icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

os
14. okt 2013

@petruska1212 zeby to bolo tymi vitaminmi??? zacnem ich uz konecne jest.. chcela som.. ale fuuuurt zabudam 😒

bambulka12
14. okt 2013

@petruska1212 ja som mala asi 53 a teraz mam 60,ale aj s oblecenim a v cizmach som sa vazila 🙂

petruska1212
14. okt 2013

@os myslim ze vitaminmi to na 100. % nebude . Beriem ich len 1-2x do tyzdna. Ale v prvom trimestri som brala kys listovu skoro kazdy den ako prevencia

petruska1212
14. okt 2013

Myslim ze to bude aj tym ze menej sa hybem. Predtym som chodila pravidelne behat a vecer som takmer vobec nejedla a teraz sa to hned odrazi na vahe... No co uz... Dr zakazal beh. Musim dajak vydrzat

katty137
14. okt 2013

@petruska1212 ja som na tom rovnako, stále som športovala, robila Jumping, posilňovňa, teraz zrazu vôbec nič len v kancli lapím... doteraz + 9 kg... neriešim, po pôrode som do mesiaca mala o 3 kg menej ako pred otehotnením a to som pri malej pribrala 17 kg... fakt to nerieš, ono to ide samo hore a samo aj dole... teraz som z toho nič nerobenia bola úplne seknutá, zhrozená, tak chodím min. raz do týždňa plávať a ideme zajtra prvýkrát vyskúšať tehu cvičenie 🙂 tak dám vedieť, čo mi sedí viac, ale plávanie je skrátka bomba... odporúčam... beriem si vždy aj malú a sme KO obidve 🙂 neriešte váhu, jedzte ako telo pýta, len zdravšie sa trošku pokúšať 🙂

aplless
14. okt 2013

@os ja jedavam bedle a ridziky mnam ked to je take dobre vyprazane samorejme len v malom mnozstve

aplless
14. okt 2013

@petruska1212 ja ked som bola na poradni tak som hovorila ze jem vitaminy a ze moc by som nemala lebo budem mat velke babo tak som to obmedzila na kazdy treti den cca

misinkad
14. okt 2013

Ahojte.bude niektora z vas rodit koncom februara 2014 v Saci?

petruska1212
14. okt 2013

@misinkad ja chcem vo fakultnej

misinkad
14. okt 2013

@petruska1212 akurát som našla túto skupinu,hľadám niekoho z Kosic..prebehla.som tvoje správy,si na tom podobne,ako ja.tiez boli spočiatku dvojičky.chodis uz na nejaké tehu cvičenie?

kazunomiya
14. okt 2013

@petruska1212 ja som tiež +8kg, netráp sa. Záleží, akú východziu hmotnosť si mala. Ja som mala podváhu, takže som len rada, že som pribrala. aj keď fakt neviem, kde tie kilá nabehli. Nechce sa mi veriť, ze prsia a brucho a bábo a nejaká krv navyše spolu dávajú až toľko :D

petruska1212
14. okt 2013

@misinkad nechodim. Ja este robim tak som rada ked vecer oddychnem a vikend daco porobi
Ale chcem chodit castejsie na prechadzky a plavat snad sa nam to uz podari...

misinkad
14. okt 2013

@petruska1212 nad váhou si vôbec nelám hlavu. Váha je len číslo. Ja som teraz v 22 tt a pribrala som 8 kg. Je to moje prvé tehotenstvo a vôbec nestresujem. Ak si predtým športovala, zhodíš podľa mňa veľmi rýchlo. Pretože svalová pamäť trvá istú dobu a tuk sa ti neudrží.

petruska1212
14. okt 2013

@kazunomiya ja tiez nechapem kde tie kila idu, citim ze prsia su vacie aj do zadku trochu som pribrala ale ziaden extrem fakt len minimum ale ze ked zena neni tehu tak staci jedno kilo a hned rifle nezapnem

misinkad
14. okt 2013

@petruska1212 Ja tiež pracujem a chcela by som do konca. Ale už špekulujem začať aspoň s plavárňou, min. 2x v týždni. Lebo fitko sa veľmi teraz nehodí.

petruska1212
14. okt 2013

@misinkad a ty si odkial ? Fitko teraz velmi nie. Vlastne su zeny co chodia ale ja urcite babo nechcem riskovat. Tolko vydrzim..za zdrave babo znesiem vsetko

misinkad
14. okt 2013

z KE - Jazero. Ty?. Dá sa fitko aj počas tehu, ale v podstate si veľmi obmedzená a ja som zvyknutá vo fitku makať, to by neprospelo. Tak to plávanie v pohodke.

os
14. okt 2013

ja som chuda palicka... a netusim kde je tych 8 kg.. asi len na bruchu.. bo ani zadok sa mi nezvacsil.. a dalsi rozmer mam furt len kus...

misinkad
14. okt 2013

@petruska1212 z KE - Jazero. Ty?. Dá sa fitko aj počas tehu, ale v podstate si veľmi obmedzená a ja som zvyknutá vo fitku makať, to by neprospelo. Tak to plávanie v pohodke.

petruska1212
14. okt 2013

@misinkad ja z trhovist presnejsie. Smer michalovce.... Ale do KE chodim min 1x do mesiaca tam je viac moznosti s cvicenim ako tu v Mi. Na nete som nasla tehu aerobik tusim a ked som zavolala tak ze vraj to zrusili kvoli nizkemu zaujmu a do KE len kvoli cviceniu by som nesla

misinkad
14. okt 2013

@petruska1212 viem viem kde to je. to mas pravdu, ze je to dost daleko. ani mne by sa nechcelo taku cestu trepat kvoli cviceniu

ada252
14. okt 2013

@os to neviem, ale ja som mala vcera tiez dost vela hub, robila som zapekanky... 😉

biba
14. okt 2013

ja som tiez sla hore asi takych 7-8 kg a presne viem kde ich mam 🙂 ale tak co uz,dozvedela som sa, ze baby co fungovali ako ja, maju tendenciu viac pocas tehotenstva prirat, ale tak verm, ze to nebude az taky extrem, snad to uz dako do toho februara vydrzime 🙂 . . . drzme si palce 😀

lucul
14. okt 2013

Je tu este niekto taky extrem ako ja? Ja mam hore kilo aj ked doktorovi som povedala dve nech je spokojny ze konecne z minus desat idem hore 😀 a ani na mne nic nevidno a to som dnes 24+0tt ale tak som vyzerala aj pri prvom tehu

jarushka1
14. okt 2013

@misinkad ahoj, ja plánujem v Šaci vo februári

zuzanka2302
14. okt 2013

@petruska1212 ja tiez 8 🙂

misinkad
14. okt 2013

@jarushka1 bola si tam na ultrazvuk? U koho budes rodit? A chodis niekam cvicit?

cukrik580
15. okt 2013

Baby aj ja mam hore 7-8 kil...aj ked ja mam biac ako vy ale tak co sa zabijeme? 😀 ked si mimi pyta treba mu dat 😀 a to moje si deda vselico pyta...teraz idu mandarinky tak minimalne kilecko denne 😀 ale vvera sme vecerali kacicu 😀 svokra mala narodky 😀konecne ma niecim po veerlmi dlhej dobe potesila 😀

kazunomiya
15. okt 2013

@cukrik580 nuz kacicu by som si dala veru 🙂

jarushka1
15. okt 2013

@misinkad nie nebola, ešte vôbec netuším ku komu pôjdem rodiť, zdá sa mi to ešte ďaleko 🙂 aj keď už by asi pomaly trebalo začať nad tým uvažovať, ak máš nejaké skúsenosti alebo typy, tak sem s nimi, každá rada je momentálne dobrá.
cvičiť zatiaľ nechodím, ešte chodím do práce, takže viac toho nestíham, ale rada by som, lenže cvičenia čo som našla sú skôr poobede a to nemám šancu stihnúť. Ty si v ktorom týždni? kedy máš termín?