icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

eliska07
7. okt 2013

@kazunomiya Ďakujem za názor 🙂 Pevne verím, že bude všetko v poriadku a zajtra mi to doktor aj potvrdí 🙂

lucya87
7. okt 2013

@wohu Ahoj, tak vitaj 🙂
My už napr. oblečenie nakúpené máme a začíname kupovať zvyšok. Cenovo maju dobrú výbavu na perinbaba.sk kamarátka si tam objednala všetko.

biba
7. okt 2013

@cerimi77 Ano to ma s pravdu, len ja som cely den v takom tempe a pohyboch na treningoch, ze casto krat pri tom vsetkon si neuvedomujem, ci sa mala hybe, alebo nie, a tak ak mam blby pocit, vezmem pristroj, najdem srdiecko a viem, ze je vsetko ok . . . je to skor len pre moj pokojny spanok, je jasne, ze lekar zisit omnoho viac 🙂

nijka
7. okt 2013

@wohu ahoj mame Jane Slalom Pro Reverse Formula Strata.

biba
7. okt 2013

Baby, vam sa nestava, ze z jedneho prsnika, vam sem tam vytecie kvapka niecoho?? Ja som mala to podozrenie, ale dnes sa mi to potvrdilo, nie je to casto a ani neviem v akych intervaloch,ale z praveho mi sem tam jedna kapocka sa objavi? Myslite, ze je to ok, alebo mam zacat robit paniku?

barcelona94901
7. okt 2013

@biba to je ok 😉

kazunomiya
7. okt 2013

@biba ja to mam uz od 11tt, zacalo sa ti tvorit kolostrum, to je prirodzene 🙂 Aj ked mne este nevyteka samo od seba.

biba
7. okt 2013

@kazunomiya No pekne, ale preco iba z praveho 🙂 . . . nastastie to nie je moc, ale som nevedela,ci to mam kvapku z umyvadla, alebo je to dosledok Lili 🙂

jessy212
7. okt 2013

@biba Ahoj, mne sa to stalo minulý týždeň prvý krát, asi tri noci po sebe som mala mokrý (dosť veľký) fľak na pyžame. Na obydvoch stranách...Tiež som najskôr nevedela čo to je a zľakla som sa ale potom som čítala, že je to OK. Proste sa už žľazy pripravujú. Ale teraz už zas nič...

biba
7. okt 2013

@jessy212 Ach jooo dufam,z e sa to moc stupnovat nebude, lebo co si budeme davat vlozky do podprseniek 4 mesiace dopredu???

jessy212
7. okt 2013

@biba No mne sa to zatial stalo len v noci tak to by bolo ešte v pohode ale ak sa to bude stávať aj cez deň tak asi len tak...vypchaté 😀

biba
7. okt 2013

@jessy212 Uz teraz mam balony ako silikony a ak si este budem davat vypchavky, normalne, skoda, ze nie je leto aby to bolo evidentne 😀

jessy212
7. okt 2013

Hahahaha no presne...budeme ako Lola Ferari... 😀

eliska07
7. okt 2013

@jessy212
@biba
Baby, a čo mám povedať ja? Ja som ako lolo ferari aj mimo tehotenstva a teraz už radšej ani nehovorím... Pevne verím, že budem môcť kojiť ako pri prvom, ale vtedy ich máme ešte dvojnásobne väčšie ako počas tehotenstva...

Žiadna zábava to teda nie je. Ale občas to mám svoje výhody. Napr. teraz v sobotu som sa zarazila do dverí a našťatie mám stále prsia väčšie ako brucho, tak som si zramovala prsia a nie brucho 🙂

biba
7. okt 2013

@eliska07 Aj tak sa na to da pozerat 🙂 ja len uvazujem, aku velkost podprsenky si vlastne mam kupit, este mam dve do ktorych sa ako tak zmestim, ale o cislo viac ok, len aby to o chvilu nebolo male, alebo kupim o dve cisla viac a nakonic to nebudem potrebovat??? Slaka :-0

eliska07
7. okt 2013

@biba Ja som si pri malom kojenecké podprsenky na seba ani nezohnala, resp. nie také, v ktorých by som mohla ísť von. Takže som musela kupovať len normálne, ale väčšie. Len neviem, ako ich zoženiem zase teraz, keď už teraz si kupujem v mojej veľkosti skoro najväčšiu možnosť košíka...

Ale podprsenka je dôležitá, hlavne pri kojení. Keď ma tlačila, tak potom z toho riadne boleli prsia a robili sa na nich hrče. To som pociťovala najmä, keď som bola dlhšie preč z domu a nemohla som malého nakojiť, resp. si odsať mlieko.

biba
7. okt 2013

@eliska07 Tak to este neviem posudit, kedze som este nekojila, ale uvidime, hlavne uvidime ako dlho budem kojit. . . kazdy vravi, ze aby som aspon pol roka, no neviem ako to sklbim s cviciemnim, ale tak snad Lilke bude chutit aj tak moje mliecko a ja budem moct zahajit pripravu a ona nepride o svoju davku imunity 😀

cukrik580
7. okt 2013

No baby tak sa hlasim.mame 426 g sme zdravulinky ako treba kopkame veselo a pohlavie nevieme lebo drobcek je hanblivy a nechcel nozky rozkrocit 😀 cela mama 😀 snad o mesiac... A vyfasovali sme magnezium 🙂

eliska07
7. okt 2013

@cukrik580 Teším sa spolu s tebou, že je všetko v poriadku 🙂

cukrik580
7. okt 2013

@eliska07 dakujem krasne.som stastna prestastna ze je drobcek ok.downov nam teraz vysiel na 1:6000 🙂

ivet51
7. okt 2013

@cukrik580 super, tak to už je veľké....hlavne, z je vsetko v poriadku
Ja ked som bola pre týždňom , tak sme mali 326 g a jasný chlapcek

cukrik580
7. okt 2013

@ivet51 tak aj velke bude po mame 😀 tak isto ako hanblivka 😀 to bude tiez po mne 😀

biba
7. okt 2013

@wohu Ahoj, no ja osobne este nekupujem nic, stale mi v tom brani trochu povecivosti, ale v decembri ideme na to, budu aj vypredaje a aj uz asi budem doma, tak to bude pohodlnejsie a bez stresu.Ale spravila som si komplet zoznam veci, co budeme potrebovat s pribliznou cenovou klakulaciou,nadsadila som ceny a ratala som do toho aj to, co viem, ze by sme mali dostat a pomali si to budem odskrtavat. tak dufam, ze to bude znesitelne, lebo ja mam strasny strach z nedostatku :-/

biba
7. okt 2013

@cukrik580 Jeeej gratulujem, som rada,z e je vsetko ok . . .. ja idem v stredu a uz ratam minuty . . . dufam, ze sa dozvieme co budeme mat a hlavne tiez ze vsetko bude v poriadku 🙂

baby, ved uz mame polovicu za sebou,je to vobec mozne??? 🙂

cukrik580
7. okt 2013

@biba dakujeeem a drzim pasticky nech sa drobcek ukaze a hlavne vsetko super ako u nas 😉

aplless
7. okt 2013

@biba ja som sa tiez zaprisahala ze nebudem este nic kupovat ale asi je rozumnejsie pomaly skrečkovat uz teraz lebo tych veci je naozaj vela hlavne financne je to narocne kupene mam body 2 ks, dupacky 3ks do modraa a vanicku na kupanie, objednala som obliecky do postielky, minuly tyzden sme malovali uz som si urobila predvianocne upratovanie aj okna a tak tak manzel vytiahol aj postielku co mam po malej a tam ukladam vsetky veci niekedy v januari poperem a poukladam. maslim ze ked sa na nieco zabudne dnes uz nie je problem ist kupit. par veciciek mam po malje bielych a nieco mi da kamoska a sestra tak uvidim co budem z oblecenia potrebovat, isto mi treba kočik a zimny fusak kupit a drogeriu. ostatne uvidim co bude treba z oblecka

matabah
7. okt 2013

@eliska07
@katty137 Ahojte,aj moje pohyby sa spravidelnili tak v 22. a 23. týždni...a teraz už ho niekedy aj vyprovokujem,nech sa pomrvká,aby som ho zas mohla ukludnit a pohladkat🙂

matabah
7. okt 2013

@cukrik580 tešíme sa s vamiii....ja som myslela,že už viete pohlavie,,,no tak sme na tom rovnako...ja uvidím v stredu🙂...aj ten gluk.test:-)...na ten sa teda neteším...☹...ja a bez ranajok,,,,pomooooooc....

mokaku
7. okt 2013

Ahojte tehulky 🙂
Ja som sa prave prehupla do 20 tyz., ale zatial som tak vela nepribrala tak neviem ci sa mam tesit, alebo znepokojovat ..prave si drzim taku vahu ako pred tehotenstvom ale brusko uz pekne vykuka :D

cukrik580
7. okt 2013

@matabah nevieme veru.ale nevadi.co uz.to mam za to ze som sa tak strasne tesila 🙂 to sa aj ja bojim...ja ked sa rano nenajem tak mi je hrozne zle ☹