Termín pôrodu august 2014
aj ja poprosím o pridanie do súkromky 🙂
Ahojte, pridavam sa k Vam, termin 9.8., pisete o sukromnej diskusii, mozem medzi Vas🙂.
Baby poprosim o radu...mam svagrinu čo ma termín na 13. Augusta a je v 6 týždni...ako neviem ale skôr by somcčakal 13 tyzden...no môjmu brachovi povedala že 6. ...čo vy na to ?
Ahojte, my mame termin 8.8. mozete ma pliiiz pridat do sukromky? Dakujem
@henas Ahoj ja mám termín 14.8 a som v 13 tyzdni, takze nic v zlom, ale svagrinka z matematiky Nobelovu cenu asi nikdy nedostane 😉
baby, mne nechce otvorit tu sukromnu diskusiu, mala som ju vzdy otvorenu a teraz mi pise , ze neexistuje 😒 ☹
ja tu uz do tejto starej temy nechodim....pokial ma niekto neoslovite a neoznacite ja to tu nevidim takze nemam odkial vediet novych clenov...
Ahojte babenky, ja mám termín 8.8.2014. A tiež by som chcela ísť do súkromnej skupiny
Ahojte chcela by som sa aj ja pridať, termin mam zatial na 12.8.2014 a teraz som v 14tt. Dakujem
@voskovka ja mam termin25.8. Mohla by si aj mna pridat do sukromnej prosiiim. Dakujem ;)
ahojte tehulky ak vás smiem poprosit toto je naše augustovčatko z 2013 a je prvýkrát v súťaži ,radi by sme vás poprosili o podporu jedným hlasom , velmi pekne vám dakujeme a želáme krásne tehulkovanie 🙂
http://www.klub-mamiciek.sk/sutazime?foto=462
Ahojte. Mate niekto skusenosti s kurzom pre prvorodicky v Ba? Viete mi nejaky kurz odporucit? Termin mam august, tak kedy je najlepsie zacat takyto kurz navstevovat? Dakujem za radu

Prosím pridať do súkromky