Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
aaaa... viete co vam poviem??? mam zravku!!! dnesna vecera: 2 kruzky chleba - hrianky a plesnivec a 2 rozky s lekvarom... a granko... to bola dnesna vecera.. a ked som dojedla.. tak... ze... a co si este dame??? stale mam "pocit hladu" alebo takeho nejakeho prazdneho zaludka.. aj vy???
a este vam skopcim nieco, na com sme sa s manzelom fest isli dosulat... mozno to poznate... 🙂
dennik 2rocneho chlapca : 6:13 Budim še. Super!!! 6:50 Beham nahi po baraku a rehocem še. Ocec me nahaňa. 7:05 Ocec zakopnul o nočnik, ktori zabudol večir vinesc.... 7:10 Jazdim kolo oca na motorke a pištim. 7:20 Stavame s ocom hrad pre tyranosaura. Ocec ho postavi a ja ho rozkopem. Super!!! 8:05 Ocec driemka medzi troskami hradu. Chvíľku sebe hrajem sam s tyranosaurom. Žere šmolkov. 8:06 Tyranosaurus strčil svoj chvost ocovi do nosa. Po rici dostanem ja. Revem. 8:30 Tom a Jerry v telke, nuda, ale oca to bavi. Beham dokolečka pred telkou, pokim nedzignem na žem a prasknem sebe do hlavi. 9:10 – 9:40 Revem. 10:00 Nemožem najsc tyranosaura. Ocec še mi pita, čom revem. Revem, bo neznam povedzec tyranosaurus. 10:40 Ocec mi dava po rici, žebi som mal čomu revac. Potom mi da fixky,naj sebe kreslim. 10:50 Nakreslil som abstrakciju vijadrujucu pociti dvojročnoho dzecka, keremu nikdo nechape. Ocec vivaľuje oči. 11:05 Ta na koberec še vraj nekresli. 11:45 Obed. Zaš kurča. Pľuvam to do kvetinača. 12:30 Idzem spac po obede. Ocec ma ľepšu naladu. „Ta do posteľki, ti nezbednik“ . 12:40 Ľežem pod posceľ. Ocec počita do tri. Na tri sebe tam zašeknem. Revem. 13:35 Konečne zaspavam. 14:15 Budim še. Beham zaš nahi po baraku a zaš še rehocem. Ocec mi zaš nahaňa. 14:30 Ocec zakopnul o nočnik, ktori zabudol vinesc rano. 16:00 Konečne idzeme von. Na pieskovisku mi dajaki čurak chce zobrac tyranosaura. Dzignem mu hrabličkami po gebuli. Reve. Ocec mi da po rici. Revem ja. 17:30 Požičim sebe trojkolku od dzifčatka. Reve. Mušim ju vracic. Revem ja. 18:40 Po večeri sebe hrajem. Opravujem zrkadlo. Kalapačom. Mušim prestac, ta skačem na balone, kim neprdne. 18:55 Reve ocec. Potom še ukľudni a hvari, že jutre idzem chvalabohu do školki. 19:55 V posceľke mi ocec rozprava rozpravočku. V polovičke už chrape. Chvost tyranosaura še pomali bliži k jeho nosu...
... pre tych co ste zo zapadnej casti slovenska.. a niecomu nerozumiete... tak prelozim 😉 😀 ... pri tom som zistila.. ze pri smiechu ma moze boliet vsetko okolo klucnych kosti... poznate to? je to jav len v tehotenstve??? 🙂
@blondi2 Ja som sa docitala niekde v pribalovych letakoch alebo charakteristikach lieku (SPC) ze magnezium tym ze uvolnuje svaly, tak ku koncu tehotenstva nemusi robit dobrotu a moze ovplyvnit aj svalovy tonus babatka, takze sa narodi s nizkym. Tak preto sa v poslednych tyzdnoch uz neodporuca brat. Samozrejme ak ti ho nenaordinuje lekar z nejakeho dobreho dovodu.
@os mne sa tiez casto stava ze tak 5 minut po jedle sa znova citim hladna 😀
pridávam sa k tým žravým 😀
@barcelona94901
@petulka28
@kazunomiya
@os ja vam tak zavidim,tiez by som chcela byt zrava,ale nejako to nejde,asi moja Miska si chce drzat liniu,alebo co 😀
Baby,je to tam. . . vcera sme boli na 3D a videli sme tam takeho cvajlaka ako hrom, ach jaaaj, rozplynuli sa nase predstavy o druzicke a mame velku dylemu o mene pre chlapca, urcite ho lubime rovnako, ale 6 mesacov mame lilku a teraz. . . trochu to musime stravit, ale inak vsetko v poriadku,dve nohy,ruky, hlava, krasne ustocka a vsetko chytame, mamkame snuru a kopeme o 100/600 🙂
@biba
My sme na tom tak isto... Tiež sme boli nastavení na dievčatko, aj sme to tak pociťovali... Až kým som nebola na UZV a videli chlapčenske príslušenstvo..... Ale to je jedno....len nech je zdravučky
Moja svagrina robí v lekárni a asi v 12 tt mi doniesla z lekárne test na určenie pohlavia.... Vyšla mi úplne ruzovucka farba- čiste dievčatko / robí sa od 10 tt/
Po UZV sme sa smiali, ze nech to zo sortimentu vyhodia a nech to radšej nepredávajú. Test garantoval úspešnosť 99,9%
Takze tak....
@biba my tak máme ten "pracovný názov" Eliška,ale ešte nevieme pohlavie,dufam,že už teraz na sone to bude vidieť 😀 a ked nie tak budeme mať prekvápko ,dve mená,univerzálne oblečko,čo už.. 😀
baby v bille maju mandarinky po 0,99,-kg a pomaranče 2kg za 0,99,-
@barcelona94901 to mi az teraz hovoris ked chlap dosiel odtadial 😀 😀 😀 ja len na tom ficim
@biba gratulujem, a presne ako vravis, hlavne, ze je zdravy 😉
@bambulka12 my sme zacali byt az teraz hladosi 🙂 do konca stvrteho mesiaca mi bolo zle len som na nieco kukla 🙂)
@biba moj manzel aj s dcerou boli od zaciatku nastaveni na dievatko, tak vela som sa napocuvala o sestricke, no od zaciatku som mala pocit na chlapca 🙂 tak aj bolo, ked nam to lekarka potvrdila, tak som mala chvilkovy pocit sklamania z ich strany, lebo boli taki presvedceni, ale dcerka to vyriesila velmi rychlo vetou: mama, tak dobre, moze byt aj bracek 😀 a manzel teraz chodi, tak spokojne, ze bude mat aj syna, ze som to az necakala 😀 len teda s menom mame tiez problem, pre dievca sme mali jednoznacne vybrate, pri chlapcenskych je to narocnejsie 😀 ale ako tu uz zaznelo, najdolezitejsie je zdravie 😀
@petulka28 ja som bola pri prvom taka pazroska,ale teraz mi to je cudne,ze stale nic neprichadza a to uz koncim 6. mesiac
@os ja spávam super,lahnem a hotovo,ale dnes v noci som mala taký nepokoj,furt som sa mrvila z jedného boku na fruhý...velakrát sa idem prevrátit na brucho a potom ma trkne,že to nejde...a dnes ma potom celý den bolela hlava,až teraz to prechádza a to som ešte 3 hodiny cez obed spala so synovcom...na to som sa tešila už od pol10,ked som "ráno" vstávala🙂..takže prvá noc bola taká na figu,,,a dúfam aj posledná🙂...ale neporadím ti,ako to robím...som stále v pohybe,niekedy si aj nadávam,no a potom spím ako medved... 😎
Babyyy,musim vam napisat,sestru mam v porodnici,tak do rana by sa mi mala narodit neterkaaa!!!Ja sa tak tesiiim 😀
@barcelona94901 v hypernove su mandarinky po 79 centov a su geniaaaaaalne, v piatok som kupila dve a pol kila a uz mam len 4 😀
juj baby, preco sa ten cas menil...ja akoze budem teraz vstavat o siestej????? toto neeeeeeeeeeeeeeeee, pomooooooc, co budem robit tak dlho hore 😀
v piatok sme si priniesli domov kociiiik , v stredu pridam foto, lebo sme tam museli nechat konstrukciu, lebo na rucke bola v kozenke dierka, tak mi ju poslu v stredu kurierom 🙂 a uz mame zlozenu aj postielku, je krajsia ako som si predstavovala 😀 tak sme sa vytesovali, vcera sme boli pozriet spoluziacku, ze tak na hodinku na dve, isto nebudeme viac, ved nedavno prisla z nemocky, otvarala sa, tak ju napichali magnezkom a nastastie pomohlo, takze je ok, len sa nesmie vobec namahat... ze nebudeme otravovat, noooooo urciteeee, tak sme sa rozkecali, ze sme tam boli od tretej do desiatej 😀 moj muz uz si myslel, ze sme isli na pivo 😀
a dnes ideme o tretej na 3D tak nam drzte pasticky, nech je vsetko vporiadku a nech sa nam to drobatko nase ukaze 🙂 baby mi vcera predpovedali Misicku, tak som zvedava ci im to vyslo 😀
@bambulka12 tak uz predsa??? no jupiiii 🙂
@cukrik580 anoooo,narodila sa o jednej v noci a je nadherna a dnes idem za nou,uz sa neviem dockat 🙂.
Ty daj hned vediet,ci to bude Misicka a drzim palce 🙂
@bambulka12 ano ano, hned napisem 🙂
a gratulujeeeeeeem k neterke 🙂
kus som pokaslala dnesny obed... 😀 ... "ucim" sa robit maso.. a vymyslela som si recept.. a nie a nie to dochutit... este to bolo aj husteeeeeee 😀 ... bravcove na smotane... len tak podusene a smotana s mukou... ... ale tak.. nemozem byt "dokonala".. nech sa manzel aj na nieco stazuje 😀 (hahaha)
@lucul áno surové plátky asi cca 1cm hrubé,nenaklepane, sol, korenie čierne, pečene bravčové, posypala bryndzovu, zaliala smotanou s trochou čierneho korenia a sup do truby. Zapekala som to v skle a ku koncu odokryla. Mali sme k tomu zemiakovú kašu. Mm sa este aj po večeri olizoval 😀

@os
@lucya87 dakujem baby, tak vyskusam nieco z toho.
@kazunomiya nevedela som, ze Mg sa ma koncom 3. trimestra vysadit. dobre vediet 🙂 Ja mam krce v nohach vzdy, ked sa idem zo sedu postavit. ono to ani nie su krce v pravom zmysle slova, ale skor take stuhnutie noh. mala som to aj pri prvom dietati.