icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

ada252
2. okt 2013

tak dievcata po dnesnej poradni to aj u nas vyzera na dievcatko 🙂 manzel tvrdi, ze vsak este uvidime... prial by si asi viac chlapceka, pre toho mame meno davno vybrate, no na dievcenskom mene sa nevieme vobec zhodnut... 😖

sonulka81
2. okt 2013

ahojte my máme termín 8.2.2014...tešíme sa lebo sme po druhom IVF takže je nám jedno či to bude chlapec alebo dievčatko...a v podstate to do termínu ani vedieť nebudeme.Máme skoro 9ročnú slečnu a teraz mimčo takže uvidíme ako dopadneme po novom roku.Teraz som akurát chorá ako pes a nie a nie prejsť...Do poradne na veľké meračky idem 7.10 tak hádam je všetko ok,aj si sem-tam pokopká futbalista-tka.🙂

zuzanka2302
3. okt 2013

@matuskova003 aj ja prosim pridat

aplless
3. okt 2013

@matabah nie si divna aj mne to vadi ked sa ms chcu dotknut a furt sa vyputuju ako sa citis.sak ked by nebolo donre tak som v nemocke. ale normalne robim vsetko sko predtym . pojdem kuk do toho obchodu v pd. my dnes malujeme a chystame uz izbicku v dec. sa mi veru nebude chciet. a vcera som objednala obliecky s hniezdom do pstielky. este fusak a kociar a niekedy v jan. oblecenie budem edte musim po malej potriedit aspon biele co mam par mini veci. vacsie som dala prec

ivet51
3. okt 2013

dobre ráno dievčatá
@matuskova003 aj ja poprosím pridať do sukromky

eliska07
3. okt 2013

@blondi2 Mne sa meno Michal veľmi páči. Našťastie máme v rodine len jedného, aj to je v podstate len rodinný známy 🙂. Michael sme vybrali preto, aby sa hodilo k prvému synátorovi - Noel. Keďže mi doma neprešlo Daniel ani Samuel, tak našťastie zvíťazil Michael 🙂. Concord fusion je vynikajúci kočík. Sestra ho mala pri prvom bábätku a perfektne sa ovládal aj všetko. Vždy som sa ku nej tešila na návštevu, pretože vtedy náš drobec išiel do concordu 🙂 aj jemu sa tam veľmi páčilo. Mňa odradilo od neho len to, že sa nedá otočiť športová verzia oproti mne. Ináč by som asi neváhala. Aj keď dizajnovo mi teraz tie s tou neoprénovou strieškou sedia menej ako tie pôvodné. Sestra mala ešte taký ten čisto béžový celý, bez neoprénu, ale to už bolo dávno, ešte v 2008. Ale kvalitatívne je to fakt super kočík. A kľudne sa v ňom pri dobrej starostlivosti vyvozia dve aj viac detí.

eliska07
3. okt 2013

@matabah Mne osobne pohladkanie brucha od iných (samozrejme známych, s cudzími veľmi rozhovory nevediem 🙂 ) nevadí. Je to asi od uhla pohľadu. Ale zase musím povedať, že mi to ľudia nerobia často. Možno by som to za celé tehotenstvo napočítala na rukách jednej alebo dvoch rúk. Samozrejme nepočítam manžela a synčeka 🙂. Ten keď sa večer pomodlí za bábätko, za seba a za rodinu, tak si ešte niekedy aj vypýta, že chce dať bábätku pusinku 🙂 A to mi príde také krásne 🙂
Ale myslím si, že keď je to niekomu nepríjemné, treba to povedať, resp. stáť v dostatočnej vzdialenosti od iných rúk 😉

eliska07
3. okt 2013

@matabah Opäť je to asi vec vkusu, ale mne sa vždy najviac páčili kočíky, ktoré mali košík čierny. Ale je to samozrejme o zvyku. A hlavne mi to prišlo také, že keď chcem nejakú univerzálnu tašku naň, tak to vyzerá lepšie. My sme mali prvý kočík tyrkysovo-šedý a košík bol čierny. Dizajnovo mi to nevadilo. Potom sme už mali kočíky vždy v kombinácii s čiernou - červeno-čierny, zeleno-čierny a tam boli samozrejme košíky vždy čierne.

Praktické je, že ak sa Ti aj zamaže, nebude to tak vidieť a ľahšie sa aj čistí od prípadných škvŕn ako keby si mala béžový, kde je naozaj vidieť všetko. A pri skladaní do auta od kolies môžeš očakávať, že košík sa vždy oprie o koleso a zamaže sa. Rovnako aj pri nadchádzaní na chodník, resp. ak budeš nosiť nákupy a niečo sa ti vyleje, obtrie.

amanda683
3. okt 2013

no nict,sukromka je zamknuta adminom 😒 Tak co vcul ???

kazunomiya
3. okt 2013

@amanda683 ak stale hovorite o tej istej skupine ako ja, tak v tej si automaticky ked si do profilu uvedies termin porodu vo februari. Aspon ja som sa do nej nijak nehlasila, hodilo ma to do nej samo.

matuskova003
3. okt 2013

@amanda683
@ivet51
@zuzanka2302 pridala som aj vas ostatne 🙂

eliska07
3. okt 2013

@matabah Len na ukážku naše kočíky 🙂

matuskova003
3. okt 2013

@kazunomiya do sukromnej ta nehodi automaticky. tam ta hodim jedine ja 😀 😅 hihi

ivet51
3. okt 2013

@kazunomiya - teba hodilo do inej témy....do sukromky samo???
ja tiež mám uvedený termín pôrodu....a neviem sa dostať do inej témy...ale nevadí...aj táto je dobrá....ved sme tu všetky s termínom február 2014

eliska07
3. okt 2013

Ahojte, dnes som si pozerala fotky malého drobca, tak som našla fotky ako to vyzeralo v pôrodnici v Banskej Štiavnici 🙂 Tak na inšpiráciu, že sa máme na čo tešiť 🙂

Toto bola naša izbička 🙂

amanda683
3. okt 2013

@kazunomiya
@matuskova003 baby ked som ju otvorila,je tam napisane tema zamknuta ADMINOM,nedaju sa pridavat prispevky

kazunomiya
3. okt 2013

@matuskova003 hm, zaujimave, nevsimla som si ze by ma tam niekto pridaval. Mozno hovorime o dvoch roznych skupinach?

kazunomiya
3. okt 2013

@amanda683 mne sa da pridat prispevok. Je to tato skupina?
https://www.modrykonik.sk/skupina/1785/detail/

amanda683
3. okt 2013

ee tato

amanda683
3. okt 2013
amanda683
3. okt 2013

@kazunomiya ale uz mi idu pridavat prispevky,asi som narazila na nejaku dalsiu,ktora bola zamknuta 🙂

matuskova003
3. okt 2013

@amanda683 nie ty si narazila na tu na ktoru si narazila ale ja som ta tam pred chvilkou dopisala a už je odomnkunta.... 😀 božik baby 😀

amanda683
3. okt 2013

@matuskova003 mno sak vydis,blondiny 😀 😀 😀

lucul
3. okt 2013

@matuskova003 aj mna prosim pridaj

kazunomiya
3. okt 2013

@amanda683 aha, no, volaju sa rovnako, to ma doplietlo. 🙂

amanda683
3. okt 2013

@kazunomiya tak pod do sukromky,ja odchadzam tam 🙂 Cmuky baby 😉

kazunomiya
3. okt 2013

Baby chcem sa spytat lebo mi to neda, nemali ste niektora cukor v moci? Mne sa to objavilo vcera ale zatial to neriesili, vraj ze mozno preto ze som predtym jedla.

eliska07
3. okt 2013

@kazunomiya Ja som mala zatiaľ moč vždy v poriadku, takže neviem. Ale keby to nebolo dobré, alebo by to bolo vážne, určite by to riešili. Pre vlastné uspokojenie by som možno si zobrala moč a išla si ho dať skontrolovať normálne obvodnému doktorovi a nečakala by som ďalšie 3-4 týždne na návštevu u gynekológa.

eliska07
3. okt 2013

Žienky, ja ostávam tu. Nechce sa mi ísť do ďalšej skupiny. Nemám pocit, že sem chodí extrémne veľa cudzích ľudí s nevhodnými komentármi.

Dúfam, že tie, ktoré odchádzate tam, budete aj naďalej rovnako prispievať aj sem 🙂

kazunomiya
3. okt 2013

@eliska07 tiez ostavam 🙂 ja som taka konzervativna a ked uz niekde som tak to nerada menim ak nemam vazny dovod...