Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@lucul ako u nás 🙂
jáj a konečne som si baby našla tehu rifle,aj vačšie číslo,aby som zas nemala starosti a tu ,na mk,tiež c@a 12eur ,čo je fakt super cena,sa teším ,aj o číslo vačšie tepláčiky,no ešte čakám odpoved a možno sa mi cez ebay podarí vydražiť taký makkučký,dlhý,zimný sveter som si zas vyhliadla na zimu 🙂
ešte by som si rada tehu legíny našla
@barcelona94901 v lidli bude tento tyzden tusim vo stvrtok akcia na teho oblecko aj leginy, teplaky a dzeginsy...celkom v poho cena uvidim aka kvalita. 4€leginy a tie dve veci po 6€...a aj detickovske oblecko bude ak uz vie niekto pohlavie... 😝
@ania4 jéj dakujem ,ja som si vtedy pri tej poslednej tehu akcii kupila v lídli tepláky a nevedela som aké budu,veľkostne,su vačšie
no a ked už som vedela ,nikde už nič nebolo,legíny vobec ,to by bolo super ,mrknem a vo štvrtok nabehnem 🙂 to by som si rada nakupila a tie lídlovske tepláky sa fakt dobre nosia
@barcelona94901 som rada ak som niekomu pomohla ku kupe niecoho dobreho.... aj mne by sa zisli tie vecicky, takze vo stvrtok tam tiez nabehnem...len neviem ci budu dost teple na zimu ....ak ma niekto skusenosti budem rada ak sa vyjadri...dakujem. 😎
@ania4 ak su to tie čo minule,tak tie su tenké,no pohodlné a legíny neviem
jéj a čo sa mi stalo,klikla som ešte jednej predavajucej,práve na zimné,našla som si tam ešte rifle a ona že či sa neurazím ,že by mi poslala aj tehu veci,čo ešte nemá nahodené,že tepláčiky a nejaký rolák tuším ,to sa mi ešte nestalooooo 😀
@kazunomiya Ja som tiez v tej skupine, ale zatial som si nic extra nevsimla a ak aj ano negativa nevnimam. Je nas tu viac a myslela som, ze sme vsetky najednej lodi ppr ak tu niekto bude len provokovat, tak nemozeme ho dat adminom odstranit???? Uprimen je mi jednoduchsie sledovat len jednu debatu ako viaz naraz a vlastne na jednu a tu istu temu 🙂
@barcelona94901 ja mam tiez tie teplaky a su uzasne a vo stvrtok idem na leginy,uz sa neviem dockat,lebo vsetko ma tlaci🙂.A k tym svokram,ja nemam a niekedy mi to je velmi luto,ale zas na druhej strane sa nikto do nas nestara a nikoho ani poriadne nezaujima,co budeme mat.
@biba ja tiez sledujem len tuto diskusiu a do tej skupiny ani nechodim. Myslim, ze automaticky su tam vsetky, ktore si uvedu v profile termin porodu vo februari 2014.
Baby,ja sa dnes strasne divne citim,od rana mi tvrdne brucho,z roboty som isla skoro s placom,ani som neverila,ze pridem v pohode domov,isla som 120-kou rychlostou a za mnou policajti,az mi zle ostalo,ale nastastie nehodovkari,keby ma zastavia,tak ja by som sa im rozplakala ☹ .Aj vy mavate taketo stavy?
ja som aj v tej prvej skupine a paci sa mi na nej hlavne to, ze ked niekto napise koment,tak vsetky ktore sa k tomu vyjadria su hned pod tym a zda sa mi to prehladnejsie... a sledujem obe diskusie no keby sa to mozno spojilo, bolo by to lepsie....moj nazor 😉
@bambulka12 aj ja som citila tvrdnutie rano snad je vsetko ok
mne sa tiez dnes daco deje...neviem ci zrovna tvrdnutie, ale nie je to veru prijemne....neviem to opisat, ale pomedzi to citim kopkanie, tak snad je vsetko ok...
@aplless dufam,ze ano,mne aj pri synovi tvrdlo,ale bolo vsetko v poriadku,bola som sice na rizikovom,ale fungovala som normalne.V tomto tehu mi zacalo tvrdnut pred tromi tyzdnami,ale tak menej,dnes je to take intenzivne,az mam strach
@cukrik580 ja tiez citim kopkanie a odkedy som prisla domov,tak len lezim a uz som si dala 3x magnezko,dufam,ze to prejde.
@bambulka12 ja si dam radsej sulance 😀 teda ak sa prinutim si ich spravit :D
@bambulka12 ja citim take napate brucho hlavne ked sa najem. drobec asi rychlo rastie
cavte... napisem vam ... celkom dobru skusenost 🙂
vcera som pisala, ze necitim drobca... som sa zlakla... lebo pri milovani sme ho trosku pritlacili... tak som dost stresovala.. a fest som nebola spokojna kvoli tomu, ze som necitila moc pohyby...
... tak som sa dnes (kvoli tym stresom) vybrala k dr. a bol fest zlaty... ze ked mam nejake pochybnosti atd.. tak mam hned dojst... som sa tam normalne rozplakala... no a videla som sono, vsetko v poriadku by malo byt 🙂 babo sa hybe, uz ho aj citim 🙂 ... a som sa pytala aj na pohlavie, lebo sa doteraz neukazalo... no a ... neni to na 100% a mozno to doky este zmeni... lebo bol zly uhol... ale zevraj je to chlapcek 🙂 .. takze ideme preverit chlapcenske mena... bo tie nemame iste 🙂
... takze sa tesimeeeee.. a ja som spokojna ze babo vyzera byt zdravucke 🙂
Ahojte a pekny večer
Dlho som tu nebola lebo sme riešili zdravotne problémy manžela, ale už je to OK
Ani som vás nestihla prečítať, lebo ste toho veľa popísali
Ja už tiež sem-tam začínam stresovať, lebo sem tam tvrdne brucho a aj take zvláštne tlaky pociťujem a akoby bolesti panvovych kosti, akoby sa rozťahovalo
Zajtra idem na morfo UZV tak dúfam , ze babo je v poriadku a ze sa dozvieme čo to bude
@biba ja som tiež nechcela veľmi malé predné kolesá, ja mám Brio Smile a kolesá sú fajn 😉
@danilee tak ty cítiš pohyby oveľa viac ako ja, ja nemôžem povedať zatiaľ o žiadnom kopaní a v podstate ani nejaké to mini presúvanie počas dňa vôbec necítim, to som len pár x zacítila večer keď som sedela pri telke, ale len veľmi minimálne... ale ani pri prvom tehu som žiadne kopance nazažila, bola som rada, že som aspoň niečo zacítila, zatiaľ je toto druhé tehu na chlp rovnaké ako som mala prvé 🙂 a meno bude veľký oriešok, ja nemám ešte ani len jedno v nejakom širšom výbere 😝
@ania4 a to ako vznikla súkromka, že o tom ani nevieme? veď táto diskusia sa mala hodiť ako súkromka celá a ak by robil niekto problémy, tak admin ho môže zo súkromky vylúčiť 😕
@os gratulka k chlapcovi, u nás to bolo tak evidentné, že to je chalanisko, že nebolo žiadnych pochýb 😀 ale s menom budeme mať aj my problém 😝
Kocky vcera som si kupila pristroj na pocuvanie srdiecka a pohybov a som trochu zmetena,, vecer ked sme to skusali, bolo okolo 22.30 a ja som bola uz 1/2 hodinku doma po sprche tak snad aj ukludnema, malo nase babo tepovu frekvenciu sakra rychlu, ale viem, ze to tak byva, no v noci som nemohla moc spat a tak som z nudy to sla okolo 03.00 rano skusit, tepova frekvencia bola aspon o polovicu pomalsia, ale bolo pocut pohyby a dake prevalovanie a rano o 6.30 ked som opat skusala, tak bolo pocut len pomalsiu tepovu frekvenciu a ziadne pohyby, myslite si, ze je moze, ze babetko spinkal a vtedy sa mu zpomali aj tep a udery srdiecka???? Nerobim paniku,lebo napr citim, ze sa teraz pohybuje, ale,ze ci to je ok s tym srdieckom . . . 🙂 inak je to sranda baby, pocujete zivot niekoho ineho a uz sa neviete dockat ked budete spolu, parada, obaja spartnerom sme sa tak usmievali ked sme ju poculi a obaja sme sa v tom momente do malej este viac zalubili 🙂
baby ako spíte?ja mám za sebou príšernu noc ,som ako mátoha ,zaspím bez problémov,lenže..kým si nájdem nejaku polohu ,budím sa,prehadzujem sa ,potom na weco a znova ten kolotoč..neprespím normálne 😠
@barcelona94901 Babeny ja som v 34 tyzdni, nepasujem s terminom do vasej skupiny, ale hadam nevadi, ak si tu s vami napisem. Ja som spavala zle od 25 tyzdna cca...dnes uz spavam celkom dobre, ale su noci kedy nespim ani minutu :/ vela zalezi od toho,ako cez den budite babo... ja si cez den normalne stucham do maleho a rozpravam sa snim aby saunavil a potommi v noci spi 🙂 je dokazane, ze ked dieta uz v bruchu ucite na "den" a "noc" tak sa mu to prenesie aj do zivota po porode 🙂

@danilee Tvoj kočík je veľmi pekný a určite dlhšie využiteľný, tá športová verzia je priestrannejšia 🙂. Tá farba čierna je v pohode, vaničku by som potom určite oživila niečím bielym. Béžová farba je super, tak je to škoda, že takú nemajú. My sme si vybrali iCandy, tiež čierny, ale konštrukcia je strieborná a vnútro vaničky biele, tak to som rada, že nie je taký celý tmavý. Ale zase tá športová verzia naozaj na ňom nie je veľmi veľká. Ale pevne verím, že ho využijeme aspoň do dvoch rokov a aj trošku dlhšie.
Dobrú kúpu a šťastný let prajem 🙂 Moja sestra sa práve včera vrátila z Londýna 🙂 Ale kočík sme im tam nedali kupovať 😉 Určite Vás to vyjde lepšie kúpiť ho tam ako tu.