Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@simkarobkova Jeeej tak to ti trosicku zavidim, lebo ja som vo vseobecnosti strasne nedockava a uz by som to rada mala za sebou, lebo takto sa nic nedeje len mala si kopka, ked ja prestanem vecer hopsat 🙂
@biba :D no asi teda ostava len prezittol... a ver, ze aj ja by som to uz mala velmkrada za sebou... uz sa mi taktazko vstava z postele..a. ver, ze z nej vstavam na wc dost casto :D co budesmat? A v kolkatom tyzdni si?prve babo?
@simkarobkova prepac za preklepy..to tietablety blbe :P
@biba tep u babatka je rychlejsi ovela, ja som zozaciatku pri malej stresovala ked som videla ako sa jej hrudnicek rychlo zdviha 😅 a neboj ubehne to ako voda odteraz sa nenazdame a mame tie uzlicky v naruci 😵 akurat sme sa s kamoskou bavili, ze svagrina len teraz ostala tehotna a uz cakame sms kedy to pride, o 16dni ma termin 😅 a uz tu mame oktober, coskoro vianoce a sup v od polky januara sa to moze rozbehnut 😀
@simkarobkova Som v 20 tyzdni a este nevieme co budeme mat, ale modlime sa vsetc za dievcatko, lebo inak nevieme meno 🙂 najnovsie je alternativa Kikrhof 7, takze radsej dievca :-0 a ano nase prve
@biba kikrhof ? :D ja som velmk chcela babu... ale tatinko sa asi krajsiemodlil tak je chalan.. ale clovek kym vie, ze je vsetko oktak upusti aj z takychto "prosieb" 🙂
@simkarobkova Jasne, ze v prvom rade aby bolo zdrave, a Kikrhof, no slepe nastrely, lebo sa na chlapcenskom mene nevieme dohodnut 🙂
@biba ja som babu chcela Sophie, Emmu, Laylu alebo Zaru.. a chlapca viktora, eliasa, damiana alebo po atkovi robka,.a vyhral Simon.. bez makcena.. po mamke :D
@simkarobkova No my vazne nevieme, ja som mala vela navrhov,a le nic nepreslo a mojdrahy mal zase take ako Anton, Alojz, Julius, no skoro ma svaclo . . viktor nie je zle, ale dieta sa nam ma narodit vo februari a viktora je zrovna vtedy, tak to nchcem takto spravit 🙂 a po tatinkovi, to sa mi nepaci ☹
@biba po tatkovi je uz otrepane preto sme to zrusili 🙂
@simkarobkova presne tak, mena po rodicoch mi pridu ako bez fantazie, aj ked mne sa draheho meno velmi paci,ale ja by som rada mala doma len jedneho Alesa 🙂
ahojte co hovorite na toto??? boze stale mam dilemu s tym kocikom
http://ekociky-px.rtrk.sk/?2144,bexa-roxy-2013
@aplless Pekný kočík 🙂 V hlbokej verzii je veľmi pekný, videla som aj naživo a vyzerá naozaj super. Dokonca by som povedala, že dizajnovo sa nepodobá na poľské kočíky 🙂. V tej športovej verzii mi príde taký "natiahnutý". Ale to je vecou zvyku. Podstatné je, aby sa kočík dobre ovládal a maminka aj drobček s ním boli spokojní 🙂. Aj tak je veľká pravdepodobnosť, že po roku a pol, možno aj skôr sa okrem klasickej športovej verzie kočíka bude kupovať niečo "odľahčené" buginové 🙂
Ale táto bexa je naozaj veľmi pekná 🙂
@aplless Asi by som mala problém si vybrať farbu 😉 páčia sa mi všetky 🙂 Ja som v poslednej dobe "zaťažená" na modrú, tak sa mi veľmi páči tá petrolejová modrá, ale elegantne pôsobí aj tá tmavohnedá a béžová. Dobré by bolo vidieť ich asi naživo, aj keď reálne nie vždy majú na predajni vo všetkých farbách.
golfač mam doma na skrini uz 10 rokov po dcere je tmavomodry so strechou polohovatelný velmi prakticky a zachovaly skoro ako novy nejak som sa ho nevedela vzdat a teraz posluzi. urcite v lete ho vyuzijeme ked bude mat babo rok a pol
bola som v Lidli na nakupoch,maju tam perfektne tricka s dlhym rukavom,velmi prijemny material.Kupila som si tri a hned mam aj jedno na sebe.Konecne nie som ako jaternica navlecena v mojich netehu trickach 😀 Teraz mi mala spi,ale poobede pojdem este na tie teplaky,nemohla som ich tam najst,musim sa dokladnejsie pohrabat 😀 😀 😀
@amanda683 aj my sme veľmi chceli dievčatko ale vysvitlo že to bude chlapček. Najprv som bola dosť sklamaná ale potom som si zvykla na myšlienku že to bude chlapček.
@biba Aj ja som mala problém s chlapčenskými menami, lebo čo sa nám páčilo to bolo všetko alebo mesiac pred narodením okolo Vianoc alebo hneď po narodení. Potom som našla v maďarskom kalendári Adama 9.septembra a to meno sa mi už dávno páči , takže bolo rozhodnuté
@bea00 S menami je to ťažko. Nikdy som nechcela dať dieťaťu meno, ktoré bude blízko jeho narodenia. A nakoniec, ak budeme mať teraz dievčatko, tak to bude Agátka a tá má meniny niekedy vo februári. Takže bude mať malinká v jeden mesiac aj meniny aj narodeniny. Čo už.
Dôležitejšie mi príde skôr to, ktoré meno nás s manželom oslovilo a máme pocit, že sa nášmu dieťatku bude hodiť.
Rovnako som ani nechcela úplne odlišné mená a opäť sa mi to vrátilo, pretože ak to bude dievčatko, tak Agátka mi príde normálne, klasické meno a náš prvý drobec sa volá Noel, čo je meno francúzske. Takže k sebe veľmi nepasujú.
Potvrdzuje sa tým len to, že nikdy nehovor nikdy 🙂
Ak to bude chlapec, problém nebude. Máme vybrané meno, ktoré nie je typicky slovenské, ale dá sa mu hovoriť pekne po slovensky - Michael 🙂
@bea00 Ja by som asi nedokázala byť sklamaná z pohlavia. Pre mňa je najdôležitejšie, že je bábätko zdravé. Je mi jedno či to bude chlapček alebo dievčatko. Rovnako to bolo aj pri prvom.
Sklamaná by som skôr bola, keby mal niekto nevhodné poznámky z okolia...
Väčšina ľudí nám teraz povie, že noo, k chlapčekovi by sa vám teraz hodilo dievčatko... A ja na to vždy len zareagujem, že ja by som kľudne brala aj dvoch chlapcov. Však čo je na tom. Už jedného skvelého chlapčeka doma mám a nevymenila by som ho za nič na svete. Takže kľudne ďalšieho 🙂

@biba moze byt,nas maly raz na ultrazvuku spala mal o nieco kludnejsi tep ako ked santi 🙂 nemusissa bat, urcite je vsetko v poriadku. Keby nie, tak to ako matka citis 🙂prajem krasne tehulkovanie, uzivaj, ja to mam za par desiatok dni za sebou