icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

eliska07
14. okt 2013

@cukrik580 Ten je veľmi pekný 🙂 určite budete spokojní 🙂

cukrik580
14. okt 2013

@eliska07 dufam ze hej.mne sa velmi paci 😀 vanicka je taka sympaticka a sportova cast sa mi paci ze je dost dlha a da sa dat az na lezato a polohovat.myslim ze budeme spokojni 😉

sonulka81
14. okt 2013

@eliska07 ahoj je pekný koľko vás vyšiel?nejako sa neviem dopracovať k nejakej cene na slovensku...leden mi vyhodilo v čechách za 12000...kč

eliska07
14. okt 2013

@sonulka81 Je to značka, u ktorej nesmie byť zverejnená cena. Výrobca to požaduje. Dávajú ju na vyžiadanie priamo v predajniach, kde kočík predávajú. My sme ho kupovali v Aladdinovi v Hlohovci. Tam vychádzal najlacnejšie. Športový kočík stál 700,- EUR a vanička 230,- EUR. My sme si dohodli lepšiu cenu, pretože sme si ho neobjednávali, ale zobrali sme ten, ktorý mali na predajni vystavený. Predajňa sa bude sťahovať do nových priestorov, tak nám spravil cenu, ak si ho prídeme zobrať teraz, kým pôjdu tam, aby ho nemuseli prenášať. Nás teda vyšiel tento náš 780,- EUR. Čo je super cena, dostali sme zľavu teda 150,- EUR. A je nový. Bol síce vystavený, ale ináč mu nič nie je. Predávajú ho myslím aj v Shopping Palace Zlaté Piesky, aj tam sme volali, ale tam vychádzal rovných 1000,- EUR a rovnako sme sa informovali aj niekde v Košiciach a tam tiež vychádzal skoro 1000,- EUR.

Kočík je úzučký, veľmi ľahký (má len niečo vyše 10 kg), ale je dosť dlhý. Každá maminka, ktorá ho má si ho chváli. Tak snáď si ho budeme pochvaľovať aj my 🙂

Jeden takýto je aj v bazári za 600,- EUR. Aj sme ho chceli ísť pozrieť, ale keď nám pani popísali jeho chyby, tak sme od toho upustili. Možno za 500,- EUR by som ho zvažovala, ale za 600,- mi s tými nedostatkami prišiel dosť drahý.

eliska07
14. okt 2013

@danilee Ahojky, no čo? Kúpil manžel kočík v Londýne? Či ste si to ešte rozmysleli? V sobotu som ho videla v Nitre v športovej verzii a bol super 🙂

ifkael
14. okt 2013

@eliska07 skusala si ten kocik - vyliezt s tym na obrubnik? ja som ho v danej predajni pozerala...a predavacka mi sama potvrdila, to co mi o nom povedali baby co ho maju... tazko sa s nim manevruje... 😕 ze sa narobis

ifkael
14. okt 2013

nechcem Ti teda kazit radost z noveho kocika... ale ked tak si to vyskusaj. vratit kocik sa da pokym ho nemas pouzity...

eliska07
14. okt 2013

@ifkael Na obrubník som s ním nešla 🙂 ale v predajni aj doma sa ovládal veľmi ľahučko. To je podľa mňa spôsobené aj váhou kočíka. Pri malom som mala tri kočíky - dva z toho poľské a jeden nemecký. S prvým poľským bola manipulácia hrozná. Ale tlačievala som aj kočík bugaboo a concord fusion a tie išli ľahko. Minimálne concord. Ale aj bugaboo vyjsť na obrubník nie je extra zábava. Kamoška má zase Peg Perego Book a tá tiež šomre na vychádzanie na obrubník. Podľa mňa vyjsť na obrubník s kočíkom, ktorý nepéruje je problém vždy. Vždy ho treba nadvihnúť a tak dostať hore. Ja som na tento kočík počula len dobré názory. Dokonca si ho chválili aj maminky, ktoré ho používajú aj ako dvojkočík.

Takže sami v praxi uvidíme, či sme vybrali správne. 🙂

Osobne si ale myslím, že za tie peniaze to nemôže byť úplná katastrofa...

ifkael
14. okt 2013

@eliska07 tak nech sluzi 😉

aplless
14. okt 2013

ahojte tak ja furt nejak nekupujem ale uz by s mi pomaly zislo. teraz mame ine starosti, konecne ideme davat na dom okna tak sa z toho vytesujem. no snad zacnem niekedy v decembri aj pre babo nakupovat 🙂

eliska07
14. okt 2013

@aplless Ty si zamestnaná inými "výdavkami" 🙂 a aj tých máš určite dosť. Stačí určite nakupovať až v decembri 🙂 Keď máš premyslené čo asi chceš a čo potrebuješ, tak v tom nevidím problém 🙂

Ja mám pocit, že mám viacej času na premýšľanie a potom vymýšľam a každý mesiac si niečo vymyslím, čo treba kúpiť. Ale zase sa poznám, že neviem, neviem, či keby čakám na neskôr, tak by som tie peniaze neminula na iné. Takto keď kúpim, tak ich už aspoň neminiem 😉

aplless
14. okt 2013

@eliska07 veru zrieknem sa zbytocností a najradsej by som uz isla do noveho aj s babom ale zrejme to nestihneme, v najlepsom buduci rok na vianoce.

bambulka12
14. okt 2013

@eliska07 jeej,dakujem,si ma ukludnila,uz som bola zmatena chvilocku,lebo sa mi velmi paci,je naozaj lahucky a cena je super.Ma ho tu jedna baba na bazare cerveny za 270 a pouzivany asi mesiac,alebo mozem kupit novy za 299 a farbu bud ruzovu,alebo bezovu,lebo bojim sa,ze vybledne 😉

eliska07
14. okt 2013

@bambulka12 Každá farba určite vybledne, len na bledoružovej, resp. béžovej to je asi menej vidieť ako na nejakej sýtejšej. Ak je ale rozdiel v cene len 30,- eur - kupovala by som nový - pretože už teraz Ti beží pri starom záruka a ty si nový kúpiš, aj v decembri. Ja osobne by som išla asi do farby béžovej alebo červenej - je to ale o tom, čo sa komu páči. A zase už rozmýšľam aj nad tým, že červený alebo béžový potom skôr predáš, pretože to sú farby, ktoré sú univerzálne a hodia sa aj dievčaťu, aj chlapcovi.
Ale ak sa ti najviac páči ružový, tak si kúp ružový. V prvom rade sa musí páčiť tebe a ty musíš byť stotožnená s vybratou farbou 🙂

bambulka12
14. okt 2013

@aplless My sme sa v auguste stahovali,v septembri sme mali svadbu,tak sme sa totalne vyhadzali z penazi,preto musim ja pozerat lacnejsie verzie kocikov a este by sme chceli zateplit,no katastrofa 😀

bambulka12
14. okt 2013

@eliska07 ved to,ze aj ja rozmyslam nad bezovym,lebo je univerzal a vraj sa da uplne v pohode vyprat,tak asi ten objednam,len neviem,dokedy je takato akcia,inak myslim stoji okolo 500,alebo tak nejako 🙂

aplless
14. okt 2013

ja silno uvazujem nad bexou hlavne cenovo je to vyborne,
@bambulka12 tak super ze uz aspon byvate my mame zatial len hrubu stavbu, este to potrebujeme dat do stavu stahovania teda elektrika voda kurenie okozovat podlahy a mozeme sa stahovat no je toho dost ale aspon nemusim kupovat malickosti ako su riady, periny a ine potrebne veci do domacnosti to vsetko mam nakolko som s muzom uz 11r.,

bambulka12
14. okt 2013

@aplless no presne,my sme tiez nemuseli kupovat,lebo vela veci,aj nabytok mame,len spalnu nemame,teda manzelsku postel,ale aj tak nam este strasne vela veci chyba,napr.2 dvere este nemame,aspon na synovu izbu budeme muset dat,ked sa malinka narodi,aby ho nerusila a stale nieco,preto musim hladat lacnejsi kocik,aj ked vedela by som vyberat 🙂 .Kedy ratate,ze sa nastahujete,alebo ze to bude hotove?My sme prerabali stary domcek,ale uplne nakomplet a trvalo nam to rok 🙂

matabah
14. okt 2013

@os no,popýtam sa,chystám sa tam tento týžden..ked budem vediet,určite ti napíšem...

os
14. okt 2013

no, prave sme kupili monitor aj vysielacku.. angel care 301tu z bazaru 🙂 ... dufam ze sme to neprehnali a ze to bude ok 🙂

matabah
14. okt 2013

@aplless aj ja som si vybrala bexu...dúfam,že mi to ostane do decembra,kým ho objednáme🙂,nechcem už vymýšlat,je ich velmi vela na výber..

matabah
14. okt 2013

aha,tento som rozhodnutá,ale ešte neviem,či konštrukciu túto,alebo čiernu atd...to potom doriešim..🙂

aplless
14. okt 2013

@bambulka12 fotky mam na modrejstreche v albume, no ked sa nastahujeme na vianoce buduci rok tak budem štastna, a to ratam ze len vnutri zariadime a vonku potom postupne. mne sa paci na bexe ta chromova konstrukcia alebo cierna, farbu zvazujem tu do modra

bambulka12
14. okt 2013

@aplless my sme urobili nastastie aj chodnik a aj travnik sme si urobili,lebo sme mali svadbu u nas,taku garden party,tak aby nebolo blato,ale buduci rok chcem uz aj zahradku,sa tesim a potom aj predzahradku 🙂 .Pozrem potom fotky 🙂

bambulka12
14. okt 2013

@aplless
@matabah inak ten bexa je tiez krasny a cena celkom fajn 🙂

bambulka12
14. okt 2013

Este rozmyslam nad Casualplay S4,ale nie novy,ale pouzity,pojdem ho asi pozret cez vikend a uvidim 🙂

os
14. okt 2013

inak... neviem kto mi to hovoril, zevraj huby nemozeme jest.. je na tom nieco pravdy???
... lebo... som si dala riadne 😅

petruska1212
14. okt 2013

Baby, kolko ste pribrali? Mam pocit ze to ide velmi rychlo.

os
14. okt 2013

aj s oblecenim mam 70,5... z 62,.. takze 8 kileciek 🙂

petruska1212
14. okt 2013

@os lenze ty mas o 3 tt viac ako ja a hmotnostne mam tiez + 8 kg. Asi uz nebudem brat vitaminy lebo do februara sa ani do auta neznestim 🙂