Termín pôrodu december 2014
Tak kto sa ku mne pridá?Mám termín 1.12.2014 😵
ahojte baby, aj ja sa k Vam rada pridavam. Termin mame na 2.12.2014 a je to nase druhe
babo.
Chcete privítať svoje bábätko na tomto svete nerušeným kontaktom koža na kožu? Pohľadom do jeho očí? Srdečne vás pozývam na prednášku o bondingu, jeho význame a možnosti dosiahnutia v slovenskej pôrodnici. V Trnavskom materskom centre zároveň premietneme nádherný austrálsky film Podoby pôrodu http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...
Ahojte tehulky 🙂
Ak by ste sa chceli pridat do sukromnej temy a pokecat troska "neverejne" , tak sa pridajte, radi vas privitame 🙂
@tehulka_mk ahoj pridaj ma prosim do tej sukromky 🙂 nechcem tu vsetko takto verejne 🙂 dakujeeem a prijemne tehulkovanie prajem
ahojte, zajtra ma caka prvy screening u dr. dankovcika. chcela by som vediet, ci tam niektora z vas bola, ci mam ist na lacno alebo sa kludne mozem najest. platit mam 29 eur, je v tom aj foto alebo za si za foto musim priplatit?
ahojte 🙂 uz dlho som sa chcela pridat k vam, mile maminy, ale akosi ma vzdy k veceru, ked mam trochu casu, zmohol spanok alebo nase decembrovciatko 2012.. 😉
Ahojte všetci, rada sa K vám pridám. S manželom čakáme Mikulásske prekvapenie. Čiže 6.12. Sa narodí náš poklad.
@linduskalenka ahoj moja, ale mne sa zmenil termin na 13.12. 🙂))) ale mozno to nakoniec aj bude 22.12. 🙂))) a gratulujem ti a prajem bezproblemove tehu 🙂
@tehulka_mk ahoj, uz som sem pisala, mozes ma prist pridat do sukr. temy? termin mam 12.12. dakujem! katka
ahojte 🙂 my sme mali mať podla prveho odhadu lekara 20-25dec ja osobne som 25dec. tak som sa moc potešila že možno najkrajši narodeninkovy darček budem mať 😀 ale teraz je termin na 18 dec. takže budeme mať najkrajšie vianoce a vianočny darček na svete TEŠIIIIIIIIME SA 🙂 po 3,5 r. neuspešnom snaženi a unavnych mnohych naštevach lekara a liečbe sa nam to podarilo 🙂 bol to nadherny pocit vidieť 2 čiaročky na teste 🙂 v 3tiždni tehu nam to lekar potvrdil teraz som v 17t+1d a neviem sa dočkať kedy nam povedia pohlavie a kedy naše zlatičko po prvy krat ucitim už teraz sa moc moc tešim ako velmi ma dokope 😀 držte sa tehulky a vela radosti a zdravička prajem
@janusa139 dakujem podobne aj tebe na bezproblemove tehotenstvo tak mozno ze aj mne sa to este zmeni uvidime 🙂a uz aj vies co to bude ?
@linduskalenka nieeeeeeeeeee :(((( a uz som nedocakava, 1.8. az idem na velke sono, tak snad sa ukaze fazulka, co je 🙂 uz sa nevieme dockat 🙂 akoze velmi nam na tom ani nezalezi, hlavne, nech sme zdravi, ale mamina by uz aj rada nakupila vecicky a nevie ake 🙂))

vsetko mame vporiadku 🙂 dlzka 2,96 cm..srdiecko bilo ako hrom..moje krasne lubkave ♥