Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@hannah_ nie, ešte som nebola, idem deň po tebe, čiže vo štvrtok 🙂 budem držať palce v stredu, nech dobre dopadneš 🙂
inak kočky, nemáte tu aj súkromku alebo ste si nerobili aspoň nejaké tabuľky, aby ste sa nemuseli stále pýtať jedna druhej na to isté? 🙂
@ellly ja ked som bola pri prvom tehu tak uz v 6tt bolo vidno ved uvidime v stredu 🙂
@katarinka_brnka praveze mne bolo pri prvom uz v piatom tyzdni vidiet gestacny vacok a teraz nic, ja sa fakt len bojim, aby bolo mimi na svojom mieste a nie mimo maternice asi tu toho vela citam a potom som nervozna 😒
@nevestickaaaa 😀 no doktor sa chce na to pozrieť 😀 len pekne choď budeš pokojnejšia 😉 TP 10.alebo11.,záleží či podla mrchy či kratšieho cyklu,každá kalkulačka mi to inak ráta 😅 ale deň hore dolu ;)
@ellly Ale nebojkaj, vsetko dobre dopadne a hlavne vela necitaj ;) nerobi to niekedy dobre 😉 drzim palceky 🙂
@nevestickaaaa apsoň toho viac prekecáme keď sa dookola pýtame to isté každej 😀
@nevestickaaaa dakujem, podobne...dufam, ze na ultrazvuku bude vidiet to co ma byt vidno 🙂 Ta sukromna skupian nie je zly napad.
@ellly aale neoplati sa citat neboj hlavne klud vse bude ok 🙂
Inak pre všetky nedočkavé srdiečko je možné vidieť v 5+3tt ak sú dobré podmienky. To to je sono v 6+3 tt .Nebojte všetko bude fayn... len žiadny stres všetko má svoj čas ...viem o čom hovorím
@zuzzulka jeeej krasna fazuľka aj ja už sa teším keď uvidím tu svoju, teraz som 5tt+5d tak si ešte počkám do budúceho týždňa, snáď nebude mať dr. už dovolenku
@nevestickaaaa mame 🙂 tak sup do toho , napis @hedka17 😉
@ellly vies co, aj ja som sa toho bala, a pichalo ma stale na pravej strane, potom to ale ustupilo, potom pichlo na lavej strane, potom bolelo akoby som sla dostat menzes, a teraz tak striedavo. Keby bolo mimomaternicove, tak mas naozaj velke bolesti, nie len tak pichnutia sem tam, neboj nic 😉
@hannah_ a v kolkom si bola tyzdni a dni ten pondelok?
@miruska7979 @katarinka_brnka uz fakt nebudem nic take citat, ukurat Vas a basta 🙂
@miruska7979 aj ja som bola v aprilovkach 2013 ☹
@mistrall tie pocity akoby mala prist mrcha mam velmi casto ale to je podla mna dobry priznak tehu, no a u mna to nie je pichanie ani krce ja proste stale citim tu lavu stranu. Budem si to teda vysvetlovat tak, ze tej mojej bublinke sa paci viac ta lava strana 🙂
@ellly naozaj sa neoplati moja 🙂 v stredu uvidis aj ja som chcela ist skor ale sestricka mi povedala ze je to zbytocne lebo nic neuvidime....
@henriett19 ďakujem veru je prenádherná už teraz ju tak neskutočne milujem 😅 počkať sa oplatí tak sa teším spolu s tebou a tiež sa pochvál ak budeš mať fotku 😝 som zvedavá na ďalšie augustové fazuľky
@nevestickaaaa ahoj, tak sa budeme stretavat aj tu🙂 ja som bola 6+3 a videli sme srdiecko a malicke malo 7mm... 😵
ahojte, takze nesmelo sa k vam pridavam a dufam, ze tu s vami aj zostanem... dnes malo embryko uz 4mm (v pondelok malo 2,3 a vtedy som uz cez reprak pocula aj tlkot srdiecka). som v nemocnici, od minulej stredy, lebo som zacala spinit (hnedy vytok) a som stale este tu kvoli cca 3,5cm myomu na zadnej strane maternice. takze nam vsetkym drzim prsteky na nasej ceste.
@drnduliak
@katarinka_brnka
@nevestickaaaa nakoniec sme sa stretli este aj tu..nechcete ist do sukromky?ak ano,napiste @hedka17, ona je zakladatelka 😉
@drnduliak jaaaaaj, škoda tých vianoc, nemohli by ich posunut o týždeň??? 🙂 moje malicke bude buduci tyzden ešte moc malinke, srdiečko ešte nebude vidieť... No neva, vydržím, nemáme sa kam ponáhľať, nie? Držím palce, aby fazľka rástla tak ako má 🙂 kedy ideš k dokimu najbližšie?
@nevestickaaaa no ja idem vlastne aj buduci tyzden, lebo tento to bolo len take neoficialne a mimo regulernej navstevy, takze idem este aj buduci utorok 😉 tesim sa 😉

@hannah_ @katarinka_brnka aj ja sa k Vam pridavam idem tiez v stredu, to by som mala byt 5+6 tt, snad bude mimi tam kde ma byt. Ja som bola tento pondelok to som bola 4+4tt a este vobec nic nevidel ☹