icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

barcelona94901
2. okt 2013

@simkarobkova to máš už za pár,držím palce
no ten spánok,ono aj moj prvý,teda v noci dobre spal,ale cez den nespával a od roka už vobec 😝 bol nespavec 😀
v školke tiež nespával,tešil sa strašne do školy,že tam už deti nemusia spať a oddychovať 😀
ALE TOTO TEHOTENSTVO MáM CELé ,UPLNE INé..rada by som si v noci už dobre pospala ,už som aj rozmýšaľaľa ,že si spravím niečo ako mlieko s medom,alebo zapálim sviečku s es.kvapkami..niečo čo možem,lebo cez den som unavená ked sa nevyspím

barcelona94901
2. okt 2013

@eliska07 krásne si to napísala

simkarobkova
2. okt 2013

@barcelona94901 vyskusaj...mne mlieko s medom pomahalo 🙂viac ako kvapkh co mi davali vnemocnici!

ania4
2. okt 2013

@amanda683 akcia bude od stvrtka na teho teplaky

bea00
2. okt 2013

@eliska07 veď aj u mňa to bolo iba to prvé prekvapenie, lebo som strašne chcela dievčatko a tak som to aj cítila, a keď mi Dr. povedal že to bude chlapček tak to bolo pre mňa prekvapko. Ale neuveriteľne sa teším na drobca lebo ja som bola už tak, že ani mať mimi nebudem 😉

kazunomiya
2. okt 2013

Akurát idem z kontroly, boli trochu chaosy lebo sestrička je chorá, ale aspoň bola sranda 🙂 výsledok je že všetko v poriadku, aj všetky screeningy, aj ten posledný z 16.tt a lekár hovoril, ževraj sa mu to zdá na chlapca. Tak môžeme začať vymýšľať mená (chlapčenské sme žiadne zatiaľ veľmi nevymysleli) a o týždeň po morfologickom budem vedieť naisto. 🙂

ania4
2. okt 2013

@amanda683 inak ta druha sukromka ci tema ci ako to mam nazvat sa vola Februárovky 2014, mne viac vyhovuje ked chodim aj tu aj tam predsa len viac ludi moze odpovedat ak ma niekto s niecim skusenost... 🙂 skutocne by stalo za to spojit to....

eliska07
2. okt 2013

@ania4 Mne sa do tej druhej súkromnej diskusie dostať nedá. Keď si kliknem na súkromné diskusie, tak mi dáva len možnosť vytvoriť súkromnú diskusiu. A ak by som chcela byť v niektorej, tak mi píše, že ma tam musí niekto pridať.
Takže zatiaľ zostávam len pri tejto 🙂

martuskag
2. okt 2013

@eliska07
@ania4
súkromná skupina ešte asi nie je vytvorená.. Niekto by ju mal založiť, a do nej sa dostanú len členovia, ktorým bude pridávať zakladateľ skupiny.
S prvým drobcom patrím tiež do jednej súkromnej a je to fajn, dá sa tam viac písať ako tu aj si medzi sebou navzájom poradiť.

cukrik580
2. okt 2013

@martuskag sukromka je vytvorena uz niekolko mesiacov 😉

cukrik580
2. okt 2013

@martuskag a zakladatelka je @matuskova003 😉

amanda683
2. okt 2013

@eliska07 hej ? No vidis a ja uz mam nakupene 😀 Tricka aj teplaky 😀 😀 😀

blondi2
2. okt 2013

Dievcata vcera som mala morfologicky ultrazvuk, vsetko vyzera byt v poriadku. Najprv som si hovorila, ze sa s pohlavim nechame prekvapit az do porodu, ale potom sa mi opakovane snivalo, ze to bude chlapcek, tak som si dala zistit pohlavie a lekar mi chlapceka potvrdil. dovtedy som dufala, ze mozno predsa len bude dievcatko, do parika. tak nevadi, budeme mat teda dvoch chlapcekov. hlavne aby bol zdravy.a meno mame vybrane Misko - Michal. podobne ako vy ste vybrali @eliska07 , len my to nechame v slovenskej verzii.
to je super, ze uz niektore vyberate kociky, to su take prijemne starosti 🙂 My mame este po prvom Concord Fusion, ale vedela by som si okamzite vybrat novy. tak ale boli by to zbytocne vyhodene peniaze. Vlastne vsetko mame po prvom, tak niekedy mi je aj luto, ze uz nemusim nic kupovat 🙂

matuskova003
2. okt 2013

@martuskag @eliska07 ak chcete pridam vas k nam do sukromky 🙂

ivet51
2. okt 2013

Ahojte...takze my sme dnes po morfologickom ultrazvuku a je to 100% chlapec
Je vsetko v poriadku, morfologia v norme, drobček sa zdá zdravučky. Robil mi aj cervikometriu a krčok v poriadku.Tak sa veľmi teším
Ešte tak vymyslieť nejaké pekne meno....

nijka
2. okt 2013

@ivet51 pozeram, ze tu zacina byt prevaha chlapcov 😉 .

Takze kto este haji dievcenske farby? 😀

martuskag
2. okt 2013

@matuskova003
poprosím pridať do súkromky, ďakujem

edinka20
2. okt 2013

@ivet51 som rada, ze to vsetko dobre dopadlo... my ideme v piatok, trochu stresujem, aby bolo vsetko aj u nas O.K.

edinka20
2. okt 2013

@nijka u nas to zatial vyzera na dievčatko 🙂))

ivet51
2. okt 2013

@edinka20 ..... Dakujem, to verím , ten taký stres a obavy sú stále.....ale treba verit, ze bude vsetko v poriadku
Držím palce nech je vsetko tak ako má byt....potom daj vedieť...

lucul
2. okt 2013

@nijka u nas je to tiez baba 😀

matabah
2. okt 2013

@amanda683 ahoj,ja som mala vybratý camatrelo,ale ked som chodila po tých obchodíkoch presedlala som na Bexu...camarelo mi úplne vyhovorili,že je chybný často,bexa je tiež polský,ale ten mi všade odsúhlasili..podstatné je,aby sme natrafili na vydarený kúsok🙂
ja tiež nechcem nejaký drahý a bexa 3komb. aj s fusakom vyjde do 500 e,na nete aj o 100 e lacnejšie.. 😉

matabah
2. okt 2013

@barbora84
@eliska07
@aplless my ešte pohlavie nevieme,bo naposledy malo medzi ohami šnúru a nedalo sa presne povedat,tak ništ...aa ja začínam byt alergická na to,ked mi niekto hladká brucho...neznášam celkovo,ked sa ma niekto dotýka,okrem priaatela a detí samozrejme,ale inak by som zato vraždila,noo,tak ešte polovicu toho vydržím,aale na budúce už poviem,že nechytat🙂,bude to divné,no čo už...príde mi to také intímne,čo poviete....čii som ja vadná 😉 😉 😉

amanda683
2. okt 2013

@matabah no ja tiez zacinam pokukovat po Tako 😀 tak uvidime 😉

amanda683
2. okt 2013

@matabah coby si bola vadna,ja tiez neznesiem,ked ma ide niekto oblapat 😠 takyto ksicht hned nahadzujem 😀 😀 😀

matabah
2. okt 2013

@bambulka12
@cukrik580
@aplless aj ja mám tvrdšie brucho,ked sa najem,a cez den sem-tam mám tvrdšie,ale príde mi to,že to tak má byt niekedy...no pred týždnom som pri malej potrebe mala normálne krč z dola,aj takú hnedú zrazeninku,tak som sa plašila,no potom som bola na prednáške a zabudla som,tak nič..bolo všetko ok

matabah
2. okt 2013

@simkarobkova to je zaujímavé,to som nevedela🙂budem to skúšat s tým den a noc🙂,zatial ale spím ok..

@barcelona94901 ja spím v pohode,trošku tak na boku a jednu nohu vysunutú pred seba,ked cítim že ho tlačím,tak sa prehodím na druhý bok a taak,no mrvím sa a prehadzujem vlastne niekedy viackrát,ale celkom sa vyspím..
aale normálne som sa s tým tak zmierovala,že nebudem už tak lahko spat na bruchu a asi som sa s tým aj stotožnila..tak nejako..

matabah
2. okt 2013

@aplless mna na takúto bexu nahovorili v Pd,vedla danového úradu,určite vieš v ktorom obchode...ten hnedo čierny,či bordovo čierny(neviem presne aká je to farba) sa mi páči a majú ho tam komplet na ohmatkanie🙂
ale ten krémovo hnedý je nádherný,no košík dole je čierny a potom to divne vyzerá tolko farieb 🙂
rozmýšlam nad ním,tak som zvedavá čo bude🙂...na nete je dokonca lacnejší aj o vyše 100 e

matabah
2. okt 2013

@matuskova003 aj ja si prosím do sukromky🙂..aa ako to fungujee🙂???

matuskova003
2. okt 2013

@matabah
@martuskag okik žienky 🙂 dajte si " forum " a dolu ked zrollujete budete mat sukromne skupiny v kt. ste ( teda naše februarovky ") a ako to funguje ? prispievat 🙂 podporovat sa , radit si , byt na seba mile ale ono su to take vseobecne veci ktoree medzi nami urcite nadobudnete 🙂 tak šup šup medzi nas 🙂 😵