Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@barcelona94901 mnaaaam salat a taku chut som mala dnes
chi chi,vidím,že ozaj máme všetky chute oooobrovskéééé.....ja som dnes snívala o čokoládovom pudingu so šlahačkou a poliate rozpustenou čokoládou🙂🙂🙂......a skúšala som piect smotanovo maslové pagáče a boli fajn...celkom dobrý recept z netu...
ach ja som zjedla pred chvilou 6 trojuholnikov pizze a stale som hladna pomoooc ani manzelovi sa neusla dva zjedla dcera :D
Aj ja mam chut na pizzu cely den a nikto sa o mna nestara 😀 dnes sme mali pyre a rybie prsty a zajtra bude segedin.....milujem ho 🙂
@cukrik580 gratulujem ku chlapčiatku 😉
Ahojte,
keďže bol víkend krásny slniečkový, rozhodla som sa, že operiem a vyčistím celý kočík, ktorý sme si kúpili ako druhý na záhradu, aby sme si neničili náš nový 🙂
Všetko sa dalo dať krásne dole, tak som to vyprala v práčke a pridávam pár fotiek 🙂
A jednu ako náš drobček dnes ráno išiel do škôlky 🙂
@anjelik0907 dakujeeeeem 🙂
Baby,ja mám už od piatku bolesti hlavy ako šlak...v čelovej oblasti...asi to bude migréna,lebo aj na vracanie trošku sem tam cítim....včera som nevydržala,dala som si paralen,a dnes zase....idem na poobednu,uvidím,ak,to neprejde zajtra beriem dovolenku,však potom sú prázdniny..aj tak beriem dovol.,jeden den hore-dole...majte sa,pekný den!
@matabah no skoro, Misko mi nepresiel uz pred niekolkymi rokmi, takze bude Samko 😀 aspon moze so mnou oslavovat meninky, ja mam 21.8. a samko bude mat 26.8. 😀 a ma to vela vyhod 😀 moze dostat tasku do skoly a pomocky a tak na meninky od babiek 😀 ked pojde do skoly 😀 treba mysliet ekonomicky 😀
@lucul dakujem 😀
ahojte maminy 🙂 uz sa aj ja neviem dockat 4D sona,ideme vo stvrtok,som zvedava ako rastie nas krasavec,ale hlavne ci je zdravucky...doktor mi povedal na poslednej poradni,ze mam velke brusko - za 4 tyzdne narastlo 8cm,ale nie je to nic zle,len vyzeram ako keby za mesiac rodim 😀 inak aj vas tak palieva zaha?
ahojte,
my sa mame dobre, rastieme a rastieme 😀 ....v pondelok idem na cukrovy test, snad nebudem mat tehotensku cukrovku ako pri synovi....inac vsetko po starom....
@cukrik580 gratulujem k Samkovi.....aj ked Miska by potesila o trosililililinku viac, vsak?....nevadi, druha bude dcerka....my sme tak prve chceli dievcatko a ked mi dr. vravel, ze to bude chlapcek tak som sa mesiac nevedela vyrovnat, ze nebudeme mat dievcatko....a teraz by som ho nevymenila za nic na svete....a pri druhom mi to uz bolo uplne jedno, aj keby som mala dvoch chlapcov....som pochopila, ze su dolezitejsie hodnoty v zivote ako pohlavie.....a ked si dobre pamatam tak si aj ty curala na sodu, ze?....vyslo ti to?
@majaon mna tiez vie nenormalne palit zaha....ale ze brutal....neznasam tie stavy....mne osobne pomahaju tortove oplatky
Baby ake jednorazovky su naj?
@anaja81 no nevyslo 😀 nesumela, takze nas to odzubkalo, mozno by som sa zacala tesit o sekundu skor keby je to susura, ale ja som bola aj tak strasne stastnaaaaaa, a aj som 😀 ja sa rovnako tesim aj zo samka 😀 vobec mi to nevadi, na babo sme dllllho cakali,ostala som tehotna po 5 rokoch a 5 mesiacoch snazenia... takze som nadsena ze mi nebyvalo zle, ze je maly uplne vporiadku, este aby trval porod tak pol hodku a nech sa vobec nenatrhnem a budem mega spokojna 😀
cavte... ja som znicena... v sobotu mi navsteva doniesla zamrazeneho zajaca... a nemala som ho kam strcit... tak som ho musela spracovavat dnes.. a kedze... obed na nedelu uz bol, peceneho a ineho zajaca moc nemusime.. tak som si vymyslela> domacu sunku ... viete jaka je to babracka???????????????????
zevraj to treba odblanit a odslachovit.. a to ten zajac nic ine nema, len blany a slachy.. som to "krajala" min. 2 hodiny...
.. unavena, cely chrbat a krk ma boliaaaa... a este ked sa to nepodari.. tak neviem co budem robit... ale urcite som to robila posledny krat!!!!!!!!!!! .. teda.. aspon kym nezabudnem na tu "drinu" 😀
.. asi som salena.. same somariny vymyslam... cviklovo jablkovy lekvar, sunku zo zajaca... uvidime co bude najblizsie 😀

@nijka moja babina robila niečo podobné,ale ona maso osmáhla šup,šup na rychlo z oboch strán,bravčové aj kuracie,osolila,okorenila,dala tam cesnak a nastruhala syr ,zaliala smotanou na varenie
a s bryndzou robila podobne,ale hore dávala ešte cibuľku a na maso išla tuším slaninka a k tomu opekané zemiaky ,krásne to rozvoniavalo ,nepamatám si,či to tiež zakryla alebo nie..no tá vona mnamky ,normálne si mi babinu týmto pripomenula
ja maso moc nemusim ani teraz v tehu..ale teda nevedela som sa dnes baby dožrať kapustového šalátu,taký klasa,kapusta,mrkva,paprika,cibuľa..som len tak fučala a teraz večer som zbuchala vyše kila mandariniek,
odplazím sa po náročnom dnešku pod sprchu a hned do posteľe a moj bude robiť tcccc,tcccc ,tccccc 😝 😀 😀 😀