny screening,bral vám aj krv,alebo robil len ten screening?