icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

adinka77
15. okt 2013

@lucul Ahoj,ja som ešte stále v mínuse -7kg,prvé mesiace som veľmi vracala,nič som nemohla jesť,tak išlo dolu 15kg.

barcelona94901
15. okt 2013

baby tak termín zo 14,2 sa nám posunul na 5,2 ,ale teda nám to vyzerá vraj viac na ten január,ešte sa to može zmeniť,tak sa necháme prekvapiť,pohlavie stále nevieme,uvidíme na sone za mesiac ,och

barcelona94901
15. okt 2013

@cukrik580 mnam,mne chutí dusená červená kapusta 😝 vo veľkom 😀

eliska07
15. okt 2013

@os Tiež som nad tým rozmýšľala a dúfam, že to nevadí, pretože tento rok, resp. za posledný mesiac som ich jedla už 3krát 🙂 Môj manžel mi dovolí jesť všetko, okrem hrušiek, tie sa vraj v tehotenstve nesmú - v akomkoľvek stave a samozrejme nejem plesnivé syry. Ale hríbom som neodolala, tak dúfam, že som tým niečo nepokazila.

eliska07
15. okt 2013

@bambulka12 Casualplay je veľmi dobrá voľba. Je to kvalitný a pevný kočík. Aj používaný je stále dobrý. Pokiaľ sa oň pôvodný majitelia normálne starali a normálne ho používali, nemôže mu okrem škrabancov nič byť.

eliska07
15. okt 2013

@matabah K čierno-hnedej kombinácii kočíka by som ja osobne volila konštrukciu na 1. mieste čiernu a na 2. mieste striebornú. Táto biela mi príde taká umelá pri ňom. Keby bol v kombinácii čierno-biela, resp. iné farby, kde je aj biela, tak mi to príde v pohode. Ale tu sa mi to osobne nehodí. V tej čiernej by bol podľa mňa dokonalý 🙂

bea00
15. okt 2013

Tak baby, som úspešne po poradni, malý je v poriadku a je veľký akrobata ( nohy a ručičky nad hlavou). už som sa aj na glukózový test objednala. idem v pondelok na 7.00. Sestrička bola veľmi zlatá, uvidela že som tehu a povedala že nech prídem v pondelok na siedmu, že nech nečakám, len zaklopem a musím si brať aj moč.

petulka28
15. okt 2013

Ahojte, pridavam sa terminovo k februarovym maminkam 🙂 vidim, ze ste sa tu celkom rozbehli, tak snad este zapojim aj ja 🙂

cukrik580
15. okt 2013

@barcelona94901 aj mojmu muzovi aj bez tehotenstva 😀

cukrik580
15. okt 2013

@kazunomiya trosku jej prihorela a ona robi naporcovanu, tak bola suchsie, ale bola to kacica 😀 takze jej je odpustene...moja svokra inak moc nevie varit podla mna 😀 a to vidim aj na muzovi, ze uz od nej moc veci nezje a chvali este aj pred nou moje jedla 😀 co by som ja osobne na jeho mieste asi nerobila, sa cudujem, ze ho este neukamenovala 😀

a ospravedlnujem sa za to pisanie, ale cez mobil sa mi na figu pise a potom zistim az na pc ze ake kraviny som popisala, ale som rada, ze ma chapete 😀

kazunomiya
15. okt 2013

@cukrik580 no, moj je zvyknuty na stravu od mamy, a jej styl varenia je totalne odlisny od mojho, resp. nasho (byvame s mojim otcom), ale to nevadi, i tak mu casto chuti aj u nas.
Kacicu mam velmi rada. Aj kapustu k nej, len teraz ma furt nafukuje zo vsetkeho tak by som si to asi potom musela odtrpiet ☹

barcelona94901
15. okt 2013

@cukrik580 moja nevie ani variť,ani piecť ,čo má výhodu v tom,že nech spravím čokoľvek,mojmu to všetko chutííí 😀

cukrik580
15. okt 2013

@kazunomiya ja si radsej odtrpim, mali sme s chlebikom cerstvym a k tomu kyslu kapustu a calamadu 😀 aj moj bol na jej stravu hrozne navyknuty, ale nakolko pochopil asi ze sa da aj lepsie navarit a aj s tych istych surovin, tak mu chuti, ja som rada, nechvalim sa, nemyslim si ze som super kucharka, ani mne kopu veci nevyjde akoby som chcela, ale som rada ze mu chuti a mna to bavi, takze super 😀
@barcelona94901 ani moja nevie piect ...a ked robi tortu tak kupuje korpus, alebo mala teraz pat kilov nejakeho prasku co len s vodou zmiesala a mala piskotove cesto , co len trebalo upiect, to bolo hrozneeeeee, taka umelina a jak zadrhnute keby bolo a cudovala sa ze som to nechcela jest, tak som jej na just posielala kolace a piekla som len preto aby videla ze ako ma kolac vyzerat 😀 som agent provokater 😀 dnes si mm vymyslel, ze nech spravim kura na smotane, ale z celeho kurata, tak sa odhodlavam k tomuto boju, nechce sa mi to ist porcovat a povedal jej, ze jej posle a aj babke, ze nech nemusi varit, babka si uz ruky mydlila, jej tiez velmi chuti ked ja daco uvarim 😀

kazunomiya
15. okt 2013

@cukrik580 preferujem "po cesky" s kapustou a zemiakovou knedlou. Vlastne inak som to snad este nejedla (kacicu som jedla parkrat v zivote, ak neratam u cinanov).
Calamada,.. jaaj mnam! radsej idem rychlo na obed, dako som vyhladla 😉

cukrik580
15. okt 2013

@kazunomiya aj ja najradsej s knedlikom alebo aspon loksami, ale toto tak dobre padlo a sme sa vsetci vrhli do pekaca na vypek, no boli sme jak kobylky, bola sranda 😀 a potom boli este moje obluuuubene fukane rozky 😀 mnam 😀 aj ja som vyhladla ako o tom hovorim, ale som papala asi pred hodinkou chlebik so syrom a horcicou a slaninkou 😀 tu bola kamoska, som jej robila nechty, tak som este nevarila, nejaka som leniva, ale bolo mi uz dlho sediet tolko na stolicke, uz tolko nevydrzim 😀

kazunomiya
15. okt 2013

@cukrik580 ja inak uz teraz nebyvam tak casto hladna, netreba mi tak casto jest ako predtym. zvladnem to s ranajkami, desiatou, obedom a potom uz staci vecera. keby som rano nevstavala tak skoro, tak ani desiatu netreba 🙂

cukrik580
15. okt 2013

@kazunomiya ja som dnes extra skoro vstavala, takze ranajky a medzitym som este zobla dake mandarinky ako som jej nechty robila a potom chlebik s mandarinkami 😀 teraz pred chvilkou som dala banan a teraz rozmyslam, ze kedy pojdem robit to kura na smotane 😀 tak potom asi budem az vecerat kura na smotane, pripadne vecer este dam daky chlebik alebo mozno len jogurt alebo co, samozrejme ze mandarinky musia byt 😀

misinkad
15. okt 2013

@jarushka1 som v 22. tyzdni, termin kolo 25.2.2014 a bola som v saci na ultrazvuku v 20.tom tyzdni u dosedlu. a citam vela nazorov na sacu, rastislavku a snp-cku, rozhodla som sa pre sacu. ale este tiez nic nezistujem.

os
15. okt 2013

@eliska07 no... ja som jedla hrusky na kila.. preco sa nemozu? a... aj syry plesnive som si dala... tak dufam ze nic zle sa nedeje.... (preco sa nemozu tie hrusky? sak to je ovocie... som to jedla kvoli prekysleniu organizmu.. )

eliska07
15. okt 2013

@os To netuším, to len môj manžel mi ich zakázal. To je podľa mňa nejaký zvyk z minulosti. Ale radšej som si ich odpustila. A plesnivé syry nie sú pre ženy všeobecne vhodné, a v tehotenstve, keď sme náchylnejšie na mykózy môžu ich plesnivé syry zbytočne rozbehnúť.

barcelona94901
15. okt 2013

ja som hrušky pri prvom tiež jedla a v pohode ,ved obsahuju vlákninu ,je to ovocie,neni to nič alergické..

os
15. okt 2013

no... zatim mi nic nie je.. a dufam ze ani babu 🙂 ... a zase som hladnaaaaaa... vsak som jedla pred pol hodkou jogurt a 2 rozky... joooooooooooooooj 🙂

cukrik580
15. okt 2013

ja tiez hrusky papam a plesnive syry by sa nemali hlavne v netepelne upravenom stave, tak ja si seeeeem tam, ale fakt zatial asi dvakrat za tehu som si dala omacku s nivou 🙂 a raz som jedla hermelin surovy 😀 ale nastastie vsetko ok

os
15. okt 2013

@cukrik580 no ja som jedla zoparkrat k hriankam take.. s tou povrchovou plesnou.. a to som sa snazila si skor stred vyberat... ale neodolala sooom... ine plesnove som nejedla...

danilee
15. okt 2013

@eliska07 Ahoj 🙂 z londynskeho baby joggera je nakoniec viedensky bugaboo buffalo 🙂 dokupili sme aj fusak a autosedacku a cez vikend podobne ako u vas 😉 nakupy pokracovali postielka, matrac, vanicka a milion dalsich veciciek 😅

eliska07
15. okt 2013

@danilee Myslím si, že aj s týmto kočíkom budete veľmi spokojní 🙂 A koľko vás vyšiel v rakúsku?

danilee
15. okt 2013

V sportovej verzii bude potom vyzerat ako na obrazku.

eliska07
15. okt 2013

Pre tie, ktoré rozmýšľajú nad kočíkom Casualplay - v mall.sk majú teraz naň 50% zľavu. Pridávam link:

http://www.mall.sk/listy/casualplay-titanium

Cena 474,- EUR za trojkombináciu mi príde výborná, keďže je to kvalitný kočík a je nový. Za túto cenu ho niektorí predávajú tu na bazári ako používaný.

danilee
15. okt 2013

V sportovej verzii bude potom vyzerat ako na obrazku. Aha, tak ten obrazok nie je v spravnom tvare... 😕

eliska07
15. okt 2013

@danilee Nepridala si obrázok 😉