icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

lucul
8. okt 2013

@cukrik580 super bol aj ked ma neodrodil kvoli rodinnym problemom ale cakal ma aj ma vysetril a prenechal ma takej mladej super dokyne tak sme sa aj nasmiali pri porode 😀

cukrik580
8. okt 2013

@lucul tak esteze to tak dobre dopadlo 🙂 ja uz chcem aspon marec 😀 nech to mame vsetko za sebou 😀

lucul
8. okt 2013

@cukrik580 pockaj este ti to brusko bude chybat 😀

wohu
8. okt 2013

@lucya87 Díky za typ

cukrik580
8. okt 2013

@lucul si spravim nove 😀

lucul
8. okt 2013

😀

sonulka81
8. okt 2013

@cukrik580 no ako to dopadlo?bol zlý?na nás bol milý a to sme boli o pol 1...máme 496g....tešíme sa,keď som mu vravela,že nechceme vedieť tak sa pousmial a povedal,že sme ušetrili veľa roboty s hladaním...ale keď som kukala tak som kukala ale nevidela som čo to bude...budeme mať také kinderko... 😀

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 my mame 426 gramov a strasne hanblive babatko, doky bol na moje velke pocudovanie uuuuuuplne ze asi zatial najlepsi, bol trosku tichsi ako inokedy, ale to asi za chorobu, kazali mi objednat sa na cukor a dostali sme magnezko, ale inak supis, vsetko pomeral, povysvetloval, vsetko je v najlepsom poriadku, downov nam teraz vysiel 1:6000 takze neskutocna spokojnost 🙂 az mi to prislo veeelmi divne 😀

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 aj si sa objednala na cukor? kedy ides? ja idem 13.11. a najblizsie na poradnu 7.11.

sonulka81
8. okt 2013

@cukrik580 7.11 idem na roradňu aj ja a cukor som ešte nevolala.kam ťa poslala? Mňa k Porubskej,že tu na Klokočine je doktorka k silnejším babám zlá tak aby som nemala depku z nej...

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 aj ty si silnejsia? aj ja , ja aj silna by sa dalo povedat, nie len silnejsia 😀 a nakoniec ked sme tu markovu porozoberali aka je zla, tak sme aj tak zistili, ze nema zmluvu s mojou poistovnou 😀 takze aj tak dobre, hej k porubskej, ale rychlo volaj, lebo mne dala termin az na polku 27tt! lebo nema volne inak :-/ a o kolkej ides 7.11? ja oo smej :D

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 keby len k silnejsim ...kolegyna bola u nej a ona ma len okolo 30 rokov a jej povedala, ze ci je jeb..ta ze si spravila decko, ze naco jej to je, ze si nici zivot a ze sak uz jedno ma, tak naco je jej v jej veku dalsie a takto, staci??? :-/

sonulka81
8. okt 2013

@cukrik580 akurát volám sestrička mi dala zlé číslo na Porubskú som sa dovolala nejakej Urbanovej a tá má plno...7 idem o 8.40...

sonulka81
8. okt 2013

@cukrik580 tak ja mám 32 tiež doma skoro 9 tak tiež by som si vypočula....dovolala som sa že do decembra má plno ale za 7 evri ma v piatok zoberie... super....

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 kokos to je v riti...mne povedala hento 13.11. a ked som chcela prednostne, tak mi povedala, ze nie, ze sak to mam cas, tak reku ze dobre...aj bambulku12 objednali prednostne na buduci stvrtok...ja to dlabem a co ti povedali, mas to vypit doma ci tam? ja tam a bambulka doma, ja to nechapem podla coho to je do kelu...

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 ja tym doktorom nejak prestavam rozumiet 😀 teda este som asi ani nezacala 😀

sonulka81
8. okt 2013

@cukrik580 že si mám vybrať buď doma a o 2 hodiny dojsť na krv alebo tam a čakať dve hodiny na krv bez namáhania...neviem či sama sa doviesť možem...hádam....no ja mám tiež budúci piatok to som vynechala....ja som už 22.týž.3 deň takže ma dala tam...mne hneď povedala,že si možem zaplatiť a ktorý koľvek deň som si mohla ešte vybrať tak som povedala piatok

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 a mne nakazala prist tam , ze dom a nie ☹ no ja som teraz 21+1 a pytala som sa naschval skor, som to chcela mat pred poradnou este ze nech uz to mam za sebou a ona, ze urcite nie, ze ked chcem, nech skusim zavolat inam ☹ ale kaslem na to, ved to je jedno, len nech je to hlavne ok , volako to prezijem, ved nie sme ani prve ani posledne 😉

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 ocuj, ake ti dala sestricka cislo prosim ta? lebo bambulka mala ine ak o ja...

sonulka81
8. okt 2013

@cukrik580 no mne tá Urbanová dokonca povedala,že volám čisto teoreticky neskoro.. že sa to robí medzi 24 a 26 týždňom a to teda objednávací termín....

sonulka81
8. okt 2013

@cukrik580 mne dala 6521715 a to je tá urbanová a pri tom mi napísala že Porubská
a až Urbanová mi dala na Porubskú 6942244

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 kokos tak som sa dovolala tej urbanovej, teda moj skvely pan manzel, jak ho poslem do riti, potom som s nou volala ja, zabijem hoooooooooooooooooooooooooooooo 😀 ale aj na nete je to cislo, ze Porubska 😀 drbne ma 😀

lucul
8. okt 2013

To preco ze doma? 😨 Ved to treba brat krv pred a aj potom o tie dve hodky ci zas zmena? 😀

cukrik580
8. okt 2013

@sonulka81 tak ja by som isla k tej porubskej a oni by tam na mna kukali, ze co tam robim, ze som neni objednana, dobijem toho mojho muźa jak kona 😀

barcelona94901
8. okt 2013

@cukrik580 mne hned sestrička povedala,že všade sa dlho čaká,ale najviac vraj u tej Porubskej,čo som tu písala,tá je na špitálskej,tuším niekoľko týždnov dopredu sa k nej treba objednávať...no a jasné,nechceš dlho,predlho čakať?tak daj 7 eur.ale aj tak to nikdy neni presné,čakáš..ale teda nie hodiny ,dni,týždne..ale cca 10-15min .to je jedno kam ideš,tak to funguje tehotná,s deťmi,starec..ak sa ti nepáči presed celý den v čakárni s chorými..chjo... 😝 ja som ešte nevolala ,chystám sa zajtra ..už nech to kočky máme všetko za sebou,ja neznášam tieto behačky,teraz som mala toho bohate dosť s rodinou ,za sebou..tie čakárne,zaniesť výsledky,pre výsledky ,zaklopať,neklopať,kokšo jak u dementov všade 😀 niekedy mi až smiešno bolo,hlavne tí ľudia ,čo sa trasu aby niekto len neprišiel a nepredbehol ich,čo na tom,že akutný stav..normálne keby niekto v čakárni umiera,ľudia ho prekročia ,len aby ich nikto nepredbehol ,,,jáj idem si ja obed dať ,teší ma to krásne počko čo máme,dufam,že vydrží aj cez víkend,najradšej by som už šuchala nohami do parku a chodila cez lístie a hladala gaštany na zvieratká ..dostala som včera kilo jedlých gaštanov,som ich uvarila a spravila som jazýčky ,ani sa mi neušlo ,, 😀

sonulka81
8. okt 2013

@cukrik580 no mňa sa pýtala kto ma poslal a ja že Hlavačka a ona,že od neho knim neposielajú,že k Porubskej a ja že ano porubskej a toto čislo mi dala sestrička a ona že to je Urbanová že mi dá na Porubskú...ešte k tomu že neskoro ja jej vravím včera som bola poobede v poradni a dnes volám...

cukrik580
8. okt 2013

@lucul nie vsade ti beru aj predtym...kamoska ide dokonca takto: doma ma zjest nejake dva rozky so syrcekom, ma vypit caj a ma prist, zoberu jej krv a ide domov a to je vsetko!!! cele meranie cukru...to je haluska, co 😀

sonulka81
8. okt 2013

@cukrik580 super asi to vypijem tam zoberiem knihu a budem čakať...

sonulka81
8. okt 2013

@barcelona94901 dala by som si také pečené gaštanky asi zajtra skočím na tržnicu či nemajú...

cukrik580
8. okt 2013

@barcelona94901 ja by som si aj zaplatila...ale ked nechceli...
@sonulka81 teraz neviem co mam robit, ci to mam zrusit alebo co, ved ani neviem ci ta urbanova je tiez tam alebo co...a ked k nim neposielaju, tak ci ma vobec vezme alebo co, ne ze mi povie, ze ale ja vas nevezmem, to potom akoze kam pojdem...