Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
babi jak ste na tom s bruskami?lebo mne za posledny tyzden narastlo do takych rozmerov ze ludia nechapu....celkovo som nepribrala nejak viditelne len to brucho je prisaham ze jak v 6-7 mesiaci 😀
a okrem toho brucha som dneska rano nechapala v kupelni,pupak na pupaku,a na spicke nosa taky mega velky cerveny...no cele zle...
@penelope111 naozaj?...si môžeš skúsiť nejaké veci pre seba aj malé ušiť a potom sa tu tým pochváliť 🙂
dakujem za privitanie,uz lepsie,no na zaciatku to bolo hrozne....strach a stres zo vsetkeho,nevolnosti...teraz uz ok zvykla som si..zajtra idem na poradnu tak dufam bude vsetko ok 🙂
freyjanr,preslo to asi v 13tt,teraz mam opacny problem jem az prilis vela,nevadi..potom sa to zhodi 🙂
@zuzu188 Skôr som uvažovala, že malému niečo ušiť. Mne sa hrozne páčia nohavice na traky 🙂
@freyjanr Vraj keď to ide do brucha to bude chlapec. Tak som zvedavá čo budem mať 🙂 Nepíš o jedle lebo zas pôjdem do chladničky 😀
@penelope111 inak co sa tych bokov tyka zrovna som si tam tiez pekne sunky chytila :D
@penelope111 ale?aj priatel hovory ze podla brucha to bude chlapec,aj by som chcela,najprv som strasne len dievcatko chcela ale uz ma zas chlapec chytil

Ach dievčatá, dnes dnes som sa rozprávala s jednou známou, ktorá je lekárkou a prešli sme aj na tému moje tehotenstvo a ona mi povedala, že podľa genetiky sa nám môže narodiť snedšie bábätko, až na úrovni mulatka, nakoľko som z balkánu (Chorvátsko) môj dedko bol mulat, babka biela, mamka biela, ja som snedšia a manžel je tiež snedší, tak vraj sa môže genetika pigmentu niesť až 4 pokolenia.. trošku ma to zaskočilo, také je to pre mňa divné teraz dosť 😀