Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@lucia192 ahoooj, urcite nohy v teple, teraz v tejto clapkanici, treba mat nohy v teple stale, a v lekarni predavaju uzasny taky sirup ci co to je, je to brusnicove a taka velka flaska, (je to aj sice drahsie) ale je to najlepsie koncetrovane s tymi brusnicami, maly mal 2-krat zapal mocovych a tomu velmi pomohlo...
baby konečne mi už celkom začalo chutiť, dúfam že to nezakríknem ked pojdem dnes na obed!!!!! ale včera som sa konečne najedla z chuti. ale čo to ked sa najem a som opäť hladná aj teraz ráno som zjedla dva krajce chleba so šunkou a paradajkou a už som po pol hodine hladná!!!!! ozaj aké čajíky pijete? mne tie ovocné nechutia, tak pijem tie instantné a včera som si kúpila čaj ROIBOS- mnaaaaaaaaaam
@lucia192 ahoj no dufam, že mi to vydrží bo ked idem na obed tak niekedy som musela všetko nechať a utekať preč čo ma z toho jedla nadrpovalo, musi byť fakt dobré a chutné lebo inak zle nedobre, ale tak bábo asi vie, že to nie je pre neho dobré ked ma takto nadrapovalo................ a ten čajík ako chutí?
@misha1986 presne tak 🙂 ja pri prvom tehotenstve keď som jedla čokoládu tak ma malý sústavne kopal do žalúdka a keď som prestala jesť prestal aj on, asi mu nechutila 😀 a čajík ma príchuť brusnice a lesná jahôdka 🙂 teraz mi to je aj dobre, lebo mám zachladené močové cesty a vraj brusnice pomáhajú, tak budem piť na litre 😀
@misha1986 misicka ja to iste, najem sa a do pol hodiny som hladna ako keby som nejedla 🙂 ja som si kupila caje pre tehotne a pijem ich s medikom a citronom ;)
ja som sa inak tesila, ze si pocas tehu "oddychnem" od vloziek a vdaka tomu denodennemu vytoku musim nosit intimku kazdy den, takze sa nic z planovaneho "oddychu" vpodstate nekona 😀
Ja som momentalne -1 kg a to sedim doma ,keby som ale pracovala urcite by to bolo viac,aspon zatial nemusime zhanat nove oblecko,ozaj kupovali ste si uz nejake tehu saticky?
Ja cakam svoje prve babo tak som riadne zvedava ako to bude v 9 mesiaci,nezistovali ste ake to mali vase mami s vami,ci je to podobne,alebo vy ste boli uplne ine?

@zabavka ani mi nehovor, sak cukriky su vsetky na jedno kopyto, no co uz narobime 😀